קשר זוגי

קשר זוגי../images/Emo143.gif

הי, בוקר טוב, עשיתי לפני כמה ימים פריסה קלטית ע"פ המלצתכן שפורשה בעמוד 2. מקריאה (קצת לימוד עצמי שאני עושה) הבנתי שפריסות קלטיות הן חזקות מאד מבחינת המשמעויות שהן נותנות. הייתי מבקשת לחדד אם כך לפי הפריסה הקיימת את האפשרות לחידוש הקשר ביני לבין איקס ועד כמה קיים פוטנציאל להבראתו,כמובן אם ינקטו מצד שנינו מהלכים הולמים והדדיים. אכן הקשר הזוגי שלנו עבר טלטלות רבות, וכרגע אנחנו בנתק יזום מצדי. איקס אותת לי לאחרונה על כוונתו לחדש את הקשר אולם מדובר באיתות חלש ועדיין לא במהלך. האם הפריסה מראה שבכלל יהיה קשר כלשהוא בעתיד (עשיתי פריסה לחצי שנה) או האם היא מראה על חידלון מוחלט? תודה ושבוע טוב.

blackcat2

New member
הי שמחה../images/Emo187.gif

אני מציעה לעשות פריסת שאלה: האם טוב וכדאי עבורי לחדש את הקשר הרומנטי עם X בחודש הקרוב? סה"כ 8 קלפים- 7 קלפים לכל חלק של השאלה+ קלף מסכם. לטעמי הפריסה הזו עשויה למקד את היתרונות שיהיו לך מצעד זה (אם בכלל). ממתינות לך.

../images/Emo108.gifמיאו חתולה

הי ותודה על ההתיחסות המהירה, עשיתי פתיחה בסופ"ש עם קלפים שלי לגבי פוטנציאל הבאת ילד ביחד בתוך שנה - נושא ששוחחנו עליו לא מעט ושמאד הייתי זקוקה לכמה הכוונות גם בגינו. הפתיחה יצאה די חיובית אבל לצערי לא הבאתי את התוצאות. אני זוכרת שיצאו 3 אסים - מטות, גביעים וחרבות, 10 מטבעות ויצא קלף האוהבים כסיכום. עשיתי הבוקר פתיחה נוספת לאותה שאלה דרך האתר של אורי רז - על אף שאני נוטה כפי עצתכם שלא להשתולל עם פתיחות חוזרות... יש לי את תוצאות הפתיחה הממוחשבת. האם אוכל להעבירה לפרוש ולהימנע מפריסה נוספת על חידוש הקשר? אני באמת לא רוצה לנצל לרעה את הקלפים ו/או את יחסכן הטוב. תודה

blackcat2

New member
הי שימחה../images/Emo9.gif

העלי את הפריסה החדשה וננסה לעזור במיקוד.

קשר זוגי../images/Emo103.gif

ניסחתי את השאלה לפי 6 קלפים +סיכום- מה הפוטנציאל להבאת ילד משותף עבורי ועבור איקס בשנה הקרובה? מרכבה, 2 מטות, 8 מטבעות, גלגל המזל, 6 מטבעות, 2 גביעים וסיכום- אס הגביעים. שוב תודה, אני ממש בצומת דרכים רגשית אבל עדיין מאד בקונטרול, שומרת על איזון רגש-רציו לטובת כולנו...

blackcat2

New member
אהלן ../images/Emo23.gif

בפריסה מופיע המספר 2 פעמיים המעיד על הסכמה בינכם. אני רואה כי הבאת הילד המשותף תוביל להשקעה מרובה, כפי הנראה מצד שניכם, והסבלנות תשתלם. תהליך הבאת הילד המשותף יקרב מאד בינכם. נראה כי סיפור האהבה יתחדש מאליו ותקופה רגשית ומשמעותית בינכם תיפתח. את רואה בילד המשותף ענין גורלי. אולי אפילו גם בהקשר לבחור המדובר. הבחור במסגרת הבאת הילד מצליח להשתלב בקשר הדדי עימך ונראה כי יחסי "תן וקח" ישכנו בין שניכם. סה"כ הפריסה לטעמי מאד אופטימית אולם אני ודאי לא יכולה להתנבא באם הילד יבוא דווקא השנה. שיהיה המון בהצלחה.

למעלה