קשר זוגי

קשר זוגי

הי, גם אני "מעתיקה" ניסוח לשאלת קשר זוגי, בעקבות קשר מלא מהמורות שהיה/יש לי עם איקס. אני מאד אוהבת אותו אך נראה שהבחור לא יכול/לא רוצה לעבוד על הקשר. אי לכך שאלתי את השאלה היותר כללית שנוסחה כאן- מה עלי לדעת ולעשות בכדי למצוא זוגיות טובה בתוך 3 חודשים? 2 מטות, 8 מטות, 10 מטות, 9 מטות, שמש, 3 גביעים, 10 גביעים וסיכום לא עלינו - שטן. נראה לי שהקלפים מרמזים על הרבה עבודה שהושקעה גם בעבר אולי גם קצת עייפות??, אני רואה אופטימיות בהמשך עד אפילו 10 גביעים (תענוג לראות את הקלף הזה), מקווה שהאדון שטן לא מקלקל בכל אופן אודה על הפרוש לפריסה, המון תודה וערב טוב. ואגב, אם איקס מיוצג כאן גם אשמח שכן ליבי עדיין נתון לו...אבל אם זה נסיך חדש אז גם לטובה.

יגאלרון

New member
מה שתלוי בנו,,,../images/Emo140.gif

ערב טוב. יותר מחצי הפריסה מדובר בקלפי מטות,ונוסיף לסיכום את קלף השטן אז מסתבר שיש מקום מצידך לבדוק באם הקשר שהיה אינו רק משהו בשרי,,חומרי,,מיני,,ואין כל פסול בזה. פשוט רצוי להתחבר לדבר שקוראים לו קשר מיני טוב ,,,והאם לא רצוי להסתפק בזה?! בדר'כ קלפי המטות במסה שכזו מסמנים גבריות ואון גברי ובנוסף יש הדגש על משיכה לגברים ומין ולכן כדאי לבדוק את הקשר שהיה בכללו. ז'א: "מה עלי לדעת ולעשות בכדי וכו',,," עלייך לשלוט באימפולסיביות שלך ולהיות פחות אקטיבית במציאת בן זוג מתאים. הפעולה שתתבצע בעקבות הרוגע הזה תפתח ערוצים לתנועה קדימה אלייך ותזוזה מהירה. יש לדעת שלא תמיד דברים מסתדרים כפי שאנו רואים ורוצים,כי יש לחיים דינמיקה משלהם ולכן יתכן שאת לוקחת מעמסה רבה למציאת בן זוג דחוף תוך שלושה חודשים. זה הזמן להבין את גופך ונפשך,כיצד הם מטמיעים את מה שעברת בתקופה האחרונה. לכן תני לשמש לגעת בראשך ולקלוט את אשר התקבל בתת מודע שלך [זה זמן שתת המודע עובר עיבוד נתונים ] אחרי עיבוד שכזה תתכן חגיגה של תובנה לקורה לך ואז השמיים הם לא הגבול במציאת בן או בת זוג עבורך. מה שחשוב לך הוא האושר הפנימי שלך ושל הסובבים אותך וזה נמצא לפי הבנתך במשפחה שאת רוצה. את תשיגי זאת מהר ככל שאפשר אחרי שתביני מהר מאוד שאת חייבת לבחור באיזה כבילות את מבקשת לחייך. כי מבחינה אסטרולוגית קבלית מדובר על שמש במזל גדי. שמש-מציינת מהות חיצונית שמודעת לאדם. גדי-חומרי ומבקש להראות כמה הוא יודע יותר טוב. ולכן במצב זה מבקשת את להראות לאחרים כמה מהר תצליחי למצוא בן זוג למרות המצב בו את נמצאת מחוץ לקשר הישן וכיצד את מצליחה ונלחמת ב-"עין הרע" שעושים לך. לסיכום: אין צורך להאמין בעין הרע,,,,עצם התנהגותך ומעשייך הביאו אותך למצב הזה ולכשתביני זאת תוכלי למנוע מצב זה שנית מראש ולצאת למציאת הגבר החדש והנכון לך. בהצלחה. יגאל רון.

batgalim

New member
יגאל ../images/Emo39.gif איזה יופי של פירוש ../images/Emo41.gif

נהנית לקרוא אותך

rotem sade

New member
שטן הוא לא כזה נורא בזוגיות!

שטן בסוף הפריסה מראה שאת צריכה לשדר קצת סקסיות, לצאת ולבלות, להשקיע במראה חיצוני. פשוט תתחילי לבלות. הפריסה הזו לא אומרת שאת צריכה לעבוד קשה וגם לא לצפות לשום דבר, פשוט לדאוג לעצמך שתהני מכל העניין.

תודה ../images/Emo42.gif

בוקר טוב לכולם, אני פשוט נרגשת מהפרושים לשאלתי מאתמול, מהמסירות והכנות של כל המסייעים פה. גם אם לא תמיד קל לאמץ את הפרושים מיידית ולפנות לדרכים חדשות, המענה לפונים פה פשוט נעים ומחזק. המון תודה.

למעלה