קשה קשה

קשה קשה ../images/Emo147.gif

שלא תדעו מצרות בזמן האחרון אני מנסה להתעניין בתוכנות שעוזרות לעיוורים להשתמש במחשב. הפנו אותי לתוכנת עיבוד תמלילים שמדברת עברית ואפשר להוריד לתקופת נסיון, אז ניסיתי. אני מניחה שמדובר תוכנת לעז שהותאמה לשפת הקודש, זה לא יכול להסביר למה יישומי מעבד התמלילים שלה הם איומים ונוראים (ברמה כזאת שאפילו הקיוטקסט שהתחלתי עליו את הקריירה לפני עשר שנים מרגיש כמו גן עדן). מה אומר ומה אדבר? נקרענו מצחוק והצחוק יפה לבריאות, אז היה שוה המאמץ. זה לא רק הענין של המבטא העירקי, בשילוב עם זה שהקנדידט התחיל רק לפני שבועיים ללמוד הקלדה עיוורת (אירוני, אה?) והוא עוד לא יודע את כל האותיות. אז הוא כותב ףשףש והתוכנה מחרה אחריו פָּשפָּש. אני מבינה שעברית קשֶה קשַה אבל עד כדי כך? אני חושבת שאני הולכת להוריד גם איזו תוכנה דומה באנגלית כדי לראות אם פשוט זה המצב בשדה העיוורים הבינלאומי. שאני אמצא לי חתימה?

גנגי

New member
תראי, חתימה זה חשוב,

ואני מקווה שתמצאי לך, אבל לפני זה, אנא ממך, החליפי את הגרביים, מפני שאצלנו יש רק גרביים צהובים. הגרביים שלנו כולם בנים-זכרים, בשעה טובה. וכולם ביחד: "גרב ארוך תבדקו במילון..." (מילים ולחן - יונתן)

גנגי

New member
מצוין.

אם כך אני מבקשת להודיע לנו על כל המלטה חדשה, שנחגוג ביחד. (איך הגורים? גם צהובים?) "גרב ארוך, תבדקו במילון..." (מילים ולחן - יונתן)

גנגי

New member
ואגב,

למה הגרביים מהזן שנמצא אצלי רק מתים ולא מעמידים דור חדש? כל פעם מת לי אחד, ואני עושה אז כמעשה ההודים ומעלה על המוקד גם את בן-זוגו... לא מרוע לב, כדי שלא יישאר בדד (כי המקום שלו זה בכלל בכף הרגל ולא בדד).

אוֹחַ

New member
בדד אלך (אני במסלול למטיבי-לכת),

גם תפילה אין לי (שלא יגמר לי הלילה), בדד (יש עוד אחד), בלי עתיד (אני שמעתי: עתיר), בלי תקווה (אה, קוראים לך תקווה...), בלי חלום (אני חולם, או מה?!
מאיפה הגיעה לפה גרב??? ...
אה!
רמאות!!!).

אז התנועה הפוסט

פמיניסטית, היא תשרוף גרבִּים? ישבתי עוד קצת היום עם התוכנה שלי, לא נותר לי עוד הרבה זמן איתה, והצלחתי להגיע לקול שנשמע כמו יובב משמשון ויובב. וזה עדיין מצחיק אותי כשאני מקלידה יותר מהר ממה שהיא מסוגלת לדבר, מה שאני תוהה, וזה מה שתהיתי גם קודם, אם אפשר יהיה אי פעם לשכנע תוכנה כזו לדבר עברית ראויה?

אטיוד5

Active member
שתי הצעות

כשאת קונה גרביים, קני יותר מזוג אחד. וזהים כמובן - כך תוכלי לשדך ביניהם כשאחד או שניים יזרקו לפח. הצעה שניה - מ'כפת לך? לכי עם גרביים בלתי תואמים, ממילא אף אחד לא רואה (חוץ ממך, אבל לך הרי לא'כפת.), ואם כן רואה, הרי שתאמרי שזה צו האופנה החדש מארץ הקדש שהעבר אלייך מעלי גלי המרשתת. את תיראי, זה יתפוס את כל אמריקע.

למעלה