קשיות...

קשיות... ../images/Emo123.gif

כן כן... קשיות.. אני יודעת שפה אתם לא מדברים על קשיות- אבל אני ממש בבעיה! מישהו מכיר אולי את הקשיות שמתחברות לבקבוקים?
קשיות עם פקק מיוחד שיוצאות מהתיק ואפשר לשתות תוך כדי הליכה בטיולים או משו כזה? קניתי אחת כזו היום והיא לא מתחברת לי לשום בקבוק! לאיזה בקבוק אפשר להתאים את הקשית בכלל?
אני אבודה!!!!!!!! the horror....

../images/Emo46.gif

בנאדם! זה לא מצחיק!! אני אבודה!! מאוד!! אני חייבת למצוא פתרון לבעית הקשית! אני לא יודעת לאיזה בקבוק להתאים את זה... אני צריכה עזרה!!!!!!!

lady_anne

New member
למה שלא תגשי לחנות בה קנית את

הרכישה המפוקפקת הזו ותגידי להם שאם הם לא מוצאים לך פתרון את שורפת להם את המועדון? אם לא נסיעות לחו"ל לפחות תודעה צרכנית אנחנו יכולים להציע פה..

עזרה ,,,, לקשית שתיה

א. בעם זה מתאים לבקבוקי נביעות ,, אז זה לא מתאים למי עדן. ובטח לא למי עין גדי לאור זאת פתרון רגעי ופשוט.. שלפי הקשית מתוך הפקק ,קני לך בקבוק מים עם פקק קונונציונלי.. ישנו פקק ספורט על בקבוקי מי עדן חוררי חור במרקזו והכניסי הקשית עד לקרקעית של הבקבוק. סתמי הרווח בין החירור של הפקק והצינורית , בסיליקון או בשטח בלק של ציפורנים, פקק שכזה אגב מתאים לכמה וכמה סוגי בקבוקים.. אז לרוויה וטיול נעים..

אממ...

אי אפשר ממש להוציא את הקשית מהפקק... ו... כנראה הדבר היחידי שאני באמת יכולה לעשות זה ללכת ולהתלונן קצת נו... תודה רבה =)

-רוני-

New member
קחי בקבוק רגיל עם פקק

רעיון פשוט החומרים: כל בקבוק עם פקק תואם. מסרגה או דקר או מברג בקיצור משהוא עם שפיץ. קצת סיליקון. קשית או צינורית שניתן למצוא אופן ההכנה מנקבים חור בפקק (בעזרת הדקר) מכניסים את הצינורית לתוך החור שנוצר בפקק עד שיגיע לתחתית הבקבוק ממלאים בסיליקון את הרווח שנישאר בין הפקק לצינורית ומחכים שיתיבש. ברגע שהסיליקון יבש ממלאים את הבקבוק ובודקים שאין נזילות טיול נעים.............

למעלה