קשר זוגי

קשר זוגי ../images/Emo42.gif

הי ובוקר טוב, בימים האחרונים איקס השאיר לי הודעות רבות שלראשונה בקשר שלנו לא התייחסתי אליהן ולא בכדי לגרות אותו לחזר אחרי אלא משום שעייפתי מהתנהגותו, פשוט כך, אין לי כרגע כוחות להתמודד עם המשחקים הלא פוסקים שלו. יחסינו לא הסתיימו כמו גם רגשותינו, אבל דפוס התנהגותו אינו משתנה ותמהתי כיצד ישפיע השקט שלי על מחשבותיו, תובנותיו, כוונותיו וכד'. מהן תחושותיו וכוונותיו של איקס לגבי בשבועיים הקרובים? נער המטבעות, מלך המטבעות, מלכת המטות, 9 חרבות, כח, אס המטבעות וסיכום- מלכת המטבעות. אני שמה לב לריבוי קלפי החצר של המטבעות, אגב מלכת המטבעות יצאה לא מזמן בסיכום פריסה נוספת. גם 9 חברות שמשקפות אותו וכח שמשקף אותי - האם זה משקף את תחושתו אל מול עמידותי? יש לציין שזו הפעם הראשונה שאני עומדת על שלי. מה מרמזים הקלפים? תודה רבה ויום נפלא.

צ ל י ל 8

New member
עצם חזרת הקלפים על עצמם

מעידה על כך שהתשובה לא השתנתה הרבה. מהן - נער המטבעות תחושותיו - מלך המטבעות וכוונותיו - מלכת המטות של איקס- 9 חרבות לגבי - כח בשבועיים הקרובים - אס המטבעות סיכום - מלכת המטבעות ריבוי קלפי החצר מעידים על ריבוי של אנשים בשאלה. כלומר, יש דברים ואנשים שמשפיעים על היחסים בינכם. אולי מישהו מנסה להשפיע עליו לכאן או לכאן. בכל אופן לא נראית כאן אהבה. אני חושבת שיש משהו קצת מעבר למה שהבחור מרמז. כלומר, הוא עושה זאת משיקולים חומריים גרידא. לדעתי, חבל על הזמן שלך.

קשר זוגי

הי צליל, תודה על המענה, אני חושבת שההשפעה שאת רואה בפרישה הם בעיקר ילדיו מפרק א' וגם מחזרות צעירות שאכן יש לו. אני מכירה היטב את חששותיו ואף ניסיתי כמה פעמים להעניק לו את החופש והשחרור שהוא אולי צריך, אבל הוא זה שחוזר ושוב הכל מתחיל מחדש כולל משחקים...אנחנו ילדים גדולים אבל כולנו עם רגשות, פחדים, תקוות וכו'. אמנם קטונתי אבל חשתי שהיו דברים נוספים בפריסה מעבר לאולי "קנוניה". מי יודע?? בכל זאת החלטתי הבוקר לעשות פריסת הבהרה אחרת מכיוון שהוא לא מרפה: מה (מלכת הגביעים) האפשרות (אס החרבות) שאיקס (9 חרבות, אותו קלף שייצג אותו קודם) ישפר את הקשר הזוגי (2 גביעים) איתי (3 מטות) בחודש הקרוב (צדק),קלף סיכום - שוטה. תודה ויום טוב.

צ ל י ל 8

New member
../images/Emo68.gif

מה (מלכת הגביעים) האפשרות (אס החרבות) שאיקס (9 חרבות, אותו קלף שייצג אותו קודם) ישפר את הקשר הזוגי (2 גביעים) איתי (3 מטות) בחודש הקרוב (צדק) קלף סיכום - שוטה. אני חוששת שאת חיה טיפה באשליות לגבי הבחור. יש לך יצרים כלפיו (מלכת הגביעים) ואת מאוד מעוניינת בקשר איתו, אפילו לאו דווקא רגשי. האפשרות (אס החרבות) עצמה דיי בעייתית, ונראית לי דווקא שלילית. שוב X נראה כאדם שלא נמצא בתקופה טובה בחייו (9 חרבות), עוברים עליו כנראה דברים שאת לא יודעת עליהם. הקשר הזוגי שלכם לא ירקיע שחקים (2 גביעים) אלא ישאר בגדר ידידות יפה. יש לך ציפיות גבוהות מדיי מהקשר הזה (3 מטות). בחודש הקרוב את צריכה להחליט מה את עושה עם הקשר הזה (צדק) ולחתוך את הדברים כל עוד לא תיפגעי יתר על המידה. השוטה כקלף סיכום לא נותן תשובה ברורה. מה את חושבת על זה?

אכן כך

הי, אכן ציפיותיי להבריא את הקשר גבוהות. עם זאת כפי שאמרתי, לאחרונה ניתקתי אתו כל מגע והוא זה שרודף וקצת מציק, וזה מכניס אותי שוב לאשליות (טבעי לא??). הקשר לא בריא כמו גם התובנות הזוגיות של איקס. היום, להבדיל מהעבר, אני עומדת איתן באולטימטום שלי אל מול נסיונותיו לרכך אותי (כפי שהצליח בעבר) ולהכניס אותי ללופ הזה שוב. מודה שהתייעצתי עם הקלפים אולי כדי לקבל קצת חיזוק או תקווה שמשהו יסתדר. ידידות יפה - לא תהיה, לא כעס ומשקעים אבל כל אחד לדרכו, שנינו חייבים (אם אכן כך יהיה) לתת שחרור מוחלט. חן חן ויום טוב.

blackcat2

New member
הפרשנות שלי :)

מה (מלכת הגביעים) האפשרות (אס החרבות) שאיקס (9 חרבות, אותו קלף שייצג אותו קודם) ישפר את הקשר הזוגי (2 גביעים) איתי (3 מטות) בחודש הקרוב (צדק) קלף סיכום - שוטה אני חושבת שהבחור מצוי בחרדה גדולה מאד. הוא רואה את המצב באופן מעוות וצר לי על שהוא לא עושה מאמצים לשתף את הסובבים אותו וככלל זה אותך ,בכל הנוגע למה שעובר עליו. ככל שמדברים יותר על נושאים מעוררי חרדה כך ניתן למסמס את התחושות הקשות ולראות את התמונה במלואה ובבהירותה. הוא חושב המון על הנושא וסבור כי עליו לפסוק בעניין זה במושגים רציונאליים של שחור ולבן. (אס החרבות) בתקופה שהקצבת, המיוצגת ע"י קלף הצדק , ניכר כי הבחור יעשה חשבון נפש בינו לבין עצמו. למרות הרציונאל המפעיל אותו, כפי שהבהרתי, אני מרגישה כי החשבון המדובר יעשה בשילוב של מחשבה רציונאלית להסתכמות על תחושות רגשיות שיש לו כלפיך. הקשר הזוגי בינכם מאד יפה, פורה ומפרה (2 גביעים). מלכת הגביעים מעידה על קשר רגשי עמוק, חם וכפי הנראה גם מאד אירוטי מה שמעצים את התחושה הפנימית שהקשר צריך להתחדש. אין כל ספק כי בזמן שהוא חרד מפני ההמשך את נמצאת במהלך המסע ומקווה בלב פנימה כי הוא יצטרף אליך. אני חושבת שיש סיכוי שהוא יפסוק לטובת חידוש הקשר. גם קלף השוטה מעיד על כך בעיני. מאחר ואת אמרת שהוא יוצ עימך קשר אני מציעה שתיעני לפניותיך ותקשיבי למה שיש לו לומר. יכול להיות שהוא מבקש שתרגיעי אותו בדבריך כי נראה שהוא מאד חרד.

מדהימה ../images/Emo39.gif

הי, אני כל כך מעריכה את הזמן והנכונות של כל המפרשים אבל מאד מאד מתחברת ומתרגשת מהפרשנות שלך ולא בגלל שהיא מותירה פתח לחידוש הקשר אלא משום שתיאורך את הבחור הוא מהמדויקים שניתנו אי פעם. איקס פגע בי המון במהלך הקשר, וגם נעלם, וגם שיקר ומה לא, סיבות נפלאות להעיפו לכל הרוחות ולמה לא עשיתי זאת, לא יודעת כבר...אני חשה את כאבו, הוא פשוט הולך לאיבוד ואני לא יודעת כבר מה לעשות כי למרות שהוא משתף אותי מידי פעם עוד לא נפרץ המחסום לגמרי, ויש מה לפרוץ... ולכן המשכתי לחזור אליו. רק לאחרונה התחלתי "לנסות" להעלם לו ולו רק בשביל שיחשוב, יפנים, אולי יתהולל, שימצא מה טוב לו. זה בהחלט תיק ליעוץ אישי אבל אין מצב שהוא יסכים... לא רוצה לגזול מקום פה, מחבקת אותך, תודה!

blackcat2

New member
שמחתי לעזור ו....../images/Emo23.gif

לטעמי כדאי שתתני לו הזדמנות, גם אם החזרה תהיה מקרטעת אמרי את שעל ליבך, דברי אמת (אל תשחקי משחקים) ותני לו פתח חדש להצלחה עימך. את יודעת, לפעמים בחורים יכולים להיות מאד מבולבלים.
מאחר ומדובר באהבה גדולה אני לא רואה פה כל אופציה להפסד. רק לרווח. בהצלחה ואל תשכחי לעדכן.

../images/Emo23.gif

תודה ואמן. מתנצלת שאני גוזלת שטח אבל רציתי לחדד שאני אתו ובשבילו כבר כמעט שנה וחצי ומדברת אתו תמיד בגובה העיניים ובאהבה. מבטיחה לעדכן, חג שמח וחיבוק.

למעלה