קשירת כלב

• פותח הנושא drix
  • פורסם בתאריך

drix

New member
קשירת כלב

שלום רב ברצוני לדעת האם ישנו חוק שמחייב אותי לקשור את הכלב שלי 24 שעות ביממה פשוט יש לי בעיות עם השכנה שרוצה להתלונן כי הכלב שלי דורך לה על הדשא לפעמים יש לציין שהכלב קשור ברוב שעות היום ורק בערב אני משחרר אותו מכיוון שהוא פשוט בוכה מצער כשהוא קשור ואין לי לב לא לשחרר ולו רק כדי לראות את השימחה שבו באותו רגע מדובר במושב כאשר כאשר לכל דייר יש שטחים רבים ולא ניתן לגדר את הכל ואני מדגיש שמדובר רק על לדרוך לה על הדשא בערך פעם ביום בדרכו לחברים שכנים אני אשמח לקבל פתרון מלבד לדבר איתה כי לצערי מדובר במכת מצרים תודה מראש

lilithmm

New member
מכת מצרים...

יש חוק מועצה. ברוב המועצות אתה יכול לקבל על כך שכלבך משוחרר קנס שנע בין 200-550 ש"ח, חוק לענישת בעלי כלבים שנותנים לבע"ח שלהם לשוטט. בכל אופן , הכלב מהווה מטרד לשכנים שלך. בקשר לשאלה שלך, הכלב שלך וודאי לא צריך להיות קשור כל היום. הוא יכול להיות בתוך הבית ולצאת מדי פעם לטיול כאשר הוא קשור ברצועה (חוק המועצה איפה שאני גרה מחייב רצועה ומחסום), או, שתגדר את החצר שלך ושם הוא יהיה משוחרר ושם בלבד, או, שתצא איתו אתה לטיולים. אני בטוחה שאם כל כלבי השכונה היו מגיעים אל הדשא שלך אתה היית מרגיש כאילו שנפלה עליך מכת מצריים. זה לא פתרון לתת לכלב לטייל את עצמו.

feline9

New member
מלבד זה...

יש אנשים שיכולים לעשות לכלב שלך דברים רעים מאוד כשאתה לא בבית והוא קשור לרצועה. אל תשאיר אותו לחסדיהם. אנא ממך!!

drix

New member
למה את מתכוונת ???

הכלב קשור כל היום בתוך הגינה שלנו ומה זאת אומרת קשור לרצועה??

feline9

New member
אסביר לך

זה שהוא קשור בגינה, לא מונע מזרים להכנס לגינה נכון? חברים שלי השאירו את הכלבה, כמוך, בגינה לשעתיים, וכשחזרו ראו את הכלבה גוססת, כשאח"כ התברר שמישהו/מישהם הכניסו לה חפץ ארוך דרך פי הטבעת וקרעו לה את האיברים הפנימיים. הכלבה מתה לאחר ייסורים של לילה שלם. הבנת?

drix

New member
אולי זה קורה בעיר

אצלנו במושב כמעט לכל משפחה יש כלב בחצר ולא ידוע לי עד היום על משהו כזה ומלבד זה מדובר בכלב לא קטן ודי היפראקטיבי ותאמיני לי שגם את לא היית משאירה אותו לבד בבית

morality

New member
פטנט ../images/Emo121.gif

קודם כל, הכלב שלך מדליק לאללה! לפני מספר ימים סיפר לי מכר כיצד מנע כניסת כלבים לחצרו, שם הוא מגדל חתולים: מאלף כלבים מקצועי יעץ לו לרסס מסביב לחצרו ספריי בריח מנטה. כלבים שונאים ריח מנטה ובורחים מזה. הוא רכש כמה תרסיסי-פה בריח מנטה וריסס את שלושת המקומות משם היו נכנסים כלבים. הוא עשה זאת במשך כמה ימים ומאז אף כלב לא מעז להתקרב לחצרו. שווה לנסות? אולי כך תוכל להסיט את מסלול כלבך בהולכו למפגש עם החבר´ה. רעיון נוסף, אולי כדאי שתתפוס יחסים עם הווטרינר הרשותי שלכם... זה תמיד טוב.

Celeste C

New member
הי הי הי!!!!

קודם כל.. אני מצינת שאני חדשה ואשמך להכיר את כולכם מקרוב... דבר שני... הכלב שלך דריקס.. ממש ממש ממש ממש ממש ממש מתוק!! ואני מה - זה מבינה אותך שאין לך לב להשאיר אותו קשור כל היום... הוא ממש מסכן שהוא קשור... ואם יש לך שכנה.. "מכת מצריים" תנסו למצוא פתרון בייחד.. כמו למשל.. גדר שמפרידה בין הגינות... אני לא חושבת ששכנה מעצבנת צריכה למנוע את החופש וההנאה של הכלב המתוק שלך!!! מסכימים איתי?

Michelle1

New member
יש עוד פתרון

שאמנם הוא שנוי במחלוקת, אבל נראה לי שעשוי לקנות לכלב שלך את החופש שלו הוא זקוק ולא יהיה צריך להיות קשור כלל: מדובר בגדר חשמלית נסתרת מתחת לפני הקרקע. הגדר (שהיא בעצם חוט חשמל) מחוברת למשדר, על צווארו של הכלב קולר קטן שעליומקלט. אם הכלב מנסה לחצות את הגדר הנסתרת הוא מקבל שוק חשמלי קטן. בעיקרון- מלמדים אותו את הגבולות "על יבש" אחר כך מגיע החלק הקשה יותר- לתת לו להתנסות מספר פעמים בשוק החשמלי והוא לומד מהר מאד לא לחצות את הקו הזה יותר. נכון שהשיטה קצת בעייתית מבחינה מוסרית, אבל עצמת השוק אינה נוראית - מאד לא נעימה, אבל לא נוראית (ניסיתי על עצמי), אם בשורה התחתונה זה קונה לכלב חיי חופש מבלי שידרוך בדשא של השכנה, נראה לי שיוצא שכרו בהפסדו. יש בארץ חברות שמשווקות את השיטה, אין לי לצערי קישור.

למעלה