קשר זוגי

קשר זוגי../images/Emo66.gif

הי ויום טוב, הייתי בשנה האחרונה בקשר זוגי לא יציב עם עליות ומורדות. לשנינו קשה מאד להיתנתק לחלוטין אבל אנחנו חווים הרבה עליות וירידות במהלך הקשר. שנינו לא ילדים, הוא עצמו גרוש עם ילדים. בחודש האחרון החלטתי לנתק את הקשר בצורה די קיצונית. עד היום הייתי מאד קשובה וחמה אליו למרות התנהגותו הבלתי הולמת לעיתים. ציפיתי ליחס הולם גם כן שלא תמיד קיבלתי. הייתי מאד רוצה לתת סיכוי נוסף ואלי באמת אחרון לקשר, עם זאת אני סבורה שהנתק הזמני חשוב. שאלתי את הקלפים 2 שאלות-מה הפוטנציאל לחידוש הקשר הזוגי ביני לאיקס בשבועיים הקרובים- 3 מטות, נער הגביעים, נער החרבות, מלך החרבות, 4 מטות, 2 גביעים, 6 חרבות, סיכום - העולם. אודה מאד על קבלת תמונת הפירוש. אם תוכלו לפרש את פריסתי השנייה (שכבר עשיתי בנוגע לפוטנציאל מימוש הקשר ועתידו) - אעביר אותה בהמשך. תודה רבה.

צוף3

New member
שימחה יקרה שלום

שאלת: "מה הפוטנציאל לחידוש הקשר הזוגי ביני לאיקס בשבועיים הקרובים" ואיני מבינה את מהות שאלתך. הרי אם הבנתי נכון על סמך הרקע שנתת, ההחלטה על נתק זמני היתה שלך ואם כך יש בידייך את היכולת לחדש את הקשר בשבועיים הקרובים, ולכן מדוע לשאול מה הפוטנציאל בחידוש הקשר? עדיף לשאול מה הפוטנציאל הרומנטי בינכם לטווח זמן ארוך יותר, כמו חצי שנה או אפילו שנה, ולעשות פריסה קלטית. אגב - לא הבנתי מההסבר שלך, שניכם גרושים עם ילדים או שרק לו יש ילדים?

קשר זוגי

הי, אכן אני ניתקתי ורק משום שלא הייתה לי ברירה אחרת. ללא ניתוק מוחלט לא תהיה לבחור האפשרות לחשוב על עצמו, עם עצמו, עלי וכו'. לשאלתך - רק הוא הגרוש (עם ילדים בוגרים). הנושא כל כך מורכב והרגשות כל כך עזים. שאלתי לגבי הפוטנציאל לחידוש הקשר נראית אולי נאיבית מה, אך נובעת מרצוני לבדוק את פוטנציאל החידוש - מצידו. העובדה שאני ניתקתי אינה פוסלת אפשרות לחידוש מצידו. לחלוטין אין כאן משחקי אגו. אני יודעת (שכלתנית) ומאמינה (רגשית) שבעצם רק אם הוא יהיה יוזם החידוש בעתיד הקרוב - יש בסיס למינוף הקשר. מה דעתך? תודה.

צוף3

New member
ממליצה לך שוב לפרוס את הקלטית.

בפריסה הזו נוכל לראות את העבר של הקשר ואת ההוה שלו לצד הפוטנציאל העתידי, ונוכל לעמוד על הגורמים שעומדים היום בדרכך הזוגית. פירסי קלטית לחצי שנה.

קשר זוגי

תודה, פרסתי קלטית והנה הקלפים לפי המספור שלהם- 1 אביר הגביעים, 2 קיסר, 3 מלך הגביעים, 4 ירח, 5 3 מטות, 6 קיסרית, 7 מרכבה, 8 מלכת המטבעות, 9 8 מטבעות 10 10 חרבות מקווה אינטואטיבית שהקיסרית בעתיד קרוב חזקה מ 10 חרבות שבסיכום. קראתי במסגרת הפירושים השונים שקלף 10 החרבות אינו כה סופני כפי שהוא נראה... מקווה לטוב בכל מקרה. המון תודה.

צ ל י ל 8

New member
שם אופטימי, למרות הכל ../images/Emo45.gif

1 אביר הגביעים 2 קיסר 3 מלך הגביעים 4 ירח 5 3 מטות 6 קיסרית 7 מרכבה 8 מלכת המטבעות 9 8 מטבעות 10 10 חרבות לי נראה שהבחור מנסה "להתל" בך. הוא מראה כביכול אהבה, רגישות ונתינה, אבל מצד שני הוא עושה זאת מתוך אינטרסים אישיים שלו. בתוך תוכו הוא אדם קשה, שהוא רק "מה שבראש שלו". ההיכרות בינכם הייתה דווקא על סמך היותו גרוש עם ילדים. אולי עצם העובדה שהוא "בעל משפחה" הדליקה אותך? היום הקשר בינכם עובר טלטלות, ואת באופן אישי לא יודעת מה לעשות. יש לך ניגוד אינטרסים בין ההיגיון לרגש. את ממש לא רוצה להפוך את הקשר לעבודה קשה חד צדדית שלך. ייתכן ואשתו מנסה לחזור אליו או להראות כלפיו חיבה מחודשת? אני חושבת שהניגוד בין הקיסרית ל10 חרבות יכול פשוט לאמר לך - אם את לא תדעי לעמוד על שלך, צפוי לך כישלון.

קשר זוגי

הי צליל יקרה, תודה על הפירוש. אני חייבת לאמר שזה עשה לי קצת זיפת בבטן למרות שאני יודעת ומודעת למצב. הבחור היתל בי לא מעט במשך הזמן ואכן - גם הפגין רגשות עמוקים במקביל. אני סבורה היום שעשיתי לו משהו (ואף יותר מזה) אבל בסופו של דבר - יש משהו שתוקע את הסיפור. מה זה, בין אם אשתו לשעבר או ילדיו או עברו (יש לו רקע רגשי כבד בגלל משהו ואכן הוא אדם קשה והרסני לעצמו ולסביבה) - אינני יודעת. כמו שאמרתי בהתחלה, זו הפעם הראשונה מאז תחילת הקשר שנקטתי עמדה כה נחרצת וניתקתי אתו כל מגע - וללא פשרות. לגבי משיכתי אליו בגלל היותו גרוש+ ילדים, כלל וכלל לא. אהבתי אותו, ראיתי אותו בגובה העיניים והייתי מאד כנה אתו - וזה כנראה לא מספיק. מקווה להיות חזקה ולתת לזמן להרחיק אותי יותר ויותר מהסיפור. תודה!

למעלה