קשקוש בתחת

קשקוש בתחת

הצרוף הזה מופיע באיזה שיר של שלמה סתם ככה . ויש לו גם את השדיים של דליה שלא קשורות לשיר. ואת השיא הוא שבר בלונה פארק שרק המעריצים מאמינים שהוא התכוון למשהו, לא פלא שאישתו עזבה אותו

העצלנית

New member
אולי די

בהחלט מותר לך לבוא ולהגיד את דעתך כאן. ובהחלט מותר לנו לחשוב אחרת וגם להגיד את זה. אבל בתוך השירשור ובעיקר טענות שיש מאחוריהן הגיון לא כמו זאת לדעתי סתם חיפשת להאשים במשהו וזאת לא הדרך. אין שום קשר בין השירים לפרידתו מאשתו שזה דרך אגב דבר שקורא דיי הרבה בימנו ולא רק לזמרים עם מילים כאלה בשירים. לי אישית השירים גורמים לחשוב,להתחבר, להבין בגלל שלא תמיד הכל ברור אז חושבים קצת מדמיינים קצת[ וגם אם מה שחשבת זה לא בדיוק כוונתו של הזמר עדיין הגעת לכוונת השיר. אתה לא חייב לשמוע אותו זאת מדינה דמוקרטית לחלוטין אבל לפני שאתה מתקיף על כל שטות תעצור ותחשוב קצת יש גם בן אדם מאחורי המילים בן אדם כמוך. תודה

ofirmoon

New member
כמה שאת צודקת

שלום לך עצלנית:תראי בסך הכל מדובר באדם וכוונתי היא לחרטטן שמפריע לו משהו ובנוסף הוא גם קצת צר אופקים.לכן אני מצדיק כל מילה ומילה שאמרת ושוב אני חוזר ואומר עם הצלחה לא מתווכחים,ונכון ששלמה עשה כמה דברים בקריירה ממש לא מקצועיים אבל הבן אדם מצליח בגדול ונקווה שימשיך לגרום לכולנו להנות.

אהבתיה

New member
באמת הכי חשוב שאנחנו נהנים ממנו ../images/Emo70.gif

העיקר שהוא גורם לנו שמחה והנאה,גם בימים קשים אלה....ושלא ניתן לאנשים כמו "החרטטן" לפגום לנו בהנאה!! כל עוד אנחנו נהנים,זה הכי הכי חשוב....הוא לא נהנה,בעיה שלו בלבד!!!! אז שנמשיך להנות,כל אחד בדרכו שלו....

נכון מופיע

"עכשיו אני כאן זה קשקוש בתחת.." (זו השורה האלמותית) יש לו עוד כמה "יציאות" משונות שמן הסתפ נועדו להביע את מה שהוא חש, את מה שהוא חושב, את הדברים בדרכו הוא. כמו כל יוצר הוא חשוף לביקורת וככל שפרסומו רב ומעמדו רם הביקורת קטלנית יותר, זה מחיר התהילה. עוד לא נוצרה היצירה שכולם יאהבו ועוד לא נולד היוצר שכולם מכבדים ושלמה ארצי לא ישנה זאת. מי הזמר החביב עליך ? לגבי אישתו ההתייחסות היחידה הראויה היא ציטוט משלמה ארצי: "קורא מה בעיתון ריכלו עלי ועליה, כלבים נובחים שינבחו..."

אהבתיה

New member
"על טעם ועל ריח אין מה להתווכח"

טעמך במוזיקה כנראה שונה משלנו כאן אבל זה לא אומר שאתה חייב להגיד דברים כמו "לא פלא שאשתו עזבה אותו"....כל אחד אוהב משהו אחר ואין סיבה שנזלזל ביוצרי מוזיקה אחרים רק כי הם לא לטעמנו. אתה חושב ששלמה חרטטן,טוב זכותך לחשוב ככה ולהגיד את זה וזכותנו לענות לך ולנסות לשכנע אותך אחרת אם כי זה לא עוזר...זהו סיגנון היצירה שלו,ככה הוא מבטא מה הוא מרגיש בדרכו המיוחדת ומי שאתה שתגיד שזה לא בסדר?! אם ככה הוא רוצה לכתוב,שיכתוב! ותאמין לי שיש הרבה מאחורי אותם משפטים....רק צריך להפעיל קצת דמיון ואז כל אחד תופס לו את המשפט בדרכו שלו וזה גם מה שיפה בזה...אז די עם הזלזול וכל זה..באמת אין טעם להתווכח....

להפעיל קצת דמיון

זה בדיוק המשפט שמביע זלזול ולא מה שאני כותב דרכו המיוחדת של שלמה לי לזלזל בכם, הוא עצמו לא מאמין שהקהל שלו מוכן לספוג אותו. ראיתי אותו בהופעה שבה הוא שר : נה נה נה נה נה נה נה נה תוך כדי שהוא עושה אצבע משולשת לקהל והקהל שר איתו כמו עדת מטומטמים אני הלכתי הבייתה נמאס לראות אותו עם בקבוק המים והמגבת שלו ממלמל דברים חסרי פשר תתבגרו האיש צוחק עליכם

אהבתיה

New member
מה?!?!

אני לא מבינה מה אתה רוצה ממנו,מה הוא בדיוק עשה לך?? מפריע לך שהוא מצליח? מה הקטע שלך בכלל????

העצלנית

New member
האדם חיה עדרית

וזאת עובדה. אז לפחות תן להנות במקרה הזה אתה לא חייב להיות שם.

נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה

אני מוצא לנכון לומר את דעתי על הכאילו שירים שהאיש כותב לא כתוב בכניסה לפורום שאסור ביקורת

העצלנית

New member
מצטערת עם פגעתי

ובהחלט מותר ביקורת זה תפקיד הפורום. להביא אנשים עם דעות שונות לדיונים. אני רק אומרת שאני מעדיפה שאחי הקטן יעדיף לשמוע את הקישקושים של שלמה ארצי ולא את בריטני ספירס למשל. כל אחד ובחירתו הוא.

אחיך הקטן

אני מקבל את התנצלותך אישית נעלבתי ככשלמה עמד על הבמה ושר את : אף פעם לא תדעי וכאשר הגיע לקטע של נה נה נה נה נה נה הוא עשה תנועה מגונה לקהל כנראה שהוא לקה בשיגעון גדלות וגם כשאוהבים מישהו מותר להעביר ביקורת

אתה מוזמן

מותר ורצוי להעביר ביקורת, ואם אוהבים אז עוד יותר טוב, רק בא נשמור שהביקורת תהיה עניינית (הנח לאישתו זה לא רלוונטי) גם אני נתקלתי בהופעה בתופעת התנועה המגונה בשיר הזה (כמדומני) וגם בעיניי זה לא מצא חן

למעלה