קשר חד צדדי
(כן, גם אני לא ידעתי איפה לכתוב ובסוף הגעתי לכאן. מקווה שאנשים מכאן שמכירים אותי מחוץ לרשת לא יפתחו בשיחות על זה וינסו למצוא פרטים נוספים בדרכים אחרות) ועכשיו שלום
נתקלתי בבעיה של מעין קשר חד צדדי שנוצר עם מישהו. החלפנו מסרים לאורך זמן, נפגשנו פעם אחת, ולאורך רוב הזמן הזה אני לא מאד נהנתי מהקשר. כל עוד זה היה במסרים\מיילים זה לא הפריע לי, אבל עכשיו אותו אדם ממשיך לבקש שנפגש ואני לא ממש מעונינת להמשיך קשר שכזה. הבעיה היא שאין בעצם איך להגיד דבר כזה למישהו. מחוץ לאינטרנט אפשר פשוט להעלם קצת, להתרחק, אבל הרשת לא מאפשרת את זה (מתוך הנחה שאני לא אתנתק עכשיו לכמה שבועות בגלל הענין). הוא מאד רוצה להמשיך להיות בקשר ולהפגש ונראה לי שדחיה ישירה שלי תפגע בו, בעיקר מאחר שהוא כבר ספג דחיות חברתיות דומות בעבר. נוצר בעצם מצב בו אני מרגישה נסחטת רגשית (אם כי לא נראה לי שזה בכוונה) מאחר שהוא מספר על אנשים שדחו אותו ואז מבקש ממני להפגש, כך שדיי ברור מה הוא ירגיש אם אעשה את אותו הדבר. איך עונים על שאלה כמו "למה את לא רוצה לפגוש אותי?" בלי להעליב? והאם בכלל לשקול אפשרות מוזרה של להיות איתו בקשר כדי לא לפגוע בו..? אולי כדאי לציין שלא מדובר בטיפוס לא נחמד או משהו שכזה, להיפך, פשוט אדם שאני לא נהנית להיות בחברתו, גם זה קורה.. (וכמובן לא מדובר על רצון שלו לקשר רומנטי, אחרת היה הרבה יותר קל לסיים את הכל) אשמח לשמוע מה דעתכם..
(כן, גם אני לא ידעתי איפה לכתוב ובסוף הגעתי לכאן. מקווה שאנשים מכאן שמכירים אותי מחוץ לרשת לא יפתחו בשיחות על זה וינסו למצוא פרטים נוספים בדרכים אחרות) ועכשיו שלום