קשיי הסתגלות...וקב''ן

Hafak

New member
קשיי הסתגלות...וקב''ן

שלום , בגלל בעיות בריאות בבית וחוסר התחשבות והתייחסות כנדרש מהצבא בהתאם למצבי ויכולת התפקוד שלי בהתאם למצב, היה עלי לפנות לקב''ן ,על מנת שאוכל לקבל תנאי שירות המתאימים לי. בפגישה , הקב''ן נתן לי קשיי הסתגלות - "מסגרת מוגנת"... לפי מה שקראתי והבנתי מדובר ביום עבודה מקוצר ולינת בית וכן שירות קרוב לבית. מיד לאחר השיחה בדקתי באינטרנט ונודע לי שלבעלי הקה''ס הגבוהה הזה יש טירונות מיוחדת ושכוללת בתוכה אוכלוסיות קשות מאוד וכן עבריינים. אני אציין שהיה לי ת''ש מינימאלי כבר לפני הקב''ן (לדברי הת''ש הזה לא הספיק למצב) ולכן כך או כך לא הייתי הולך לקרבי. נחזור לעניין - אותה טירונות מיוחדת נמשכת כ-3 חודשים כמעט , דבר המקשה עליי מאוד מאוד עם המצב בבית! הטירונות כוללת בתוכה פעילויות שממש לא מתאימות לי ושאני לא זקוק להן כלל, החל מלימוד של דברים בסיסיים ועד לפעילויות חינוכיות. טירונות 02 רגילה נמשכת שלושה שבועות , וכזאת אני יכול לעשות , אין לי בעיה לעשות טירונות כזאת , איני מפגר ואני מבין מה היא טירונות. בעקבות השינוי של הטירונות הגיוס שלי נדחה בכ-חצי שנה! לספטמבר! הגיוס שלי כבר נדחה בשנה ואיני רוצה לחכות חצי שנה נוספת! רציתי לדעת אם אני יכול לעשות טירונות רגילה ולשרת במסגרת מוגנת לאחר מכן , איני צריך טירונות מיוחדת! ואיני יכול לדחות את הגיוס בחצי שנה (גם זה בהתאם למצב בבית! ) מה לעשות ? תודה

אוקיי

מהר מהר לצלצל ללשכת גיוס ולהגיד להם שאתה רוצה פגישה עם קב"ן באופן ד ח ו ף ! (תהיה אסרטיבי אחרת לא תשיג כלום). תסביר לו בדיוק מה הבעיה, ותשאל אותו אם דבר כזה אפשרי. יכול להיות שזה מצריך גיוס רגיל ורק אח"כ קבלת התנאים הדרושים מהקב"ן... בהצלחה!

למעלה