קשר לא מחייב

avivfl2

New member
קשר לא מחייב

שלום אני בן 33, אין לי שום עניין במערכת יחסים רצינית, טוב לי עם הלבד שלי, אני נראה ממש טוב, הולך לחדר כושר ומשקיע בעצמי, אני מצליח להשיג סקס, במצבים די מפתיעים אבל העניין הוא שזה קורה לטווח מאוד קצר, אני שומע הרבה על המושג "יזיזות", אבל זה משהו שאני לא מצליח ליצור, על פי מחקרים שעשיתי בנושא, יזיזות היא בעצם קשר רציני שעלה על שרטון ולכן הזוג החליט להמשיך לקשר לא מחייב, כי הרי בחורה בנוייה על רגש ותתקשה לקיים יחסי מין על בסיס קבוע אם אין תקווה למשהו רציני ורגש, האם אני טועה לגבי הדעה שלי על יזיזות?, איך ואיפה אפשר להגיע למצב של כן סקס קבוע?, תודה

לא חסר

הכל זה בניסוח הנכון!
יש המון נשים שהיו מוכנות לסקס קבוע מגבר אמין שרוצה רק יחסי מיטה.
תחפש את האוכלוסיה המתאימה.. גרושות +.. מבוגרות.. וכו'
ותשקיע קצת יותר-- מתנות, פינוקים .. וכו'
מאוד פשוט

dory141

New member
יש גם לא מעט נשים שמחפשות את הדברים האלה

אני מסכים שרובן רוצות להתחתן ולהרחיב את המשפחה (לפחות ילד אחד). אבל, יש גם את יוצאות הדופן שרוצות קשר מיטה או קשר שלא מחייב מדי. אם זה מה שאתה רוצה, תצהיר על כך בצורה גלויה או מרומזת במקומות שאתה מחפש- ואולי תמצא את מבוקשך. בהצלחה.

לא מורכב בכלל

להבדיל אלפי הבדלות, יש קשרים כאלה גם במקרים של שני אנשים ששניהם אל מחפשים משהו רציני, או שפשוט אין להם את החיבור הנכון לקשר רציני, ומלכתחילה הקשר מוגדר כמשהו של פעם ב...בשביל הכיף והסקס ולא למטרת זוגיות.
&nbsp
דווקא בטינדר ובאוקיי קיופיד ומקומות כאלה תוכל למצוא קשרים בדיוק מהסוג הזה, שמתחילים מראש בידיעה שאם הכל טוב, אז לשם זה הולך :)
&nbsp
בקיצר, הכרת מישהי שמראש יודעת שאתה לא מחפש משהו רציני? זרם לכם והיה סקס טוב? בסוף הפגישה תגיד לה בנונשלאנט "היה כיף, נעשה את זה שוב מתישהו", וככה תשאיר לעצמך דלת פתוחה. אחרי כמה שבועות כשמתחשק לך שוב, שלח לה הודעה סקסית ותארגן לכם מפגש חוזר, זה לא כזה מורכב :)

shanimeir

New member
גישור גירושין

תראי,
אני מאמינה כי ניתן לדבר ולהגיע לגישור גירושין. ישנם המון סכסוכים שניתן לגשר עליהם עם עו״ד מנוסה.
אחרי שתבינו יחד את המניעים של כל אחד מהצדדים יהיו קל יותר לפעול.
אני ממליצה לך להתייעץ עם עורך דין שסייע לי בעבר והראה מקצועיות רבה.
[URL]http://www.peri-law.co.il/article/%D7%9E%D7%A8%D7%9B%D7%96-%D7%92%D7%99%D7%A9%D7%95%D7%A8-%D7%9E%D7%A9%D7%A4%D7%97%D7%AA%D7%99[/URL]

lady1kat

New member
זוגיות זה לא משהו שאתה מתכנן

בן הזוג הנוכחי שלי , טען חזור וחתור שהוא לא מעוניין בזוגיות - עד שאני הגעתי.
כך שאם כרגע אתה לא מוצא אף אחת - זה טוב . רק אל תתרץ את זה בעובדה שטוב לך בלבד.
גם הוא אמר לי שלא הרגיש לו לבד - אבל אני יודעת כי זה רק מפני שהיו בחורות הכרוכות אחריו וסקס זמין.
מאז שאני הגעתי - הוא כרוך אחריי ולא מעוניין לשחרר ממני.
כרגע לא מצאת את האחת שתקבע אותך.
כרגע.

למעלה