קשה, קשה לי...

סלינוש

New member
קשה, קשה לי...

"בתוך ליבי יש צעקה והיא גדולה, הראו לי את שער הרחמים"... אני מצרפת משו שכתבתי..
הפסיכיאטר שלי אמר לי היום שאני אובססיבית. אתם יודעים, המשקל והכל. לא זוכרת אם סיפרתי פה או לא, בטח התביישתי, אבל עליתי קילו. ואז היה כל הסיפור שהורדתי כמויות של אוכל, בקיצור הוא התרגשת מזה שירדתי קילו וחצי בשלושה שבועות... ביג דיל... נו, שלו יהיו מחשבות מטורפות כאלה שלא מוכנות לעזוב, נראה אם הוא לא יתחרפן....

הצעקה הגיעה אלינו...

ואני מנסה להראות לך את "שער הרחמים" שער הרחמים סלינוש יקרה, נמצא בתוכך. הפסיכיאטר אמר.... ואת לקחת את דבריו - והיפכת בם את תוכך... וסגרת את שער הרחמים. מחר הוא יאמר דבר נוסף...ואת, את יקירה - פתחי אליו שערי רחמים.. גם הם לעתים זקוקים לרחמים, גם הם...רק בני אדם... הדרך שלך נכונה, סלינוש... שער הדמעות, שער הרחמים - שערי שמיים - כולם פתוחים אלייך, ועד שיפתח שער הרחמים שלך - הכנסי אל שלי... הוא פתוח אלייך תמיד ועכשיו.

4נילס

New member
גם אלי הגיעה הצעקה

סלינוש בנוסף לשער הרחמים של ברבורה המיוחדת אני מציע גם את שער הרחמים שלי לכול אחד יש שער מישלו והמפתח נימצא אצלו ואני יודע ואני מאמין שאת תימצאי את המפתח ואני בטוח בזה בינתיים יש לך עוד שער אצלי אם תרצי הכי חשוב להתמיד בהליכה לאותו שער הרחמים בלי להיסתכל אחורה אורי

נבט9044

New member
ענת זה מקסים

האם יש קשר בינך לבין העובדה שהקישור הוא ל"אתר של ענת?"

OA ענת

New member
סלינוש ../images/Emo24.gif

לרדת ולעלות ושוב לרדת ושוב לעלות... הרי העליה והירידה הם רק סימפטום לבעיה, הם לא הבעיה האמיתית... גם האובססיה היא לא הבעיה, אלא הסימפטום שלה... והבעיה, מסתתרת עמוק עמוק בפנים, מכוסה בשכבות של פחדים, טינות וכעסים... שולחת לך חיבוק גדול! ענת

למעלה