קשקשים/ התקלפויות בקרקפת של תינוק

ליאתבר

New member
קשקשים/ התקלפויות בקרקפת של תינוק

שלום, לבני בן השלושה חודשים יש מעין "התקלפויות" בקרקפת (קשקשים גדולים צהבהבים...), אני יודעת שזאת תופעה נפוצה, והרופא ילדים אמר לי לחפוף בסבוסל (שמפו מיוחד). בעלון לצרכן של השמפו כתוב שאינו מומלץ לטיפול בתינוקות וילדים. האם להמשיך להשתמש בו ?? (כבר חפפנו לו את הראש פעמיים...). תודה

הילית111

New member
היי

גם לבני שכיום הוא בן 5 חודשים היה את זה שמתי לו שמן בלנלאום על הראש במשך היום ובערב סירקתי ושטפתי כמה ימים כאלו והכל עבר

hadasharon

New member
אני ובעלי חופפים בסבוסל

הרופא עור נתן לנו את זה לעצמנו כבר לפני כמה שנים ואגב בלי מרשם מכבי ועם מרשם עולה אותו דבר 19 ש"ח. לא מומלץ אני יודעת לחפיפה יום יומית, רקר במצב קשה ואחר כך כמניעה בלבד. לנו הרופא עור המליץ על לשים באמבטיה שמן אמבט של ד"ר עור ועם זה לחפוף ולסבן את לוקחת את המים שבאמבטיה עם החומר הזה ועם זה חופפת ומסבנת עזר לתינוקת שלנו היה לה משהו נורא ועכשיו כבר הפסקנו עם זה אחרי 2 בקבוקים והתינוקת יפיפיה! ממליצה בחום כמובן שהמחיר לא מסבסד אבל שווה!

eranakuki

New member
תודה ,

19 ש"ח זה כלום לעומת בקבוק של 90 ש"ח של בלנאום אומנם הקילופים בקרקפת כבר לא בולטים בשטח אבל יש טיפה קילופים עור!!!! תגידי אני צריכה לקחת אותה לרופא ילדים או לרופא עור כדי שיסתכל וירשום לי את השמן המתאים ????

למעלה