קשיים

Lissa Morena

New member
קשיים

בחודשים הראשונים של תחילת שירות החובה שלי בצבא היה לי נחמד, נעים וכיף לבוא כל בוקר למשרד. וזאת בעיקר בגלל שלא הופעל עליי לחץ בנוגע לעבודתי במשרד (מה שכן קורה היום, ובגדול.) והייתה איתי חברה מאוד מיוחדת שלצערי כבר השתחררה. קבלת הפנים שלה, החום, הלבביות והאכפתיות מצידה גרמו לי לבוא למשרד באושר. אפילו המפקד שלי התייחס אליי בהתחלה כאב דואג ולא דרש ממני דברים בעבודה שדרש מהחיילים האחרים. אך כמו שאמרתי, כל זאת היה בחודשים הראשונים. כיום אני כבר רב``ט ודברים מאוד השתנו ומצבי החמיר. הייתי בטיפול אצל קב``ן מספר חודשים, אך זה לא ממש עזר. אני מרגישה מנודה, לא מקובלת ולא רצויה במשרד. כיום רע לי להיות בין כל החיילים ובדרכי לבסיס אני עצובה ומדוכאת. גם המפקד שלי שכח הבטחות שהבטיח לי והחל להיות תוקפני מילולית וקשוח כלפיי. לפני כמה ימים הייתי שוב אצל קב``ן, אך אני לא מרגישה שיצאתי מחוזקת. אני שוקלת להתאבד ואני חסרת אונים. אני באמת צריכה עזרה!

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
לחץ

ליסה יקרה, נשמע שאת פגועה ומובסת מהיחס שאת מקבלת במשרד, מהבטחות שלא קוימו ומיחס שהשתנה והפך להיות מכביד ומלחיץ. עצוב שהיחס שקבלת קודם השתנה בצורה כזו, חברתך כבר לא שם וגם הקב"ן לא עזר. וזה משפיע של מצב הרוח ועל החשק לבוא כל יום למשרד ונותן הרגשה שאי אפשר יותר להמשיך כך. אנחנו כאן, מקשיבים לך, מזמינים אותך לשתף אותנו עוד על הקושי והלחץ כאן בפורום או בשיחה אישית

allthings

New member
החיים שלנו

מוכרחים להיות באיזון. אם את מרגישה לחץ ופיצוצים בפנים את חייבת לעזור לעצמך ולא משנה במה זה כרוך. אני ממש לא מעודדת זאת אבל יכול להיות שאת צריכה לדרוש העברת תפקיד או אפילו לעזוב את השירות.. העיקר שתרגישי טוב כי זה באמת הכי חשוב.

megido8

New member
יש טריקים פשוטים.....

אם את לא מצליחה לשפר את הענינים בצבא -= לפחות תוסיפי לך תחביב... אני אתן לך דוגמא אומנותית - ליד נגריות זורקים חתיכות עץ קטנות. קונים צבע שאת אוהבת - במקרה שלי תכלת - וצובעים . התירפיה הפשוטה הזאת שווה זהב..... לא תאמיני כמה צביעה של חתיכת עץ.... יכולה להראות לך - צדדים נוספים בחיים - ששכחת בזמן האחרון.....זה כוחה של אומנות.

megido8

New member
אם את זקוקה לשחרור לחץ בשיחה....

תשלחי לי מסר אישי..... גם אנחנו עברנו תקופות קשות ואחרי זה הכל מסתדר

megido8

New member
לצייר על ביצה קשה.....

גם אפשרות... ולא צריך לחפש בזבל של נגריות - מספיק לקחת ביצה לא מקולפת

tamitam20

New member
היי ליסה :)

סתם רציתי לדעת מה שלומך ואיך את מסתדרת.. אם הדברים השתפרו או לא.. :)

למעלה