קשר חדש

rikpin

New member
קשר חדש

שלום רציתי לשאול את חברי הפרורום ברמה עקרונית. כשאני מכירה מישהו חדש, תמיד אני במתח אם יתקשר או לא יתקשר ומה יהיה מחר או מחורתיים זה מן קשר לא מוגדר בהתחלה. מתוך נסיוני בעבר תמיד שיזמתי וחיפשתי אותו או הצעתי לו לצאת זה לא הלך והבחור הבין שאני בכיס הקטן שלו והתחיל לזלזל יש למישהו טיפ בשבילי כיצד להראות לגבר שאני אכן מעוניינת בו אך לא להראות שאני תמיד זמינה ובכיס הקטן שלו. ומה לעשות בקשר לעניין הטלפונים וייזום הפגישות? מאוד חשוב לי הרבה תודה

2 הצעות

בסוף הפגישה תגידי לו שמאוד נהנית, ואם הוא יזמין אותך לעוד פגישה, את תעני בשמחה. או שכשאת חוזרת הביתה תשלחי לבחור אימיל ותכתבי תודה על הפגישה (בהנחה שהוא שילם על הקפה), שמאוד נהנית, ואת מקווה שיצא לכם להיפגש שוב בקרוב. כך את משאירה את היוזמה בידיו ואת רק מראה נכונות.

Vdrums

New member
תראי ריקי יקירתי.

את כבר לא ילדה בתיכון, כל משחקי הכוח האלה מטופשים. אם בחור שמזלזל בבחורה שיוזמת הוא דפוק. תצאו לעוד פגישה ותראו מה קורה ותראי עניין, את יכולה להתקשר אין בזה שום רע. זה ישר יראה לו שאת מעוניינת וזהו. כולה שיחת טלפון אפילו בלי ליזום פגישה. בחורים שזילזלו כי יזמת וכו' מן הסתם את לא בקשר איתם וטוב שכך וזה מובן למה. ולכן יגיע האדם עם השכל שיבין שבחורה שיוזמת פגישה או מתקשרת זה לא אומר שהיא בכיס שלו ולא יתנשא כמו איזה ערס מנופח. אם הוא לא מקבל את זה בעין יפה תזררררררררררררררררקי אותו לקיבינימט!!!
תומר רזיאל ז'קונט כל יום, כל היום 825FM רדיו מג"R

k e r e n m

New member
ריקי...

זאת הסיבה שאני לא נוטה ליזום - כי כמו שכתבת יש בחורים ש"תופסים" מזה תחת. אני בדעה שתתני לו לעשות את הצעד הראשון ואח"כ תיזמי. לפי דעתי ומתוך ניסיוני כשגבר רוצה ליצור איתך קשר הוא לא מחכה יותר מדי. ואם הוא לא מתקשר אל תרדפי אחריו כנראה שזה לא זה.

rikpin

New member
תגובה

מה שכתבת מאוד נכון, כנראה שגברים שניחנו בתכונה של לצוד ואם אין לו אתגר והבחורה מראה שהיא מעוניינת בו, הוא תופס תחת, וזה והיו לי הרבה אכזבות מקשרים כאלה, שהראיתי שאני מעוניינת ומחזרת, והם זילזלו כעת יש לי קשר חדש ישן בינתיים הוא מתקשר לא כל יום כי כנראה שגם הוא מהגברים שאוהבים מתח ומשחקים. נמאס מהמתח הזה איך נרגעים?

seeyou

New member
"תמיד אני במתח אם יתקשר או לא "

לחץ הוא שם המשחק, וכרגע הוא משמעותי למדי. : זה מה שאת משדרת לא כל הגברים(חשוב בגילם ועברם) אוהבים גישה ישירה( בעבר תמיד שיזמתי וחיפשתי אותו או הצעתי לו לצאת זה לא הלך ) כאשר לא הולך,משנים את השיטה...או את חוג הפוטנציאלי.. השאלה איזה סוג של מערכת יחסים את מחפשת.? יוסי

rikpin

New member
תגובה ליוסי

אני כבר לא ילדה בשנות השלושים וכמובן שאני מעויינת בקשר יציב, ומסיוני מהעבר עם גברים תמיד שיזמתי זה לא עבד כנראה שיש להם בגנים את העניין של הציד כמו לחיות, וזה השפה שהם מבינים, הגעתי למסקנה שאסור להראות לגבר שאת מאה אחוז שלו וכל הזמן הוא בראש לך.

k e r e n m

New member
לא טעית כלל....

רק החכמה היא לדעת ל"תרגם" את זה בקשרים שאת יוצרת...

seeyou

New member
מסיונך מהעבר ../images/Emo4.gif

"ומסיוני מהעבר עם גברים תמיד שיזמתי זה לא עבד " בגלל שאת לא "ילדה" את היית צריכה להבין שאם לא הולך בצורה כפי שאת פועלת יש לשותה! אבל אין כמעט מה לעשות עם טבע של האדם אם את באמת מזל אריה אז יותר קשה לך להשתנות: "אריה הוא מזל האהבה לא מזל הסקס. האריות אוהבים הכל בעוצמה ולפעמים בגדול..... הצורך להרשים ולהיות במרכז גורם לכך שהם מוכנים להשקיע רבות." מתוך אסטרולוגיה וסקס מאת: זהר אהליאב - A mistake only becomes a failure when you repeat it.

seeyou

New member
אסטרולוגים לומדים ממני!../images/Emo6.gif

. הסרטנית היא אישה חושנית ומינית בצורה לא ישירה ולא גלויה. היא אוהבת תענוגות פיסיים, מדגישה את חושניותה המרומזת בלבוש, בישול, עיצוב וכו. ' לסרטנית נטייה להמשך למערכות יחסים בעייתיות עם גברים לא מתאימים שקשה לה להיפטר מהם. היא ביישנית, מעודנת ונדלקת על גברים המעניקים לה תחושת ביטחון וביתיות. לרוב היא קונבנציונלית למדי במיטה העיקר שתחוש נאהבת ובטוחה. כסף, מעמד וביטחון כלכלי מדליקים אותה הרבה יותר מאשר סקס טוב. לסרטנית משיכה רגשית לנשים שבדרך כלל לא ממומשת.

k e r e n m

New member
יפה יפה החכמתי

לא מסכימה לגבי משיכה לנשים במקרה שלי.אבל בכל זאת תודה לך יוסי האסטרולוג. עד כאן פינתנו להיום עם יוסי האסטרולוג המעוניינים יפנו אליו ויצפו לניתוח מעמיק אם כי לא תמיד מדוייק.

seeyou

New member
לא תמיד מדוייק.!../images/Emo3.gif

, remember, amateurs built the ark, professionals built the Titanic.

Vdrums

New member
וחוץ ממה שקשור לסקס אתה מסוגל

לומר על סרטן עוד דברים?

seeyou

New member
tomer=8 Numerology

A negative 8 can be very rigid and stubborn. Ambition sometimes has a way of becoming over-ambition, and you may express an unreasonable impatience with the lack of progress. If your negative side is showing, you may be too exacting, both of yourself and of others. Sometimes this can even becomes a case of intolerance.

Vdrums

New member
אגב, את הניתוחים הנומרולוגים אתה

עושה לאמא שלך ואחותך?

ebony

New member
לי יש חוק שעובד נפלא....

אני יוצאת עם הבחור ונותנת לו שלושה ימים לחזור אליי לא חוזר אז אני חותכת. בד"כ אם הם לא מתקשרים אחרי שלושה ימים הם לא מתקשרים בכלל....

למעלה