קצתאופטימית
New member
קשיי קליטה בגן אחרי כ-7 חודשים בבית
הי לכולם,
הוותיקים זוכרים אותנו ודאי.
אימצנו לפני כשבעה חודשים ילד מקסים, עם קצת עיכובים התפתחותיים, שהיום בן קצת יותר משנתיים וחצי.
הייתי איתו בבית כחצי שנה, ובחודש האחרון חזרתי לעבודה והיו איתו אבא ומטפלת. בגדול הוא ילד מאד שמח, ערני, סקרן ואוהב את חברתנו. מאד קשור אליי ואל בעלי.
כעת התחלנו גן פרטי קטן ומשפחתי, כי חשבנו שהגיע הזמן.
בעיקר כי בגני שעשועים הקטן מאד רצה להיות עם ילדים אחרים.
אך מזה כשבועיים הוא כל הזמן בוכה ולא מסתגל. בינתיים משאירים אותו רק 3 שעות ביום.
הגננת אומרת שגם כשלא בוכה לא מנסה לשחק עם ילדים אחרים ונראה עצוב.
אם ילד אחר יוזם את המשחק אז הוא שמח וכן משחק קצת.
אם אחד מאיתנו נשאר איתו בגן הוא מאושר, משחק עם ילדים אחרים ושמח, כל עוד אנחנו לידו, אך הגננת לא מעוניינת בזה כי אומרת שזה מעלה געגועים לאמא אצל ילדים אחרים.
למישהו יש רעיון מה עושים?
להחזיר הביתה? יש לי אפשרות מבחינת המטפלת אך חשבתי שהגיע זמן שיהיה בחברת ילדים.
הערה: הקטן לא "נולד" לבית הילדים אלא הגיע אליו בגיל חצי שנה. כלומר: חווה טראומה נוראית של פרידה מאימו בעבר הרחוק.
אשמח לתובנות ועיצות מניסיונכם!
הי לכולם,
הוותיקים זוכרים אותנו ודאי.
אימצנו לפני כשבעה חודשים ילד מקסים, עם קצת עיכובים התפתחותיים, שהיום בן קצת יותר משנתיים וחצי.
הייתי איתו בבית כחצי שנה, ובחודש האחרון חזרתי לעבודה והיו איתו אבא ומטפלת. בגדול הוא ילד מאד שמח, ערני, סקרן ואוהב את חברתנו. מאד קשור אליי ואל בעלי.
כעת התחלנו גן פרטי קטן ומשפחתי, כי חשבנו שהגיע הזמן.
בעיקר כי בגני שעשועים הקטן מאד רצה להיות עם ילדים אחרים.
אך מזה כשבועיים הוא כל הזמן בוכה ולא מסתגל. בינתיים משאירים אותו רק 3 שעות ביום.
הגננת אומרת שגם כשלא בוכה לא מנסה לשחק עם ילדים אחרים ונראה עצוב.
אם ילד אחר יוזם את המשחק אז הוא שמח וכן משחק קצת.
אם אחד מאיתנו נשאר איתו בגן הוא מאושר, משחק עם ילדים אחרים ושמח, כל עוד אנחנו לידו, אך הגננת לא מעוניינת בזה כי אומרת שזה מעלה געגועים לאמא אצל ילדים אחרים.
למישהו יש רעיון מה עושים?
להחזיר הביתה? יש לי אפשרות מבחינת המטפלת אך חשבתי שהגיע זמן שיהיה בחברת ילדים.
הערה: הקטן לא "נולד" לבית הילדים אלא הגיע אליו בגיל חצי שנה. כלומר: חווה טראומה נוראית של פרידה מאימו בעבר הרחוק.
אשמח לתובנות ועיצות מניסיונכם!