"קשרים אפלים" - בלעדי לגולשי

"קשרים אפלים" - בלעדי לגולשי ../images/Emo43.gif

בלעדי! הקרנת בכורה חגיגית לגולשי אתר תפוז ואתר FLIX לסדרה החדשה "קשרים אפלים" אשר תשודר בערוץ AXN. על הסדרה: הסדרה עוסקת ב-ויקי נלסון, בלשית במשטרת טורונטו שמאבדת אט אט את ראייתה ומחליטה להתפטר מתפקידה ולפתוח משרד חקירות פרטי. חקירה מסתורית מובילה אותה אל רצח מזעזע המבוצע על ידי כוחות על טבעיים. בזירת הפשע היא נתקלת בהנרי, סופר ומעצב צעיר ביום וערפד נאה בן 450 שנה בלילה הניזון מדמם של פושעים. ויקי והנרי מתאחדים למאבק נגד כוחות הרשע ומתמודדים מדי שבוע עם מבחר מגוון של רוחות, מכשפים, ושדים שונים ומשונים. אל השניים מצטרף הבלש, מייק סלוצ'י, חברה לשעבר של ויקי, שעוזר להם במצוד אחר רוצחים מעולמות אחרים ויוצר יחד איתם משולש רומנטי אף הוא, לא מן העולם הזה. לצפייה בפרק הראשון בהקרנת בלעדית לחץ כאן

The Immortal Me

New member
השוטרת הערפדית שהוא חבר לה בעונה 1.../images/Emo210.gif

טוב, הם לא אומרים שהיא ערפדית, אבל ניסו להרוג אותה 3 פעמים והיא אף פעם לא מתה! פעם אחת היא אשכרה התאבדה ואנג'ל פרץ לבית שלה (בלי שהוזמן!), הכניס אותה לאמבטיה, שטף אותה במים, והיא התעוררה לחיים בדרך פלא! מזל שנפטרו ממנה בעונה 2.

The Immortal Me

New member
קייט: "הא, הרגת את אבא שלי!"../images/Emo210.gif

אנג'ל: "לא אני לא, הוא לא הכניס אותי!" קייט: "אז למה אצלו לא יכולת להכנס ואצלי כן?" אנג'ל: "גאד, פלאשבאק ל'למה הצלת אותי ולא את פרו?!'" קייט: "הו, תן לי להתאבד בשקט!" אנג'ל: "א-א-אבל עשיתי את כל מה שהחוברת הדרכה אמרה! הכנסתי אותך לאמבטיה ואפילו כרבלתי אותך בזרועותיי החביתיות!" קייט: "הו, אנג'ל! מסיבת אמבטיה!" אנג'ל: "הי-הי, איפה הברווזוני גומי?" אמ, כן. לקחתי את זה קצת רחוק שם.

למעלה