קשר יזיזותי

mushit1

New member
קשר יזיזותי

אחרי שני בנות זוג התחלתי לראשונה בקשר שמבוסס רק על סקס. אנחנו נפגשים פעם בשבועיים. כבר נפגשנו 4 פעמים. הבעיה היא שאני מרגיש שאני רוצה להיות איתה כל יום ואפשר למור שהתאהבתי. היא בכלל לא בכיוון. ראוי לציין שבמםפגשים הראשונים היה לנו סקס מדהים שכלל שרשרת של אורגזמות מצידה. במפגש האחרון היה סקס מאוד חלש. גמרתי מהר והיא לא נהנתה. כמה זמן לדעתך קשר כזה יכול להימשך?

infatuation

New member
התגובה שלך עוד יותר "בוגרת"

אני חושבת שאם הבחור מפתח רגשות אולי עדיף לרדת מנושא היזיזות. כי זה רק עלול לפגוע בו בשלב מסויים. כמה זמן קשר כזה יכול להמשך? זה מאוד אינדבידואלי... תלוי בכל אחד משני הצדדים, ובשניהם ביחד.

gringole

New member
למה לך?

קשר שמבוסס רק על סקס. לפי מה שאתה אומר פה, אתה אדם בעל רגישות מסויימת שלא יכול לשכב עם מישהי וזהו. וזה שתשכב איתה לא יגרום לה להתאהב בך אם זה מה שאתה חושב. תחתוך מהקשר הזה ותמצא מישהי שתאהב אותך ותהנו לשכב אחד עם השני ואז לא תצטרך לדאוג שגמרת מהר כי תהיה הבנה ביניכם. שיהיה בהצלחה!

gringole

New member
זה יכול לקרות

במידה ויש שני פרטנרים שבסוף דעתם קיימת האופציה של קשר רציני.

quoin

New member
הוא שאל אותה לשמה אחרי הזיון.

בהחלט יכול להיות שאחרי כן הוא גם הציע לה גם חברות.

אתם - כל אחת/ד מהסיבות שלו/ה קבעתם ביניכם

חוזה, עכשיו החוזה הקודם לא מתאים לך מה שגורם לכך שאתה פחות נהנה מהסידור הזה - למה שלא תגיד לה מה עובר עליך? למה שלא תשתף אותה בזה שאתה רוצה לעשות איתה חוזה חדש? אולי היא בכלל תסכים?

למעלה