קשר בין מלנומה ולימפה

• פותח הנושא hgh1
  • פורסם בתאריך

hgh1

New member
קשר בין מלנומה ולימפה

אובחנתי במאי 91 במלנומה 2 "מ ברסלאו בגב מייד כרתו לי + שוליים אני לא בודק את עצמי יותר כי זה רק מלחיץ ומציק. לאחרונה ראיתי שומה חשודה וכן נפיחות ברגל משהו בגודל של גולה נראה כמו משהו מהלימפה. 1 האם יש או יכול להיות קשר בין הדברים 2 האם בהתפתחויות האחרונות קיים מזור ו/או חיסון קדימה (מלבד כריתה לא עשיתי דבר) 3 היכן אתה ממליץ לי לכרות השומה ואולי לעשות ביופסיה יש לי ביטוח רפואי רחב.

מלנומה?

די נדיר שמלנומה תשלח גרורות אחר 14-13 שנה ויש לקוות שאכן לא מדובר בקשר לימפה גרורתי ברגל. תלוי גם היכן זה ברגל, כי בד.כ. מהגב אין גרורות לרגליים. יכולה להיות גרורה למפשעה, גם תלוי היכן בדיוק בגב היה הגידול הראשוני. קשה לענות בדיוק על שאלתך בלי לבדוק בדיוק במה מדובר. האם יש קשר בין התופעות, גם רק אחר בדיקה וקבלת מלוא האינפורמציה ניתן לקבוע. אין , לצערי,] התקדמות גדולה בטיפולי מניעה ואחרים בצמלנומה. עדיין נשארנו , אנו המנתחים, אלו שמהווים עמוד התווך בטיפול במלנומה. היכן לבצע? עליך לפנות למנתח פלסטיקאי , שאתה מחליט עליו , להיבדק ואם צריך לעבור נתוח. רצוי שיהא זה מנתח שעוסק רבות במלנומה ונגעי עור. בהצלחה.

hgh1

New member
מלנומה

הגידול הראשוני היה די במרכז הגב. כעת יש לי שומה בצד שמאל עליון של הגב אותה צריך לבדוק. לגבי הנקודה שדיברתי עליה כעל משהו שיכול להיות קשור ללימפה מדובר בגוש בגודל כפתור והמיקום ברגל בגובה המפשעה אך לא בצד פנימי.

למעלה