קשר בין אינטילגנציה לרדיוהד?

Cruvi7

New member
קשר בין אינטילגנציה לרדיוהד?

האם הוא קיים? מכמה סיבות פשוטות: 1. היא מוסיקה שדורשת קצת יותר מסתם מוסיקת רקע. ככה זה. 2. רוב האנשים כאן נראים אינטלקטואלים. ניתן לבהחין בזה לא? 3. זה מה שאני חושב. מה דעתכם? np - Smashing Pumpkins - Thru the Eyes of Ruby

polyethylene

New member
קשר בין אינטיליגנציה לרדיוהד...

אכן כן קיים
1. בהחלט ליותר מסתם רקע, למרות שלפעמים רקע יכול להיות גם טוב ולא בהכרח יש צורך להתעמק, אלא סתם להאזין. 2. כן, אנחנו אנשים אינטלקטואלים, מי שמעוניין להצטרף לפורום זה נדרש לעמוד במבחן קבלה קשה ומתיש ורק הטובים זוכים בכבוד של כתיבת הודעות. 3. אם זה מה שאתה חושב, מי אני שאתווכח
, ניקח את זה כמחמאה...
גלגל"צ (אני בעבודה, אין מה לעשות...)
חג אהבה שמח לכולם

Eclipsed 0

New member
.....

למה זה נשמע לי כל כך מתנשא ? Anglagard - Wandering in Confusion (Vandringar I Vilsenhet)

Esmena

New member
אני למשל, מטומטמת, ושומעת

רדיוהד! (אבל אולי אני היוצא מן הכלל שמוכיח את הכלל).

polyethylene

New member
מטומטמת ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אחרי השיעור בתנ"ך שנתת פה, אני מגדירה אותך כמלכת חכמי הפורום

Major Thom

New member
שיעור בתנ"ך? פספסתי משהו?

ואני לא אוהבת את הקביעה הזאת. זה מאד אליטיסתי.
i will

Esmena

New member
דברייך מענגים אותי גברת מנהלת,

אבל אבל אני נשארת בדיעה שאני מטומטמת. גם לא כל כך קשה לערוך משו שקראתי באיזשהו מקום בעת קריאה ולכתוב אותו כאן. משום מה חשוב לי שאנשים ידעו...

Eclipsed 0

New member
יש להוסיף גם,

שאני מאוד-מאוד מטומטמת, אבל אני שומעת את רדיוהד. אבל רוב חובבי רדיוהד הם לא מטומטמים..כלומר, כל השאר. (כולל אסמנה)

Major Thom

New member
אם ככה אפשר אולי לומר ש..

חובבי רדיוהד הם חכמים שאומרים שהם מטומטמים. או משהו כזה. נו, באמת.

Eclipsed 0

New member
הכל בגלל "קריפ".

לא. אבל אין לי משהו יותר טוב לומר (זה מוכיח את העובדה שאני מטומטמת, הא).

Eclipsed 0

New member
הא-הא...

אני אוהבת את המשפטים האלה שהם מוסיפים שם בחוברות.. זה מעניין כמעט כמו השירים (כמעט).

אין קשר בין אינטלגנציה לרדיוהד

זה בעיקר עניין של מודעות לפי דעתי, יש אנשים שישמעו רדיוהד כי הם פופולריים, או כי השיר שלהם היה בפסקול של ונילה סקיי, או מלא סיבות טפשיות כאלו, אבל מי שאוהב רדיוהד, זה כי הוא מודע למה שהוא שומע, וזה מדבר אליו. יש אנשים שמודעים למוזיקה, ויש כאלה שלא, מבין אלה שמודעים, לא הייתי אומר שאלו שאוהבים מוזיקה מזרחית פחות אינטלגנטיים מאלו שאוהבים רדיוהד. חוץ מזה, אני ממש מחכה כבר שיצא האלבום החדש, אני לשמוע את השירים האלו באיכות ראויה. myxomatosis

Cruvi7

New member
דבר ראשון, זה לא היה בטון מתנשא...

כי אני לא לוקח מעצמי חכם. אולי פשוט אני רואה כאן אנשים שנראים לי חכמים מבחינה יחסית של המצב שבו אני נמצא. זה תלוי בפרספקטיבה.

Eclipsed 0

New member
../images/Emo122.gif סליחה.

זה לא היה נחמד מצדי לומר שזה מתנשא, אני פשוט שונאת שמחלקים לקבוצות וקובעים מי שווה יותר ומי פחות.

polyethylene

New member
צריך לקחת את הכל בערבון מוגבל...../images/Emo9.gif

כל קשר בין העדפות מוסיקליות לבין אינטיליגנציה מקרי בהחלט. אני אישית לקחתי כמחמאה גורפת על כל חברי הפורום כי אנחנו נראים ונשמעים אינטיליגנטים (גם אם אנחנו לא
). זהו, יום טוב לכולם.
there there

DUDE5

New member
תגדיר לי מזה אינטיליגנציה

לפי מה אתה מודד אינטילגנציה? מרדונה היה גאון הרב עובדיה הוא איש חכם ושניהם מטומטמים מה אני מנסה להגיד? לא יודע, גם אני כנראה מטומטם.

Yael Floyd

New member
חחח... מטומטם, אבל הצחקת אותי ../images/Emo9.gif

מטומטם אינטילגנט ראוי לציין

למעלה