קשירות....

קשירות....

ולא, לא מה שחשבתם
אלא בסה"כ קשירות תמימות של חוט קשירה סביב חזה הודו לפסטרמה... 2 פרפרי חזה הודו מושרים מאתמול, ומחכים להפוך לפסטרמה. יש חוט קשירה. ועכשיו לשאלה, אבל לפני זה בקשה - נא לא לצחוק עלי..... איך קושרים? יודעת שהכי פשוט זה ללפפ ולקשור, אבל זוכרת שבאחת מתוכניות הבישול בטלוויזיה הראו איך קושרים וזה נראה ממש אסטטי ויפה. יש מצב שמישהו יודע למה אני מתכוונת?
 

Master Stav

New member
האמת האי שאני קונה שרוול מוכן

מזמן כבר לא קושר .... אבל בתכלס עושים לולאה ומנה מתחילים ללפף ואז חוזרים שתי וערב עם סיבוב בכל כניסה של החוט .... שיהיה בהצלחה
 
הקשירה היא פשוטה יחסית

יש ללפף פעם אחת באחד הקצוות של הנתח ולקשור בקשר שטוח כמו בצופים אחר כך צריך להתקדם כל בערך 4 ס"מ להעביר את החוט מצד אחד ולהעביר את הקצה בצד השני כמו חצי קשר מוט ואז למתוח אני אנסה לצלם בשביל להסביר לך בכל מקרה מתקדמים כך לאורך כל הנתח
 

avi5199

New member
מנסיון עדיף ליפוף פשוט עם כמה שפחות סיבוכים

כשהליפוף פשוט הכי קל להוריד את החוטים בתום הבישול. אני עושה קשר אחד בקצה מלפף מסביב הלוך וחזור וקושר שוב באותו קצה. בסוף הבישול קל מצא את הקצה והכל נפרם בקלות ומשאיר את הנתח יפה ובלי שאריות חוט. הקשר שאת מתכוונת זה קשר בצורת עמוד שדרה כמו שקושרים חבילה, עושים ליפוף אחד, כשמגיעים למעלה, נכנסים מתחת לליפוף הקודם מושכים קדימה.. וחוזר חלילה , זה יוצר צורת ליפוף שלמעלה יש פס ישר שממנו יוצאות "צלעות".. כאמור יפה בהתחלה, מצטלם טוב בטלויזיה, אבל קשה לפרימה אחר כך.
 

sjarjar

New member
יש סדנא שלי היכנשהוא כאן

ולו לא היה קורס המחשב כל שתי שניות הייתי הולך לחפש.
 
למעלה