קשרים רומנטיים בעבודה -

יש פה הבדל רציני

בין "לומדת איתי" (כלומר: יוצא לי לראות אותה בכיתת הלימוד כל יום ) לבין "לומדת באוניברסיטה" (כלומר: פה ושם יש לנו שעור או שעה משותפת). עם הטיפוס השני הייתי מסוגל לפתח קשר שהוא יותר מידידותי, עם הסוג הראשון יהיה קצת קשה, מודה . והצרה הצרורה היא, כמובן, שהאדם שאתה פתאום מרגיש משהו כלפיו הוא מישהו שלומד איתך .

פייקו

New member
למה לא לפרגן? למה לראות את השלילה

שבהצלחה של האחר? אם יש דבר טוב אני לא רואה כל סיבה להרגיש נחות אולי מעט קנאת סופרים תרבה חוכמה.

אווווווה

יש לך שתי נקודות בתחילת ההודעה ופייקו אף הגדיל ועשה והוסיף לך שתי נקודות בשורה רביעית מלמטה... ואני לא ממש חושבת שככה ניתנת ביקורת בונה, אבל כמו שחתם פה מישהו - "היי, זה רק אני..."

פייקו

New member
לאבי- אתה - צודק. ללא ניקוד הכתוב ,

כרוח ללא נשמה - כנגר ללא עצים.. ואתה- תמיד תשאר כעוור במדבר הזה. אם תרצה כלב נחייה, יש בכלביה ,שם ,תוכל למצוא את מבוקשך.

פייקו

New member
קשרים רומנטיים בעבודה -

זו אינה שאלה היפוטתית או סתם מחשבה שעלתה מהים - זו שאלה שמציקה לי כבר זמן מה.. יש לי חבר לעבודה (בכאילו) שיצר קשר רומנטי עם משהי העובדת אף היא במקום העבודה שלו הקשר בניהם פורח הסקס בניהם חגיגה ותאווה לשומע אך רק בארבע האמות שלהם - משום מה מטריד אותה שאנשים בעבודה ידעו על הקשר הזה והוא לעומת זאת אין לו כל בעיה אם אנשים לעבודה ידעו על הקשר - אז מה הבעיה הנקודה היא שישנם לעבודה שכן יודעים על הקשר וזה יוצר אצלה חשש עד כדי פחד סמוי מהלא נודע שזה משפיע על מערכת היחסים הזו - זה מתבטא גם בשיחות בטענה שהוא לא איכפת לו ממה שהיא חושבת על כך- (על הידיעה כמובן) ושזה מפריע לה (החשש שלה היא מצרות עין של אנשים או סתם תככנים כמובן- הלוא בתוך עמי אני יושב ).. הייתי מאוד סקרן לדעת (סליחה שאני מן מציצן שכזה) מה דעתכם על קשרים רומנטיים בעבודה ? והאם לדעתכם קשר זה צריך להיות קבור בעולם של ששששקט?

שאלה בשבילי! היה לי קשר כזה

ולמען האמת, הוא עדיין ממשיך, פשוט בן זוגי כבר לא נמצא כאן. מובן שלקשר כזה יש אינסוף חסרונות. ראשית כל, בני הזוג לא נפגשים רק כשהם בוחרים, אלא לרוב נאלצים לראות אחד את השניה. לפעמים האילוץ הזה יכול ליצור תחושה של חוסר מרחב שפוגעת בקשר. גם את הפחד מהחשיפה אני יכולה להבין. קשר, בשלבים הראשונים של התפתחותו, הוא דבר שברירי, ודחיפת אפים זרים לא מקדמת אותו. עבור אדם שאוהב פרטיות, הצורך להתמודד עם הסקרנות, המציצנות והחטטנות יכול להיות עול בלתי נסבל (לא כולם מבקשים כמוך סליחה על שאלה תיאורטית ולגיטימית. יש הרבה ששואלים שאלות חוצפניות בלי להתנצל, וכשאתה לא עונה להם, נותנים לך להרגיש אידיוט). למרות כל מה שאמרתי, אני עצמי, כשחשתי שזה הדבר הנכון לעשות, ***כן*** יצרתי קשר זוגי במקום עבודה, אבל למען האמת, כשבן זוגי כבר לא נמצא במקום, אני מרגישה הרבה יותר נעים.

פייקו

New member
שמתי לב שהתייחסת לצד השלילי

של הקשר ומה עם החיובי - האם הוא בלתי נראה או נעלם.. כי ראיתי שבפיסקה קטנה כמו נזכרת לומר שהיה לך קשר בעבודה עם בחור מהמקום... זה מה שלא ברור לי - התחושה הזו של הנעימות כשהוא לא נמצא בסביבה כי נדמה לי שאם יש כאן תחושה של מחנק כמו שעולה מדברייך הרי שמחנק זה קיים גם בסביבה שמחוץ לבית בקשר זה - כך לפחות נראה לי.

האמת היא, שאני לא רואה צד חיובי

מיוחד לקשר בעבודה. הבחור שאני מדברת עליו, הוא אהבת חיי, דרך אגב. מה שאומר, שהשילוב המעיק של עבודה ואהבה היה פחות מזיק, אבל הוא עדיין לא תרם. ולא , לא הייתה שם תחושה של מחנק, כי זה היה "זה" מהיום הראשון, אבל הפחד מחדירה לפרטיות הוסיף לי כמה שיערות לבנות. הבהרה: אני מרצה במקום. הוא היה סטודנט, לא סטודנט שלי כמובן.

פייקו

New member
לאחר תגובתך זו..מעניין לדעת האם

נשים רואות זאת מזוית שונה מאשר הגבר.. כי שמתי לב שהנשים הגיבו כמוך..בחשש מסויים -ואילו הגברים ראו זאת באור שונה מכם הנשים.

תהיתי אם טעיתי

עברתי על השרשור, ולא - יש כאן גם גברים שאמרו, שלא היו רוצים קשר בלימודים, ולעומת זאת, אישה אחת שהייתה בעד ואחת (חוץ ממני) נגד. אז אין לנו בשר לתיאוריה חדשה על גברים ונשים.

פייקו

New member
כן הצדק אתך - זה היה הנדמה שלי

או הרצון שלי לראות את הדברים באור החיובי
כך זה נראה

leper

New member
אני לא ממליץ

היה לי קשר שכזה, אכלתי יותר מידיי חרא בלראות אותה יום יום אחרי שהיא השיבה לי בשלילה והצטערתי שנכנסתי לזה, וחוץ מיזה אם שני הצדדים לא יודעים איך להפריד "משפחה ועסקים" זה ממש קטלני...

פייקו

New member
הפרדה - נראה לי שזה נושא עקרי..

בחילוקי הדעות בנינו..לי על כל פנים הזרימה נראית לי אחידה נכון כמו כל נהר יש גאות ושפל ..אך הזרימה עדיין קיימת ואם לא אזי באמת שיש בעיה בקשר של בין רומנטיקה ועבודה.

li5do3r

New member
זה כזה חרא!../images/Emo61.gif חובה!!!!

מצטערת על משפט הפתיחה, אבל היה לי קשר עם מישהו מהעבודה, הקשר נמשך שנתיים וחודשיים, מאז עברו כמה שנים טובות אבל אני זוכרת את זה כאילו שזה היה אתמול! הכל היה כיף וטוב בהתחלה, כולם ידעו ולא היה אכפת לנו, אהבנו מאד, מה שלא סיפרתי זה שהוא קטן ממני בשנתיים, בכל אופן, הפרידה היתה קשה מאד היינו בסוף כמו זרים(לאחר שכנראה, מצא לו מישהי בבסיס וזה כחצי שנה לפני שהשתחרר...) מאז אנחנו לא מדברים ואין לנו שום קשר, אפילו כשאנחנו ניפגשים באקראי אין שלום ואין אפילו היי קטן... לא אשקר, זה עדיין מאד כואב וקורע אותי בכל פעם שאני רואה אותו, אפילו שעברו מאז 3 שנים בערך, כואב לי על איך שהתייחס אליי בסוף כאל זרה! מה שכן...אני מקווה שבסוף הוא יצטער ואיכשהו נדבר ואם הוא קורא את מה שכתבתי עכשיו, אני רוצה רק שתדע שאף פעם לא הפסקתי לאהוב אותך! אומרים שהגיל לא קובע...את האמת, יכול להיות מאד שכן... אולי הוא לא קובע מגיל מסויים, נגיד מגיל עשרים וחמש ומעלה כן,אבל מתחת לזה אין טעם לנסות בכלל...חבל על הזמן לשני הצדדים!! בכל אופן, אין כל רע בקשר רומנטי בעבודה ולא לא ושוב לאאאאאאאאא הקשר לא צריך להיות קבור בעולם של שקט!!!!!!!!!!!!!!
מה שכן צריך מאד להיזהר לא לחטוף
ישר בפרצוף ולמי שכבר כן "מעורב" מה שנותר לי להגיד זה בהצלחה והלוואי והקשר שלכם יצליח ושכל משאלות ליבכם יתגשמו!!!!!!!!!

פייקו

New member
עצוב-מה שאת מספרת - אך אולי זה מאיר

על המסע הזה של אהבה ועבודה באור המציאותי ביותר .. אך נחמד לראות את התקוה שלך .. גם אם נסתרת היא מאחורי ענן .. בואי ונחכה יחדיו לבכי הראשון שלו

כאילו, שאני אבין

הביל דיל הוא הפרש של שנתיים???? כמה זוגות את מכירה, ששניהם נולדו באותו יום? תמיד יש איזשהו הפרש, שנתיים זה די זניח, לא? האקס האחרון שלי היה צעיר ממני ב - 9 שנים, דרך אגב, לא שזה אמור להוכיח משהו.

ברוך הבא, קודם כל ../images/Emo142.gif

[למרות שראיתי, כך נדמה לי, את השם שלך בעבר..] קראתי את כל התגובות להודעה שלך והאמת, אני חושבת שהשאלה היא בכלל לא מה אנחנו חושבים על קשרים רומנטיים בעבודה כי אתה הצגת קשר, שלפי דעתי, בעבודה או לא בעבודה הוא פגום. הבעיה במערכת היחסים היא שהגבר באמת לא מייחס חשיבות יתרה לחששות של בת הזוג שלו ולבקשה שלה לשמור על חשאיות, בטווח הקרוב לפחות. פה שורש הבעיה. יכולים לצאת קשרים נפלאים בעבודה. לי היה חבר שעבד איתי. אמנם, לפעמים זה מעיק כי הוא כל הזמן שם גם כשאת לא רוצה לראות את הפרצוף שלו, אבל כמו בכל סוגי הקשרים האחרים יש פלוסים מול ים של מינוסים.

פייקו

New member
סקראלט- אך כמו שכבר אמרתי..

שאנשים בעבודה כן יודעים על הקשר- לכן גם הבקשה שלי לא נשמעת במקום או שמא ישנם דברים בגו האומרים דורשני?.. על כל פנים את מעלה תהיה שנראה לי שהיא במקומה- ואין ספק שהיא צריכה להיות כבדת משקל..

למעלה