קשרי אהבה בין ערבים ויהודים

טחנו את הנושא

הזה בעבר אני אחפש לך קישור , דעתי האישית שבאהבה אין חוקים ושכל אחד יעשה מה שנוח לו אבל זו רק דעתי ואני לא ממש מייצגת את הרוב.
איך זה מתקבל ? בדרך כלל הזכרים הערבים הולכים עם נשים יהודיות מתקבל ? כן לרוב בסוף מקבלים מבלית ברירה

אפילו אני הגבתי להודעה ההיא יאללה איזה זקנה אני חחחח מעניין שקצת התמתנתי מאז חחח אבל הקו המנחה נשאר אותו דבר מעניין

A Real Hot One

New member
תודה רבה השכלתי

ולהפך? מה אם הבחור יהודי והבחורה ערבייה? נדמה לי שבמקרה כזה הבעיה יותר גדולה לא?

כן זה בעייתי

ברור שיש מקרים כאלה הבעיה שהנושא הזה בעייתי ולנשים הערביות ממילא קשה אז לכנס לזוגיות או קשרים כאלה זה בלתי אפשרי

A Real Hot One

New member
נורא עצוב לשמוע

מכיוון שיצא לי לראות ניסיונות לקשרים משני המקרים... בחלק מהמקרים ביהדות דווקא זה יכול לעבור חלק, אבל מכיוון שאין לי מושג בקשר לתרבות הערבית נאלצתי לשאול... לפי מיטב הבנתי אין ערבים בישראל שיותר ליברלים מזה, אה?

ליברלים רק למראית עין

עמוק בפנים לא נראה לי שהדברים השתנו אומנם נשים יוצאות יותר לשוק העבודה ויש שוויון לכאורה אבל עדיין החברה הערבית היא חברה פטריארכלית זכרית אנחנו עדיין מקובעים וחלוקת התפקידים עדיין די ברורה אני מרגישה שדווקא לאחרונה עם התחזקות הזרם האסלאימסטי אנחנו חוזרים אחורה

למעלה