קשה...קשה...

tali botnim

New member
קשה...קשה...../images/Emo7.gif

אווקי יקיריי, בעיקר יקירותי..עדיתוש, הדר, מיטל, אורית, אלוש...וכל השאר. נכון, לא כתבתי כאן המוןןןן זמן וגם לא הייתי בבלוגים לאחרונים :) אבל יש לי תירוצים :) עשיתי פסיכומטרי ועוד כל מיני שטויות. בכל אופן, דילמה מהותית שרציתי לדון בה בפורום הזה (תרתי משמע), יום רביעי בערב כידוע לכולם, יש הופעה של נובה במיטץ', הפאב השכונתי שלי ועדית, או בשמו השני "בית". אני מאודדדדדד רוצה לבוא להופעה, אבל...ויש אבל מהותי. המבחן הפסיכומטרי שלי הוא בחמישי בבוקר....דילמות דילמות. האם למישהו יש עצות, אנקדוטות חשובות או משהו שיכול לעזור לי? כמו למשל מתי מסתיימת ההופעה, אולי זה בכלל לא מאוחר. any way....מחכה לתשובה ובכלל לשמוע מכן, התגעגעתי!!! חוץ מלמיטל והדר ועדית כי דיברתי איתן השבוע :) בעצם, דקה בלעדיכן ואני מתגעגעת, אז רק חוץ מעדית :)

bbaarraa

New member
אני לא ממש יכולה לעזור לך..

אבל בהצלחה בפסיכומטרי (
יש לי טראומה ממועד אפריל...)!!!

A red hot chili

New member
מסתבר שאנחנו באותה בעיה... ../images/Emo9.gif

את יכולה לקרוא את ההודעה שלי למטה (גם אני לפני פסיכומטרי ומאוד רוצה לבוא) בכל אופן, אני יכולה להגיד לך מה אמרו לי ב- Mitch... ההופעה מתחילה בסביבות 2330 - 2300 ו... האמת שאף פעם לא הייתי בהופעה של הלהקה אז אתם כאן בטח תדעו טוב יותר ממני כמה זמן תימשך ההופעה... אבל, אם זה מנחם, כמו שכתבתי בהודעה שלי, אמרו לי שההופעה תצולם לבלוג (השאלה מתי זה ישודר...) כששאלתי אמרו לי שלא נראה להם שיהיו בפאב הופעות נוספות של נובה בקרוב...

D i s o r d e r

New member
טלי וצ'ילי מתוקות,

אני בעד שתגיעו להופעה (נו, מה נראה לכם שאני אגיד?!?) תשנו יום רביעי בצהריים, שינה טובה ככה, תגיעו להופעה, לא חייבים להשאר עד הסוף. אני מעריכה שההופעה היא בערך שעה וחצי, אבל היא לא תתחיל ב-22:00 אלא לפחות חצי שעה אחרי... תבואו, תהיו עייפות- תלכו. איך אפשר לוותר על מוזיקה מצויינת ככה לפני המבחן המז***ן הזה?

A red hot chili

New member
אוקי, תודה...

כנראה טעיתי והבנתי משהו אחר ממי שדיברתי איתו ב- Mitch

tali botnim

New member
אני כנראה אבוא ואלך לקרת אחת עשרה

וחצי ,12 בינינו כמה כבר אפשר לישון

tali botnim

New member
נכון, גם אני אוהבת לישון..אבל במקרה

הזה זה שווה את ההקרבה

D i s o r d e r

New member
טוב... אז...

תבואי שנעשה היכרות, הא!? תשאלי בכניסה מי זו מיטל, או שזו תהיה אני, או שזו חברה שלי...) מחכה

למעלה