קשור ולא קשור.. בפנים ..

roiopt

New member
קשור ולא קשור.. בפנים ..

יש אנשים מהפורום שגרים באיזור ירושליים ? אם כן אני מרחם עליכם !!! בתור אוהב מוזיקה עכשיות שגר באיזור השרון ולומד בירושליים ( סטודנט) , בירושליים אין אף תחנת רדיו שמשדרת מוזיקה ראוייה !!! רוב התחנות הן פיראטיות היחידה שמשדרת מוזיקה היא גלגלצ ... ( חרא תחנה ...) על רדיו ירושליים אין מה לדבר ... רוב היום הוא משדר תוכניות מ 103 אף אם !! כשיש תוכניות מוזיקה הן ברמה נמוכה כשאני בירושליים אני מתגעגע ל 99 אף אם ולכל התחנות הטובות שמשדרות מוזיקה צעירה במהלך היום . תגובות (מאנשי ירושליים)יתקבלו בברכה!!!

mprb

New member
אתה כ"כ צודק

אני לא מירושלים אבל כשאני מדברת עם חברות אז הן אף פעם לא מעודכנות בנושא מוזיקה. (ומשום מה הן לא מכורות לMTV כמוני
) וגם כשאני נמצאת שם אני מתעצבנת שלא קולטים את BU. אבל למזלי אני נמצאת שם לעיתים נדירות.

לא ירושליים...

אבל לומד שם וגר באיזור. לא ממש מפריע לי שלא משדרים משהו טוב בתחנות איזוריות...גלגל"ז זה אחלה לדעתי וגם רשת ג´. רדיו תל אביב גם קולטים ויש MTV ו-VH1 ובכבלים הדיגיטלים יש מלא מלא תחנות רדיו. או במילים אחרות...לא חסר

popodyssey1

New member
אווי

אני לא מירושלים אלא מחיפה ותאמין לי גם שמה נורא! חוץ מרדיו חיפה שבערב הופך להיות מרכז קהילתי לתיכוניסטים (רדיו 1) אין מה לשמוע...
עדיף כבר לראות טלויזיה

למעלה