קשיים בהנקה

Nutti

New member
קשיים בהנקה

שלום, אני מנסה להניק את בני בן שבועיים שכרגע ניזון מתמל בעיקר וממעט חלב שאני מצליחה לשאוב.החיבור הראשוני מצליח והוא יונק כמה דקות בהצלחה אך פתאום מתנתק ואני לא מצליחה לחברו חזרה.זה נרא ה כאילו הוא שוכח איך להתחבר. הוא מתחיל לבכות, מתעצבן ואני מוותרת לאחר כמה ניסיונות.ניסיתי להרגיע , להעביר צד אך ללא הצלחה.הוא עדיין רעב כי את הבקבוק הוא מסיים בלי בעיה אחר כך.מה יכולה להיות הסיבה לחוסר ההצלחה ?תודה מראש.

קשיים בהנקה

שלום לך,ייתכן והקושי בהמשך החיבור הוא בשל מיעוט של חלב עקב שילוב עם תמ"ל. התינוק מתחיל לינוק והזרימה טובה ואז נחלשת ואז הוא מתעצבן את הבקבוק הוא מסיים אח״כ בגלל שיותר קלה לו הזרימה והכמות.אני מציעה שתמשיכי עם נסיונות החיבור כל פעם, ומיד לאחר ההנקה (בכל הנקה) המשיכי לשאוב עוד כ-10 דקות גם אם כבר לא יוצא, המשיכי לשאוב "על ריק" לצורך הגברת הייצור. בכדי להגביר את הכמות חשוב להקפיד על שאיבות תכופות (לאחר כל הנקה) ותראי איך מיום ליום הכמות עולה בהדרגה וכך גם יכולת החיבור שלו תשתפר כי יהיה לו יותר קל.את יכולה להתחיל קחת כדורי חילבה להגברת הכמות (ללא מרשם רופא בכל הפארמים).אני מציעה תיפגשי עם יועצת הנקה שתתרשם איפה בדיוק הקושי ואיך לסדר את הדברים על הצד הטוב ביותר.שיהיה בהצלחה!

למעלה