קשיי למידה וצבא...

מיכלוש

New member
קשיי למידה וצבא...

חבריי פורום יקרים: אני בת 18 ויש לי קשיי למידה עשיתי את כל האיבחונים שרק אפשר ואני חושבת שיש לי גם את כל ההקלות שרק אפשר. הגעתי למבחנים בצבא וקיבלתי את ההקלות השאלה לשי איך הצבא מתייחס לזה(אם מישהו יודע)והאם זה מונע ממני ללכת לתפקידים כלשהם תודה

מיכלי.

קודם כל, ברוכה הבאה. בעיקרון, זה תלוי איזה פרופיל יש לך (אם תגידי לי מה המספר, או הפירוש המילולי שלו, אוכל לתת לך תשובה יותר מפורטת). אבל, מה שזה אומר, שהצבא יודע עכשיו, שיש לך ליקוי למידה. לדעתי זה טוב מכיון, שבעקבות ההקלות שקיבלת, והעובדה שנבחנת בתנאים מותאמים, רוב הסיכויים שהקב``א יעלה. אני, בזמנו, קיבלתי מספר זימונים ליחידות של המודיעין, אמנם לא בתור לוחם, אבל עדיין. שוב. אם תתני יותר פרטים על הסיבה להקלות, אז התשובה תהיה יותר מדויקת...

g99

New member
מיכלוש שלום.

גם לי היו פחדים לקראת גיוסי (שהיה מזמן), אבל אם תתני להם את כל האישורים וההוכחות,זה יסתדר,הם מכירים בבעיה זו,זה מניסיוני לפני שבע שנים בערך,כך שאני משערת שהמודעות גוברת עם השנים. בהצלחה.

super h

New member
תגובה בנושא צבא

מיכל שלום, אמנם התגובה באיחור אבל מוטב מאוחר... א) הצבא יאפשר להיבחן עם הקלות מסוימות במבחנים. במידה והתמזל מזלך ולא פגעו בפרופיל הרפואי ולא הוסיפו סעיפים נפשיים(שיפסלו אותך מלא מעט קורסים. ב) באופן כללי חר``פ לא מכיר את הנושא לעומק והדבר בא לידי ביטוי בספר הפרופילים בו מורידים, ככל הנראה, פרופיל בגין שימוש ברטליין. ג) מהודעותיך האחרונות ניתן להבין כי התקבלת לתפקיד חשוב ולכן כנראה שבמקרה שלך זה לא גרם נזק. שירות קל ושפשוף נעים :) super h

דור43

New member
אם נתקלים בהתנהגות סטיגמטית אז הבעיה היא מקומית

מיכלוש גם אני סבלתי מלקוי למידה, בזמנו היה פחות מודעות חברתית לנושא. קיום אם נתקלים בהתנהגות סטיגמטית אז הבעיה היא מקומית, ויש היום אל מי לפנות אשמך לעזור. לגבי תפקדים בצבא אינני יודע אך צריך יותר פרטים לגבי מעפינים של לקוי הלמידה. דור43

למעלה