קשר הכשרות

קשר הכשרות

קשר הכשרות \ פ.חובב למפגש הקבינט המצומצם של ה"ג'יהאד החרדי שהתכנס השבוע במרתף העינויים של הארגון בבני ברק שררה אווירת נכאים. פני הנוכחים היו עגמומיות יותר מציורי הגולגולות המרוטשות שקישטו את קירות המרתף הטחוב. - המזימה נכשלה – הכריז "המהנדס" ר' זליג בראש מושפל, בקושי הצלחנו לתפוש כמה תינוקות והחבר'ה שלהם הצליחו לעלות על המזימה. - אתה בטוח?!? – שאלו הנוכחים בתדהמה. - בטוח. - בטוח-בטוח??? "המהנדס" תקע בנוכחים עיניים חדות והמשיך.. בואו ואספר לכם מה שמעתי ותגידו אתם האם זה בטוח-בטוח. שמעתי ש"מקורות בכירים במשרד הבריאות" הדליפו לתקשורת רמזים שאנחנו אשמים במות התינוקות משום ש"דרישות הכשרות אילצו את רמדיה להוציא את ויטמין 1B ממזון התינוקות", כלשונם. - איך זה יכול להיות? – קמה מהומה סביב השולחן- מאיפה הם יודעים? מי הדליף להם? שערוריה. מוכרחים לפרסם מיד הכחשה הכי נמרצת שאפשר. - נו, מה אתם חושבים,שלא עשיתי כלום? מיד פרסמתי הכחשה רשמית חד- משמעית בשם הג'יהאד החרדי שהכל שקר וכזב, משום שכבר שלוש שנים יש למוצר תעודת כשרות מסודרת. הבאתי להם אפילו הודעה רשמית של רמדיה, שאין ולא היו כל דרישות כשרות לשנות משהו בפורמולה. אבלך אני לא מאמין שהם מאמינים לנו. הם לא טיפשים. הם תפסו את המזימה. בטוח. - אני בכל זאת לא בטוח שזה בטוח – חיווה ה"מרטש הסדרתי" ר' שמעלקה את דעתו – לפי דעתי, הם לא מעלים בדעתם מה עולה בדעתינו. נכון, הם יודעים שאנחנו אלימים ופרימיטיביים, תעבי בצע ופורעי חוק, אבל מה פתאום שיחשדו שאנחנו מסוגלים להרוג תינוקות בכדי לקדם את עניני הכשרות? - אבל עובדה שהם חושדים. אני לא יודע מאיפה באו להם החשדות, אבל עובדה. אפילו "הארץ", עיתון מכובד, נכון? בוא תשמע מה הוא כתב במאמר המערכת שלו "התברר, חברת רמדיה עשתה שינוי בהרכב החומרים שבמוצר לפני כחצי שנה, בעיקר מטעמי כשרות". אתה מבין, אם הם כותבים שזה התברר, למרות שזה שקר גס ולא התברר שום דבר, משום שכל הגורמים הכחישו את זה בכל מכל, סימן ש"הארץ" חשף את המזימה. אחרת, הוא לא היה רומז לקוראים שלו, שאנחנו אשמים במה שקרה לתינוקות. כל אחד יודע שמאמר מערכת זה לא סתם ספיקולציות. זה מבטא את עמדת העיתון. - מה אתם מתרגשים?- מתערב חצק'ל מהביטחון-המסכל של אלול-השחור – "הארץ" כתב? אז כתב. מה יש, מה קרה? מי יודע מזה? למי יש זמן לקרוא עיתונים?כל זמן שברדיו לא גילו שיש קשר בין התינוקות שנפגעו לבין ענין הכשרות, סימן שהטיפשים האלו אפילו לא חושדים שאנו מעורבים בענין. - ככה?!?! – המהנדס מעוות את פניו, כדי להדגיש את הלעג שה"ככה" בא לבטא – אז יש לי חדשות בשבילך. לא רק שבערוץ של הרדיו כן דיווחו שכל ההחלפה של הפורמולה ברמדיה נעשתה בכדי לרצות את דרישות הכשרות, הם גם הסבירו בדיוק מתי זה קרה ולמה: לפני חצי שנה – הסבירו- היתה דרישה לשנות את הפורמולה של הרמדיה הצמחית. זה היה ערב פסח, והיו צריכים להוציא את ה1B, בגלל שהטילו עליו דין חמץ. אבל אחרי פסח כולם שכחו מהענין. אף אחד לא דאג שהתינוקות לא ימותו. איכפת להם מהתינוקות?!? איכפת להם מהכשרות. - רק רגע. רק רגע אחד – מתערב נציג התנזים- כל האינפורמציה הזאת נראית לי דימיונית. איך יכול להיות שהתעלמו מכל ההכחשות, ויפרסמו כזה דבר מופרך? קשה לי להאמין. - חבר'ה חבר'ה, תפסיקו לחיות באשליות- המהנדס דופק על השולחן – הם לא טיפשים. ההכחשות לא מענינות אותם. תאמינו לי, אני אומר לכם בכל הרצינות: כל האינפורמציה אמיתית. השבוע פורסם במפורש בתקשורת בשם "מקורות בכירים במשרד הבריאות", כי "דרישות הכשרות אילצו את רמדיה להוציא את הויטמין 1B ממזון התינוקות. זו עובדה. במאמר המערכת של "הארץ" כתבו במפורש "מתברר, כי חברת רמדיה עשתה שינוי בהרכב החומרים של המוצר בעיקר מטעמי כשרות". זו עובדה. וגם ברדיו דיווחו שלפני חצי שנה הוציאו את ה1B בגלל שהוא לא כשר לפסח, ואחרי פסח לא דאגו לסדר את הענין. הכל רציני. אני לא ממציא כלום!!! שקט נוגה אפף את הנוכחים. המזימה, כך מסתבר, אכן נחשלה. המהנדס התיישב, הליט את פניו בכפות ידיו ופרץ בבכי קורע לב: אוי ויי, מה יהיה? מאיפה יהיה לנו עכשיו דם תינוקות ללוש מצות לפסח?

tamarhp

New member
השגת אותי!!!

רציתי גם לכתו את זה פה

למעלה