קשר בשיער

CJ STONE

New member
קשר בשיער ../images/Emo53.gif

היי. יש לי דילמה שאני צריך דעות : יש לי חברה כ3 חודשים כבר והכל מצוין. היא בת 17 ואני 21 הקשר מצוין ואנחנו מאוד קרובים. העיניין הוא כזה היה לי תמיד שיער ארוך [עד הכתפיים] עד לפני כחצי שנה, ואז הסתפרתי לקוצים ארוכים. כשיצאתי איתה התארך לי השיער ואני עכשיו יכול לעשות קוקו קטן. בכל מקרה, היא משוגעת על שיער ארוך וזה מה שעושה לה את זה בגבר... ואני לעומת זאת , אחרי שקיצצתי את השיער גיליתי שמתייחסים אלי יותר רציני אנשים ופחות TEENAGER סטייל גיטרה חשמלית כזה. אני מת לקצץ אותו אבל היא טוענת שאם אני יעשה את זה יעלם לה המשיכה הפיזית אליי ובמקרים קיצוניים , לא יודע אם היא מתכוונת לזה או לא היא אומרת שהיא תיפרד ממני (נראה לי שזה רק להבהיל אותי) מה אתם הייתם עושים? הייתם מקריבים את עצמכם ואת המראה שלכם למישהי שאתם אוהבים או שהייתם חותכים עיניין (עם מספריים? ) אשמח לקבל תגובות רבות

תקשיב טוב שמשון.... ../images/Emo13.gif

השאלה היא באמת מה חשוב לך. כל קשר באשר הוא הוא מעיין מערכת של פשרות, סוג של קח ותן... אבל מכאן ועד איום בפרידה בגלל אורך השיער... ממשי ככל שיהיה - יש משהו מאוד תמוה באיום הזה.. איך היא הייתה מגיבה אם היית אומר לה שאם היא לא תצבע לבלונד פלטינה אז אפשר לפרק את החבילה החביבה שלכם ? אז : או שתאריך שיער (בינינו - זה הדבר הכי קל לעשות - פשוט לא עושים כלום...) והיא תישאר איתך (או לפחות עם החיצוניות שלך...) או שתישאר עם איזה תספורת שתרצה ו"תסתכן" בכך שהיא תקום ותלך. ואם היא תקום ותלך בגלל זה - כנראה שהיא מעולם לא הייתה שם באמת... שיקול שלך

CJ STONE

New member
אחלה תשובה עמאלק (סתם) אבל!!

מהצד שלה... יש קטע שנקרא משיכה מינית למשל תארו לעצמכם את החברה שלכם משמינה 50 קילו בבת אחת פתאום, או עושה הקטנת חזה למשהו מאוד שטוח. אתם לא יכולים להגיד שהמשיכה היתה אותו הדבר לא?

הXקס

New member
שמע חביבי

הכל טוב ויפה אבל לך תדע אם זה מתחיל ככה סתומרת היום שיער מחר אתה לא יוצא מהבית אז אם היא אוהב אותך אז תסביר לה ואם היא לא רוצה אז כוסאימא שלה יש עוד הרבה דגים בים

magenta73

New member
התשובה בגוף השאלה...

היא בת 17.... עם כל הכבוד, ואין ממש כבוד, היא איתך למה? בגלל השיער שלך?... שתלך לחפש. זה הכל. לך זה עובד? לך טוב עם זה? תשאר שם. אהבה היא לקבל את העובדה שהאדם שאיתך הוא לא הפוסטר שתמיד דימיינת...

CJ STONE ואיך ורדה רזיאל אומרת...

זרוק אותה. אז תעשה מה שטוב לך, אם מגיל 17 היא מתחילה לנהל אותך אז לא ברור לאן זה יגיע ואי אפשר להתיימר לרצות כל הזמן את הצד השני אחרת אתה מאבד את האני שלך ואת מי שאתה. ושיער זה לא שומן זה עדיין שיער ואם היא אוהבת אותך היא אמורה להסתכל על מי שאתה בתור בן אדם ולא על השיער שלך אם הוא קצר או ארוך. מילא היית מדבר על השמנה או רזון ושם באמת משיכה מינית משפיעה בצורה משמעותית אבל... שבאמת תלך לחפש

למעלה