קשר בעייתי

ליאתLIAT

New member
קשר בעייתי

שלום לכולם. אני במערכת יחסים מורכבת ומסובכת אם אדם שמבוגר ממני ב 25 שנה. האהבה ביננו פורחת והסקס מצויין. הבעיה הגדולה בכל הקשר הזה היא שהאהוב שלי הוא חבר משפחה, החבר של אבא. אנחנו נפגשים בסתר כדי למנוע סכסוך ובלאגן. אני ממש אוהבת אותו והוא אותי. אני רוצה ממנו ילד, אנחנו עושים אהבה כמעט כל לילה אצלי בדירה ואני מתכננת להפרות ממנו בעוד חודש לאחר שאפסיק את הגלולות בימים הבאים ואנקה את גופי מהם. היינו מעדיפים להינשא ולחיות ככל הזוגות אבל הוא החבר הכי טוב של אבא עשרות בשנים. את זהות האב אסתיר מהמשפחה כמובן ונגדל את הילד/ה אני ואהובי יחד ולחוד כאחד. המצב לא קל ובעייתי, אשמח לעצות ודעות. תודה.

קשר מהסוג שאת מתארת הוא בעייתי מאד ולא בגלל

פערי הגיל. את הופכת קשר שהוא לגיטימי ( בהנחה שאת מעל גיל 18) לגמרי ומלא אהבה לסוד וגם רוצה להכניס הריון ולידה.... אני חושבת שאת תעשי טעות גדולה וממליצה לך לחשוב על גילוי הסוד שלכם ולהפוך את הקשר גלוי ולהנשא ולהרות כאשר כולם יודעים. גם אם יהיה לאנשים מה להגיד וישתוממו על הבחירה שלך או אפילו יכעסו מאד , זה עדיף . לא תוכלי לעד לשמור את סוד האבהות של הילד בוודאי אם את אוהבת אותו ורוצה לגדל אותו בתוך הזוגיות. תוכלי להסתיר את זה שנתיים שלוש לכל היותר כי ילדים מדברים והסוד יתגלה (לדעתי עוד הרבה לפני) ואז יהיה באמת משבר גדול. למרות שזה נראה לך בלתי אפשרי כרגע אני מציעה לכם לתכנן ביחד איך עושים את זה. איך משתפים את המשפחה בקשר שלכם, עם מי כדאי להתחיל וכו... אני ממליצה גם שתלכו יחד ליעוץ אצל מטפלת זוגית ותעלו את הדילמה שלכם לתנסו לקבל כוחות מאשת מקצוע. הבאת ילד לעולם צריכה להיות ממקום טוב ושמח וגם אם את שמחה ומאושרת בזוגיות שלך תזדקקי גם לתמיכת המשפחה והסוד שלך יעיב על הכל, בהריון הרגישות גבוהה ומה שנראה לך היום פנטזיה יפה עלול להיות פחות אטרקטיבי ברגעי משבר . אני מציעה לך להניח לנושא ההריון ולחשוב יחד עם בן זוגך על תוכניותיכם לעתיד, אלא אם את בסוף שנות ה-30 ובוער לך ההריון, תנו לזה חשיבה נוספת.

למעלה