קשיי הרדמה בלילה

brenpazit

New member
קשיי הרדמה בלילה

שלום, בני בן שנה ועשרה חודשיים. קשה לי להרדים אותו ביום ובלילה אבל בלילה זה ממש קשה. יש לו מין הרגל שהוא שוכב לידי בסלון מחזיק לי בשערות ונרדם. אך לאחרונוה המצב החמיר. מתחיל את עניין השנה משעה 21:00 והוא יכול להמשך לפחות שעתיים. הוא כל הזמן זז ומשחק, אני שמה אוצו במיטה וכהוא כל-כך בוכה אני מחזירה אותו לידי לסלון. לשכב לידו ולתת לא להחזיק רת השערות כבר לא עוזר, עש שלפעמים אני שמה אותו במיטה בחדר הורים והולכת לישון לידו. מה לעשות, אני אובדת עצות... האם המודאגת.

ראשית חוכמה, עלייך להחליט מה את רוצה?

שלום רב, ילדים זקוקים להתיחסות אישית . רוצים להיות איתנו בקשר. בנך חכם- הוא עסק בקריאת "המפה" השאלה שהסתובבה לו בראש היתה : איך אני יכול להשיג הרבה אימא? הוא מצא ששעת הערב, כשאת עייפה ורוצה לסיים את היום זו שעה מוצלחת להשיג את שכה חפצה נפשו - את אימא. ואכן, קראי את הפנייה שלך. חשבי שאת בנך בן השנה ועשרה חודשים האם היית מוותרת על ההשג? מה עושים? עלייך להחליט מה את רוצה? ואז ליצור תוכנית להשיג את שנפשך חפצה. עינת גבע, יועצת משפחתית, מכון אדלר.

brenpazit

New member
קשיי הרדמות

עינת שלום, המטרה שלי היא שבני ילך לישון בשעה מסויימת. אך אני כבר לא יודעת איך לעשות את זה. האם יש לך פתרון לבעיה שלי??

אחרי החלטה נחושה דרוש פרוייקט מתוכנן ועקביות

שלום רב, בוודאי שיש פתרון לבעיה שלך. הפתרון התחיל/מתחיל מהחלטה נחושה שלך והגדרת המטרה. עד כה שתפת פעולה עם הבן שלך. האפשרות שנתנה לו להתעסק איתך ולקבל ממך הרבה התיחסות בלילה קסמה/קוסמת לו. ובצדק מבחינתו. כעת עליכם להיגמל מהרגל אחד ולהתחיל להסתגל להרגל חדש. זה פרוייקט. מספר פעצמם הדרכתי כאן בפורום הורים איך לתכנן ולקיים פרוייקט כזה. מזמינה אותך לקרוא ולדפדף קצת בפורום. עינת גבע, יועצת משפחתית, מכון אדלר

למעלה