|קשר| טוב, זה ממש מעצבן

Sigal H

New member
|קשר| טוב, זה ממש מעצבן

במאקו פורסמה בשבוע שעבר כתבה שהיא... איך לומר בעדינות?... חסרת פרופורציות. אפילו, הייתי אומרת, לעג לרש.

נתחיל מהכותרת שלה: 5 המכות הכי כואבות שיש
"כאב הוא עניין יחסי, את זה כולם יודעים" נכתב, ועד כאן אני איתם. ואז בא ההמשך המטומטם. אם אתם רוצים לקרוא, הצטיידו מראש בעין מבודרחת, ציניות או סקרנות אנתרופולוגית לקבוצת בני האדם שאין להם מושג מה זה כאב.

זו רק אני שלוקחת ללב?
(ואז מחליטה שזה לא ראוי לתפוס לי מקום בלב ומטאטאה אותו החוצה בציניות?)
מה דעתכם?

שבוע הגיוני וטוב שיהיה לנו,
סיגל

מאקו הוא איך לומר.. לא מקור אינפורמציה אמין

אז אני אציץ בדבר הזה עם מקדם מבודחות.

פנינה21

New member
קראתי

והגבתי שם ,בטח לא יפרסמו.
נו זה אתר כזה כותרות וזהו ללא עובדות וללא תוכן מעמיק.

אכן, זה לא נגיד דף שיעבדו לפיו במיון

וזה נותן לי כיוון מחשבה הזוי ומבודח, תארו לכם שיקימו חדרי מיון ל"פציעות קטנות" כמו שיש בית משפט לתביעות קט'. אז אנשים יגיעו והצוות בהיסטריה: יש לנו פה מקרה דחוף של מכה בזרת של הרגל, כולם לפנות את הדרך, רק שלא נאבד אותו.
פייפר קט! כל הכירורגים מתבקשים למיון במיידי!
וכו'

(מנסה לפלס דרכי באימוג'ים החדשים אז אין "צוחק" יש רק "חחחח". לזה נצטרך כבר קברנים ולא רופאים.
)

Sigal H

New member
מעולה!

אגב, יש משהו שבסגנון "מיון לפציעות קלות" בקופת החולים (לפחות בכללית). לא זוכרת פרטים כרגע, רק שזה חסך לי כמה המתנות מיותרות בחדר מיון בבי"ח כשכל מה שהייתי צריכה זה עירוי מסויים ורופא שיחתום.

ורק בינינו, בלי להיכנס לדיון על השיטה הזו כן או לא, קבלי עוד חדר מיון משעשע.

הלינק מקסים, נהניתי והוא יהיה לי שימושי

כשאגיע לקצה של העצבים שלי אחרי שיחפרו לי על ממבו ג'מבו לפחות אני אוכל לראות את זה ולהשתעשע, הומור בריטי זה התרופה, לאמריקאי אין אותו אפקט.

מעניין מה זה המיון הקטן הזה שאת מתארת, כי אני חושבת לעבור מתישהו לכללית. אם תיזכרי או תתקלי בעתיד, או שאני אגיע לבירורים שלי.
זה הגיוני מאד שיהיה כזה, להוריד לחץ על המיון הכללי.

זכור לי שבירושלים היינו הולכים למגן דוד אדום כקונספט של חירום אבל לפני פנייה למיון של בי"ח וזה היה מצוין.
לא יודעת מה השתנה מאז. מאוחדת, בת"א לפחות עובדת עם איזה מוקד חירום פרטי והוא ממש גרוע, הם לא יכולים לטפל בכלום ונותנים לך יחס של חרא שזה הכי גרוע. ועל כל דבר הכי קטן אומרים תלך למיון, אז למה הגעתי אליכם?

זה עדיין עדיף מכלום, אבל זכור לי שהמגן דוד אדום הזה היה גוף רציני ולא אימפוטנטי כמו המוקד חירום הזה. אם כי הרופא עד הבית הם בסך הכל בסדר, והעלות סבירה, ואני מבינה שזה שייך לאותו גורם, פרטי יש לו סידור עם הקופה.

Sigal H

New member
מעולה את. והתגובה שלפנייך מופתית:

"מידע מפורט כמו שצריך לשם שינוי"

&nbsp
&nbsp

bimbo15

New member
אשרי האנשים שאלה הם הכאבים שלהם

אם כי אני מאמינה שכשזה קורה להם, כואב להם מאוד.

כדאי להזמין את מי שכתבה זאת, לפורום שלנו. שתלמד קצת את הנושא, ותפסיק לדבר שטויות.
היא לא שמעה על מרפאות כאב? מה היא חושבת, שהן נועדו לפגיעה בזרת או חתך מנייר?

למעלה