קשה קשה לפני החופשה של ראש השנה....

gao xing

New member
קשה קשה לפני החופשה של ראש השנה....

תמיד קינאתי בסינים שיש להם חופשה שנתית של שבועיים מלאים..... (כאשר בישראל סוף שבוע ארוך היה כמעט בלתי אפשרי בשבילי)... והנה אני בסין, חודש ינואר, ימים מספר לפני החופשה ו............ מותשת לגמריי!!!! אז יופי שיש חופשה שנתית, אך עם כל הלחץ האינטנסיבי שיש לפני..... אני ככל הנראה אבזבז לפחות חצי ממנה בהשלמת שעות שינה

Omiz

New member
ב-4 שנים האחרונות

אני חושב איך זה להיות בסין בראש השנה הסיני... חופש, אנשים ברחובות, זיקוקים, שלטים אדומים בכל מקום, כולם שמחים, אנשים חוזרים הביתה, פוגשים את המשפחה, את החברים, תחושה של ביחד, סיום השנה, התחלה חדשה...
בפועל: עובדים כל יום עד 1 בלילה ואז חוזרים הביתה לעבוד עוד קצת. כולם עצבניים, כולם בלחץ, כולם עייפים, רבים, לא מדברים אחד עם השני, הכסף לא מגיע, הסחורות לא יוצאות, אלא איסטר !
בערב חג, ה-28, אני עדיין עובד, כך שאת חגיגת הקניות, השמחה, הארוחות המשפחתיות, ואווירת החג, אני אראה רק בכניסות לקניונים הגדולים, להיכנס אין לי זמן... יאללה שיגיע כבר החג הזה, יצאה לי הנשמה... שיהיה חג שמח לכל הסינים ושנת כלב טובה !
דרך אגב, מישהו יכול להמליץ על פסיכולוג טוב?

אMור

New member
אתה../images/Emo124.gif - תפסיק להתלונן

ראית, טיילת, הסתובבת, היית בכיופות חודשים ארוכים - עכשיו תאכל קצת את סין האמיתית.
חוצמיזה, עזוב אותך פסיכולוג, אתה רק תצא יותר מטומטם בסוף... מגיעים להאנגז'ו עוד מעט - נשקה אותך קצת, יהיה בסדר... אגב, יש כאן תושבי האנגז'ו סמויים? זה הזמן להתעורר... וזו אכן ההזדמנות לאחל לכווולם שנת
(או HAO HAO בתרגום חופשי) שמחה לכולם, ואיך הסינים אומרים? GOOD FORTUNE, או: Gong xi fa cai 恭喜发财

Omiz

New member
כיופות??? ../images/Emo151.gif

אתה צודק שלעבוד ולטייל זה לא אותו דבר, נראה לי שכבר דיברנו על זה מתישהו, מזמן... בדיוק אחרי שכתבתי את ההודעה, היה פה פיצוץ, איזה בחורה שאני עובד איתה התחילה לבכות חבל על הזמן, זרקה את החבילה של DHL, כמעט הביאה לי מכות, איזה בלאגן... ואני כולי נשמה !
זה לא שאני כזה צריך חופש, כמו זה שהייתי שמח לא לעבוד 7 ימים בשבוע, 16 שעות ביום... אמרו לי בעבודה: תסע לתאילנד, עלינו, אפילו לזה אין לי כח... אבל אחרי יומיים ב-HANGZHOU, אני מאמין שהעניינים יסתדרו
יאללה מה בתוכנית? מה אתם רוצים לעשות? אני צריך להכין לכם תוכנית אומנותית, לא? איפה המלון שלכם?

למעלה