קשיים נפוצים בשטיפה\הברשה, מה עושים

GrEeNwOmAn

New member
קשיים נפוצים בשטיפה\הברשה, מה עושים

ביס- בעיטה- הורדת ראשייה מהראש- חבל משתחרר, הסוס בורח- פצע פתוח- סוס מרים ת'ראש שמנסים לשטוף לו ת'פרצוף- סוס רגיש לריח של הסבונים השונים-

GrEeNwOmAn

New member
ויש לי עוד כמה קשיים...

דריכה- התנגדות לניקוי הפרסות- לא זז, שמבקשים ממנו לזוז-

אלאדין

אלאדין מאיים כל הזמן בזמן הברשה או איכוף הוא מנסה לבעוט גם מידי פעם האישה שהייתה הבעלים שלו לפני נטלי סיפרה לי שהיא מכרה אותי אחרי שהוא אישפז אותה בבית חולי (היא הברישה אותו והוא בעט בה ושבר לה שתי צלעות!) זה רציני מנסים שיברישו אותו רק אנישם יותר מנוסים אלא אם כן רואים שהוא רגוע אבל חוץ מלצעוק עליו איזה צעקה שתחזיר אותו לסדר היישר אין כל כך מה לעשות

TauraMan

New member
כן../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

הוא בעט בבעלים הקודם שלו(מיכל גת) ושבר לה איזה משהו ואז היא מכרה אותו לנטלי...

Shai Felton

New member
גם גיל ככה../images/Emo63.gif

לא עד כדי כך, הוא לא ממש בועט, רק לפעמים, אבל ממש קשה להבריש אותו כי הוא מתעצבן כל הזמן, מצליף עם הזנב המון, וזז כ-ל הזמן, בגלל זה תמיד אנשים מפחדים להבריש אותו.

niko girl

New member
הוספה........

דריכה: אותו הדבר מרביצים לסוס כי אם נאמר לו יפה על תדרוך עלי שוב זה לא יזיז לו. התנגדות לניקוי פרסות: פשוט לוקחים את המנקה ודופקים חלש על הפרסה אם הוא לא מרים אז יותר וככה עעדש הוא מרים. לא זז שמבקשים ממנו לזוז: מה לבקש? הוא אל זז נותנים לו כאפה גדולה כאזת על התחת והסוס זז כמו גדול!

שיווווו איזה אגרסיבית את!

כל היום את אומרת שצריך להרביץ לסוסים! אולי יש דרך יותר נחמדה מזה?!?? הרי כל פעם אחרי שמרביצים לסוס הוא פחות ופחות בוטח בבני אדם....!

©yaara©

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo175.gif אז את תלטפי את הסוס

שהוא נושך או בועט...???? לאאא צריך לתת לו פליק קטן על האף כדי שהוא יבין לא לחזור על מה שהוא עשה (במקרה הזה- נשיכה בעיטה....)

אבל היא אומרת שצריך לתת כאפות

ומכות חזקות! אני אומרת שלא צריך להיות כל כך אגרסיבים! אפשר למצוא דרך אחרת יותר עדינה!

niko girl

New member
אוקי רעות.....

שאני אומרת להרביץ אני לא מתכוונת בלהוריד בסוס את כל העצבים שלך!!! אלה לתת איזה מכה קטנה על האף. או בכלל על התחת זה לא כל כך כואב..הוא מרגיש איזה גדוד זבובים עליו! וגם זה אז קצת לעקוץ אותו בתחת ככה שהוא יועיל בטובו להזיז אותו!

טוי בוי

New member
קלייד מאוג מאוד מסוכן בשטיפה!

ובקשירה הוא הולך אחורנית ומושך ונעמד על 2 ונותן באקינם! הוא אפילו הוריד למישהיא חלק מהאצבע פעם!ויש לו כוח!!!!!!!!! הוא סוס ענק חזק והוא יודע את זה והוא מסוגל לשבור את השטיפה! והוא שונא מוות שרוחצים לו פנים!!!! הוא מתחיל לעשות את כול השטויות שכתבתי רק אני הצלחתי לשטוף לו פנים בנתיים!!! כבר פעמיים!!!
אבל כידי שלא ימשוך אותי ולא כלום אני שמה לו שרשרת ברזל בראשית בית והולכת לשטיפה איתו ואז שאני קושרת אותו אני מוציא את השרשרת כידי שלא ישבור את האף אם ימשוך לאחור..... וביום שישי {זה קורה כל הזמן!!} טו בוי היה קשור בחוץ כידי להיתייבש והוא פשוט הוציא את הראשיה והלך לו לאכול דשא בצד...חחח מזל ששטפתי שם עוד סוס אז מהר הלכתי עליו בזהירות ותפסתי אותו באף והובלתי אותו לראשית בית שהיתה קשורה והחזרתי אותו! חח מזל שהוא לא בורח ממני ....{זה תמיד אותו סיפו כל שבוע זה קורה}.... ואנדרו אחרי השטיפה שקושרים אותו בחוץ הוא משחרר את החבל ומתחיל לרוץ בכל החווה ולברוח!! אז תופסים אותו! עומדים כמה אנשים חוסמים אותו ומישהו מתקרב ומנסה לתפוס אותו! פצע פתוח היה לאנדרו ולפריסטיג' ואני טיפלתי בהם וחבשתי אותם .... שסוס מרים את הראש אני משתמשת בזרם ממש מש חלש או שאני לוקחת ספוג ....

niko girl

New member
טוב..........

ביס: נותנים לו מכה חזקה על הפה! בעיטה: מתעצבנים עליו ונותנים לו מכות בתחת כל פעם שהוא חושב להזיז את התחת. הורדת ראשיה מהראש: מה????? אז שמים לו ראשיה יותר קטנה לא בעיה. או שמקטינים את זאתי אם אין יותר קטנה. חבל משתחרר, הסוס בורח יותר נכון הסוס פותח את החבל והולך לאכול. אז תופסים אותו חזק בחבל ולקחים אותו הרבה אחורה. פצע פתוח: שמים על זה פלסטר והולכים לעשות זריקת טטנוס. סוס מרים את הראש שמנסים לשטוף לו את הפרצוף: טוב. הסו מאוד מפחד על האוזניים שלו ובגלל זה הוא מנגד. אפשר ל משוך לו את הראש למטה אבל הוא יכול למשוך. או שיכולים פשוט לא לשטוף עם הצינור ולקחת ספוג ולהרטיב אותו ואז לנגב לו את הפנים.בלי לפדגוע באזניים. סוס רגיש לריחות של סבונים: אז פשוט מרחיקים ממנו את הסבון הזה ומשתמשיפ באחר. או פשוט שמים עליו שמפו במקום סבון.

©yaara©

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo175.gif

ביס- פליק קטן על האף בעיטה- פליק על התחת הורדת ראשייה מהראש-
פצע פתוח- לחבוש ולחטא עד שיגיע הוטרינר סוס מרים ת'ראש שמנסים לשטוף לו ת'פרצוף- מבקשים שמיהו יחזיק את הסוס, לא לקשור אותו... סוס רגיש לריח של הסבונים השונים- לא משתמשים בהם!!

סוס דורך עליך רק כשאתה בדרך שלו.

אין לסוס כוונה לדרוך עליך, זה לא כמו נשיכה או בעיטה.

נכון פיץ! ולכן גם לא צריכים

להעניש אותו אלא רק לגרום לו לזוז לפעמים הסוסים לא זזים כשהם דורכים עליו והם לא שמים לב אז צריכים לתת להם איזה פליק שיזוזו כבר! אבל לא בישביל העונש וחוץ מזה שאם סוס דורך עלי ולא זז מאינסטינקט אני נותנת לו פליק קטן שירד ממני

Juli kleo rullz

New member
אממממ ../images/Emo15.gif

ביס:נותנים לו פליק על האף... אם זה נסיון לנשיכה אז פליק קטן... אם הוא באמת נושך אז לתת מכה קצת יותר חזקה שיבין שבשום פנים ואופן אסור לו לעשות את זה...
בעיטה:מכה על התחת! אבל מיד... אם הוא חוזר על זה אפשר לתת לו בעיטה קלה בבטן... ככה הוא לומד הכי טוב... (אבל לא מכה חזקה... לא רוצים לשבור לו את הצלעות...
הורדת ראשייה מהראש:להקטין את הראשיה
חבל משתחרר וסוס בורח: במהירות אבל להתקרב אליו בעדינות כדי לא להפחיד אותו... ואז לתפוס אותו קצת מעל האף חזק ולבקש ממישהו שיביא ראשייה... אם אין אף אחד לנסות לקחת אותו ככה ואם הוא מנסה לברוח לתפוס לו קצת ברעמה... (קצת מתחת לרעמה...)
פצע פתוח:לחבוש ולקרוא למישהו או ישר לקרוא למישהו...
סוס מרים את הראש כשמנסים לשטוף לו אותו...: פשוט לנסות לשטוף עם הצינור לא באיזור האזניים ושם לשטוף עם ספוג רטוב
סוס רגיש לריח של סבונים:לא להשתמש בהם

למעלה