"קשרים אפלים" - בלעדי לגולשי

"קשרים אפלים" - בלעדי לגולשי ../images/Emo43.gif

בלעדי! הקרנת בכורה חגיגית לגולשי אתר תפוז ואתר FLIX לסדרה החדשה "קשרים אפלים" אשר תשודר בערוץ AXN. על הסדרה: הסדרה עוסקת ב-ויקי נלסון, בלשית במשטרת טורונטו שמאבדת אט אט את ראייתה ומחליטה להתפטר מתפקידה ולפתוח משרד חקירות פרטי. חקירה מסתורית מובילה אותה אל רצח מזעזע המבוצע על ידי כוחות על טבעיים. בזירת הפשע היא נתקלת בהנרי, סופר ומעצב צעיר ביום וערפד נאה בן 450 שנה בלילה הניזון מדמם של פושעים. ויקי והנרי מתאחדים למאבק נגד כוחות הרשע ומתמודדים מדי שבוע עם מבחר מגוון של רוחות, מכשפים, ושדים שונים ומשונים. אל השניים מצטרף הבלש, מייק סלוצ'י, חברה לשעבר של ויקי, שעוזר להם במצוד אחר רוצחים מעולמות אחרים ויוצר יחד איתם משולש רומנטי אף הוא, לא מן העולם הזה. לצפייה בפרק הראשון בהקרנת בלעדית לחץ כאן

אני רק שאלה...

מישהו יודע במקרה אם אפשר להשיג איפשהו את הספרים של דיסקוורלד עם הכריכות הישנות של ג'וש קירבי (לא משומשים)?

מ א ג ר ט

New member
צומת ספרים

ומה רע במשומשים? רובם במצב סביר בדרך כלל. וזולים בהרבה...

Roonil Wazlib

New member
אם אני לא טועה../images/Emo54.gif../images/Emo211.gif

אם מדובר בכריכות המבולגנות, עם הציורים ההזויים במקצת (במחילה מכבודם), אז ראיתי כאלה כמעט רק בספריה, אבל מצאנו בצומת ספרים את צבעו של הכשף בכריכה כזו. אני ממליצה לחפש בצומת ספרים- להם יש את כל מה שלא תמצא בסטימצקי (כמעט)...

ויימס

New member
כן, גם אני חושבת ככה.

אבל אתה יודע, ג'וש קירבי זה סוג של נוסטלגיה. ורק בגלל הציורים שלו היו דוחפים את עולם הדיסק למדף של הילדים בספרייה!

Rincewind

New member
אבל הציורים שלו ממש לא דומים!!!!!!!!!!!!!!

במעשי קסמים שלו סתמרוח הוא מין מכשף זקן עם זקן ארוך, ובכלל לא נראה כמו סטודנט כושל

Aether

New member
לא רק במעשי קסמים

ממבט חטוף על הקיר בחדר שלי, איפה שתלוי פוסטר של הכריכה של אור מופלא, ומהזכרון שלי, סתמרוח תמיד נראה ככה. אבל משום מה אני מאוד אוהב את הציורים שלו. אולי זה נוסטלגיה, אולי אני סתם מוזר... אבל הציורים ההזויים האלה פשוט עושים לי טוב
גם פול קידבי אחלה. אולי אפילו יותר טוב, אבל הוא מעין הדבר החדש והמשופר, ואני לא אוהב קידמה.

ויימס

New member
כן, כל המכשפים נראים אצלו אותו דבר.

ובאור מופלא הוא צייר את הרנה בדיוק איך שפראצ'ט תיאר שהיא לא נראית! אבל זה ממש חמוד איך שהוא היה מכניס את השם שלו לציור בתור גרפיטי קטן או ציור בחולות וכאלה.

Rincewind

New member
האיור הכי מדויק של סתמרוח היה במשחקי המחשב

משחקי המחשב

Aether

New member
שיחקתי רק באחד מהם

זה שמוות נעדר (שוב...) והוא היה מאוד פרצא'טיסטי. כולם כאן צריכים לשחק!! כולם!!!

למעלה