קשיים בהתחלת הפרוצדורה להתנדבות

notish

New member
קשיים בהתחלת הפרוצדורה להתנדבות

שלום,

אני מנסה כבר כ- 4 חודשים ליצור קשר עם מדור פרט בלשכת הגיוס כדי להתחיל את תהליכי ההתנדבות שלי, ונתקל בקשיים רבים .

עוד באות ויום שנודע לי שאני מקבל פטור, נגשתי למשרדי מדור פרט בשלכת גיוס, והם כביכול "רשמו" אותי ואמרו שיצרו איתי קשר . כמובן שהם לא עשו שום דבר בנידון .

הם אף פעם לא עונים לי, אין מענה בטלפון, ולמעשה עדיין לא התחלתי בתהליך , ורק בגלל העיכוב מצידם .

אני כבר נואש, ולא יודע מאיפה להתחיל .

יש משהו שאתם יכולים לספר לי על כך ?? נציב קבילות החיילים מטפל בבעיות כאלו לכאלה שקבלו פטור ? מה לעשות ??

אני ממש לא מבין כבר כלום .

תודה .

hillator

New member
תנסי להתקשר בבוקר

זה השעות שבדרך כלל עונים בצה"ל.
לא יודעת לגבי נציב קבילות שווה לנסות

notish

New member
תודה,אני אגב - בן

sm252

New member
קרה לי גם-ופשוט הלכתי לתה"ש

אמרתי בכניסה שאני צריכה ללכת למדור פרט,פשוט נתנו לי אישור כניסה (חפשנים אין מה להגיד), ופשו הלכתי ודרשתי לדבר עם הקצינה והיא באמת דיברה איתי

(ובאותו הזמן הקצינה הודיעה לי שתא מתנדבים ניתקו את הטלפונים שלהם למלשבים וכמעט הרגתי מישהו,אבל זה כבר סיפור אחר)

hillator

New member
תגובה

מדובר על בסיס צבאי לכן לא ההיתי בונה על זה שתמיד הש"ג שם יהיה חפשן..
מה גם אם כל יום 100 מתנדבים יופיעו אצל הקצינה שם במשרד היא תתעצבן ותשלח מייל למי שמפקד בש"ג

הם לא עונים למלשבים כי זה תפקידו של מיטב .. אין להם מספיק כוח אדם לענות למלשבים

בברכה

sm252

New member
אולי משהו במיטב השתנה

כי שכזה קרה גם אנחנו קיבלנו הפנייה למיטב,ומיטב הפנו אותנו לתא מתנדבים כמו שורפרות לכמה חודשים.

אני יכולה להגיד לך שבפעם האחרונה יומיים לפני הגיוס שהייתי צריכה את תא מתנדבים נפלתי במיטב על מישהו נחמד,שאחרי שעה המתנה ושעה איתו בטלפון הבין שאני לא מוותרת,ולקח את הרגליים והלך פיזית לתא מתנדבים ודאג שידברו איתי.

אלוהים כל הסיפורים האלה רק מוכיחים שבלי תושיה אין הרבה סיכויי למתנדבים להתגייס.

hillator

New member
ככה זה בכל דבר בצהל

שמעי אני מוניתי ע"י מפקד היחידה להיות הקצינה שמטפלת בכל נושא הקורסים וההכשרות ביחידה מול משרד משאבי אנוש.. הכוונה לקורסים והשתלמויות מיקצועיות.. רוב הדברים זה קורסים של מדעי המחשב בבסמ"ח.. שלבים של תכניתנים.. את יודעת כמה חפשנים מסתובבים שם? אין שבוע שאני לא כותבת תחקיר אל"מ על עוד תכניתן שלא רשמו אותו למהט.. עוד חיילים שנרשמו לקורס בלי שביקשו(וזה עלויות של אלפי שקלים) ולאף אחד פשוט לא אכפת

למעלה