קשר זוגי

קשר זוגי

הי לכולם, ביצעתי לפני כחודש פריסה קלטית על עתיד הקשר הזוגי ביני לבין איקס, לאחר שנת יחסים לא קלים עם עליות ומורדות. לאחר נתק של כמה שבועות חידשנו את הקשר לפני כשבוע, בזהירות רבה. בפגישתנו האחרונה דיברתי אתו על נושא מאד אישי משותף של שנינו שעשוי להשפיע ולשנות לטובה קשר עתידי ביננו. לא מדובר בבגידה, שנינו פנויים ויש בי המון אהבה כלפיו..אך מדובר בדבר אישי. רציתי לגשש את מידת ההשפעה של שיחתנו על כוונותיו ותחושותיו ושאלתי את הקלפים- מהן כוונותיו הרומנטיות של איקס כלפי בשבוע הקרוב? 6 מטות, אס המטבעות, מלכת המטות, 4 מטבעות (מתאים לו להיות טיפה במגננה אם אני רואה נכון את התמונה של הקלף), 9 מטבעות, מיזוג וסיכום - מוות.אודה מאד על הסיוע בפרוש לשאלה הממוקדת שלי.

צוף3

New member
הי שמחה רבה ../images/Emo154.gif

מהן - 6 מטות כוונותיו - אס מטבעות הרומנטיות - מלכת המטות של איקס - 4 מטבעות כלפי - 9 מטבעות בשבוע הקרוב - מיזוג סיכום - מוות לטעמי תחמת את השאלה בזמן קצר מדי. שבוע זה לא מספיק זמן לאינדיקציה להתפתחות קשר אחרי נתק כה ארוך. קלף הסיכום מעיד על כך שהגיע שינוי שחזק משניכם גם יחד ביחסיכם ועל סמך ייתר הקלפים בפריסה אני מניחה שהשינוי הבחלט לטובה על פי ציפיותייך. נכון לשבוע הקרוב לא יהיה שינוי דרסטי, הוא עדיין רואה אותך כמרוחקת וכעומדת ברשות עצמך וקיימת בו אכן נטייה לשמור על הדברים כפי שהם מבלי לרוץ. בעקבות השיחה בינכם דברים החלו לפרוץ אצלו, להתחדש. שוב - התשובה מתייחסת לשבוע הקרוב. הפוטנציאל הכללי לטעמי הוא של שינוי חיובי ביותר. בהצלחה :)

למעלה