קשר חדש.. האם להמשיך או לחתוך?

קשר חדש.. האם להמשיך או לחתוך?

אוקיי אני חדשה כאן, ואשמח לקבל עצות מאנשים שמבינים..

אני בת 26 ולאחרונה הכרתי בחור חדש שיצאנו לכמה דייטים. הבחור לא כל כך היה ניראה לי מבחינה חיצונית בהתחלה אבל אמרתי שאני אתן לזה הזדמנות ואני אנסה לא לפסול את הבחור, ולבוא עם ראש פתוח. יצאתי המון לדייטים אבל תמיד משהו לא היה ניראה לי, או שלא הייתה מספיק כימייה או שהמראה לא הספיק לי אז חתכתי היו גם הרבה מצבים שזה הסתיים בגלל הצד השני. מפה לשם אמרתי הפעם אני לא אהייה קשה ואני כן אנסה לתת הזדמנות..
פגישה ראשונה הייתה סבבה נכנסתי לאוטו ולא כל כך התלהבתי אבל לאט לאט ניסיתי להסתכל עליו מזוית אחרת ואמרתי כן לתת הזדמנות אפילו הייתה נשיקה אבל עדין לא יצאתי עם התרגשות מטורפת לא היה משנה לי כך כך אם הוא יתקשר או לא... ידעתי שאם הוא לא יתקשר אני לא אהייה כל כךך מאוכזבת.. אבל הוא לעומתי כן התלהב והציע להיפגש עוד כמה פעמים וכך יצא שנפגשנו כבר 4 פעמים אני יכולה להגיד שאני לאט לאט מתרגלת אליו, טוב לי איתו, הוא מתייחס אליי ממש יפה, תמיד מחמיא ואוומר כמה שהוא התגעגע אליי מתקשר מלאא זה בדיוק מה שאני מחפשת שגבר יתייחס אליי.
בפגישה האחרונה הוא ממש התאמץ להגיע אליי למרות שיום לפני גם נפגשנו ... ואני מאוד מעריכה אותו כי לא ציפיתי שהוא יבוא. ובפגישה הזו הוא נורא הראה חום ואהבה, מתנשקים המון, מי שיראה אותנו יגיד אוו איזה זוג מאוהב עד השמיים , אבל האמת היא שאני לא שם שמאה אחוז... חסר לי משהו לא יודעת מה .. ההתרגשות, הפרפרים הוא לא הכי מאתגר אותי רגשית. כן טוב לי איתו, אני יודעת שיהיה לי טוב איתו הוא בחור מקסים משקיע יוזם בפעם האחרונה הוא אפילו שינה את השם שלי בפלא לחיים שלי, אמר לי שמבחינתו גם אם בחורה אחרת תתחיל איתו הוא אומר שיש לו חברה, הוא אומר שהוא רוצה שהדברים יקרו לאט ובקצב שלי ושהוא יתן לי את כל הזמן שאני צריכה...שאין לי מה לדאוג שאני שלו...
וטוב לי איתו.. נעים לי.. הרבה זמן לא הרגשתי חום ואהבה וזה כן חסר לי.. אבל אני לא יודעת מה לעשות אם להמשיך את הקשר או לא?
אני למשל לא אכפת לי אם אני לא אדבר איתו כמה שעות.. הוא אומר כל הזמן שהוא מתגעגע... וכל הזמן שואל אותי אם אני גם מתגעגעת .. אם אני שמחה לראות אותו.. אז כן טוב לי איתו אבל אין לי הרגשה מטורפת או התלהבות לפני כל פגישה או שיחת טלפון כמו שאני רגילה.. אבל אני גם לא מרגישה דחייה כל כך או שמגיע רגע שאני אומרת דיי אני מתה שזה יגמר ואני רוצה כבר להגיע הביתה .. טוב לי איתו..
מצד אחד זה נשמע הכי מקסים בעולם, בחור טוב , מקסים, מתנהג אליי בצורה הכי חמה ומושלת שהיכולתי לקבל אבל עדיין חסר לי משהו..
השאלה אם לתת לזה עוד קצת הזדמנות? או שאם זה לא זה אחרי כמה פגישות זה לא זה?
אם אין לי את הפרפרים בבטן, ההתרגשות המטורפת אני צריכה לחתוך?

spaysi8

New member
אני חושבת..

תראי,
לדעתי עשית בשכל שלא חתכת,
הרבה פעמים לוקח זמן לפתח רגשות.
ההתנהגות שלו כלפיך מקסימה וגם אני חושבת שחבל לפספס.
לפעמים לוקח לנו, הבנות, בעיקר כשמישהו נחמד אלינו (כן כן, אנחנו פגומות :p), זמן לפתח את הרגשות..
אני חושבת שתתני לזה לפחות חודש, תנסי להרגיש איתו מערכת יחסים,
כי עכשיו זאת ההתחלה..
אני אישית הייתי נותנת יותר מחודש אבל לא יודעת כמה את בנוח עם זה.
תנסי לראות לאן זה מתפתח, אם את כן מתחילה לפתח רגשות,
כן מתחילה להתגעגע יותר..
בסה"כ נשמע בחור מקסים שחבל לפספס, אם יש אפילו סיכוי קטן שתתאהבי בו..

בהצלחה!

Megie

New member
בכנות..

אני אישית-אם אין לי את זה, זה לא יגיע.
יש אנשים שלוקח זמן עד שמשהו בהם קורה ודווקא הם לא מחפשים התלהבות כי הם יודעים שהרגש אצלם יגיע גם בלעדיה...אצלי לא, אם אני לא מתרגשת-אני לא אמשיך.

למשל בזוגיות הנוכחית, בדייט הראשון הייתה כימיה-אבל אני לא יכולה להגיד שהרגשתי משהו יוצא דופן..בדייט השני, הייתי בטוחה שזה גם בדייט האחרון, הייתי קצת אדישה אליו אפילו שהוא מאוד השתדל.. משהו שם התהפך אצלי אחרי אותו דייט-נפגשנו בדאבל דייט(הבאתי חברה והוא הביא חבר) ויצאו ממנו דברים חדשים שמאוד משכו אותי ושינו את דעתי...מאז הכל היסטוריה (אנחנו יחד הרבה זמן)... הזוגיות שלנו דיי זרמה, לא היו משחקים והוא היה מאוד כנה ונתן לי המון מרחב..היה מאוד מתחשב, החמיא, גרם לי להרגיש מדהים-לפני שהכרתי אותו, ידעתי על עצמי שגברים שעל ההתחלה מביעים בלי סוף-מפסיקים לעניין אותי ומרחיקים, אבל במקרה שלו זה דווקא קירב אותי. אבל שוב, אצלי כן הייתה משיכה כבר בהתחלה-אבל לא משיכה מתפרצת, זה קצת ירד ואחרי פעם שלישית התחלתי להתרגש וזה רק התחזק...אם זה לא הייתה מגיעה התרגשות-לא הייתי ממשיכה..

אז התשובה היא, שזה תלוי בך-אם את מרגישה שקשה לך להיות איתו כשאת לא לגמרי שלמה-תחתכי, אם טוב לך ואת באמת מאושרת-למרות שאין פרפרים-תתני עוד הזדמנות ורק אם אחרי תקופה X את עדיין תרגישי במקום-תחתכי.

Light18m

New member
איפה הימים ההם

שלא היו כל כך הרבה דרישות.
שלא היו מפרקים קשרים על כלום.
שידעו מה חשוב באמת.
שתרבות הצריכה לא יצאה משליטה.
שבהנתן בעיה היו פותרים אותה.
שהיו נפתחים באים אחד לקראת השני.
שהאהבה הייתה רק משתבחת עם הזמן...

אם מצאת מישהו שטוב לך איתו, את נמשכת אליו, יש לך על מה לדבר איתו, את נהנת בחברתו, וקשורה אליו - מה צריך יותר?
פרפרים?!
פרפרים מתים תוך יום.
התאהבות זה בלוף. אהבה זה מה שחשוב.

אם זה זה-זה זה

וזה כנראה לא זה...
אני יכולה להגיד שגם לי זה פעם קרה ומשכתי ומשכתי ובסוף זה הגיע למצב שכשהוא התקשר, אפילו התבאסתי ורציתי כבר שתגמר כל פגישה שלנו.
ועם אלו שהייתי איתם בזוגיות והיתה לנו אהבה ומשיכה מטורפת הם אלו שכבר בפגישות הראשונות הרגשתי משהו אחר. ברור שלא אהבה אבל מין הרגשה אחרת שאני לא יכולה להסביר. הסימן שלי שאני יודעת שזה-זה--> אם חשוב לי להרשים. אם לא אכפת לי- זה הסימן שצריך לחתוך. וזה נראה ממה שכתבת שלא כזה אכפת לך.
אני חושבת שתתני לזה עוד קצת זמן ואם לא תרגישי את זה אז תחתכי.
(ואגב "חיים שלי" נראה לי מהר מדיי לכמה דייטים..
אבל את יודעת מה הדינמיקה ביניכם אז לא אשפוט)

spaysi8

New member
האמת היא התלבטתי

כי לי נגיד על הרגע הראשון ברור לחלוטין אם ארצה את הבחור או לא,
אבל אנשים הם שונים ובאמת חשבתי עליך שכתבתי לה,
כי אני יודעת שכן ניסיתי לצאת למרות שלא היית לגמרי בטוחה.

מי יודע, אולי זה ישתלם?

ואם לא, לפחות הבחור ירגיש טוב עם עצמו שהוא כן סיקרן אותה בהתחלה ולא ישר שללה על הסף..

נכון ותכ'לס אין לה מה להפסיד..

זה לא שהיא סובלת איתו או משהו כזה... היא אומרת שהיא נהנית מכל תשומת הלב ומכל החום והאהבה... במצב שלי זה לא היה ככה. זה הגיע למצב שסבלתי.

למעלה