קשר לונג דיסטנס

KhaIeesi

New member
קשר לונג דיסטנס

איך עושים את זה?

הפרש של 10 שע' מפריד בינינו. לא עבר יותר מידי זמן מאז שהוא עזב, אבל אני רואה איך זה מתקדם, ואני לא אופטימית.

כמעט ואין זמן לדבר אחד עם השנייה.

כן, הוא עדיין מתאקלם. הוא הגיע רק לפני 3 ימים לשם. עדיין לא חשבתי שזה יהיה -ככה-.

4יש עוד חודשים של הסטרס הזה ואין לי רשת ביטחון. קשר שרק התחיל להיבנות, פשוט נקטע

למה אני צריכה את זה? איך מרגישים ביחד כשכל כך רחוקים?

הוא תמיד היה כזה בקטע של הודעות. לא עונה תמיד. אבל חשבתי שזה יהיה קצת אחרת עכשיו כשאנחנו לא יכולים לראות אחד את השנייה.

אוף...

Berethor

New member
מה לא הבנת?

ישראל היא מדינה קטנה, מרחק של 10 שעות זה הרבה זמן. לכן היא שאלה אותך אם הוא בכלל לא מחו"ל.

Berethor

New member
לפחות ככה אני הבנתי את זה

למרות ש10 שעות זה יוצא אפילו יותר מזמן טיסה לאירופה למשל..

KhaIeesi

New member
לכל מקום באירופה

לוקח מקסימום 6 שעות טיסה

ואם לא הבנת, הבחור לא נמצא בארץ. הוא נמצא בארה"ב

Berethor

New member
אה וואלה

דווקא חשבתי שהוא בארץ אבל איכשהו לוקח לך הרבה זמן להגיע עליו. טוב מה את רוצה לנהל "זוגיות" עם מישהו בצד השני של הגלובוס ברור שזה לא דבר פשוט בלשון המעטה, ככל שהמרחק רב יותר קל זה יותר בעייתי, אז מין הסתם מישהו מחו"ל ועוד ממדינה כל כך רחוקה אז זה הכי בעייתי שיש. גם הטיסות לשם ממש יקרות ולוקחות מלא זמן, אני עדיין לא הייתי שם אפילו פעם אחת בגלל זה, אבל בכמה ארצות באירופה ביקרתי בטיולים. אז עם כל הכבוד לזוגיות שלהם, לדעתי זה לא שווה את זה, זה יותר קשר ווירטואלי מאשר אמיתי, במלא אתם בקושי מתראים, לדעתי זה לא ממש שווה. מלא אם מדובר בידיד שלך אבל בחבר, לא נראה לי, אלא אם כן הוא מתכוון בקרוב להזמין אותך לגור שם אז זה אולי יהיה שווה אבל עד אז זה הרבה סבל מיותר, אני בטוח שהיית יכולה למצוא בחור טוב גם יותר קרוב.

evanescent

New member
אלא אם כן

בהפרש זמן של 10 שעות ביניהם מכלילים גם את זמן ההגעה לשדה תעופה, שלוש שעות סידורים והמתנה לטיסה, וביקורת שם והגעה ליעד מסוים בחו"ל בנסיעה. אז זה יכול להיות אירופה בכיף.

Berethor

New member
נכון זה גם דברים שצריך לקחת בחשבון

כי לרוב הם חלק בלתי נפרד מהטיסות, אפילו שהטיסה עצמה לוקח פחות בלי כל המסביב.

Berethor

New member
קשר מרחוק הוא דבר בעייתי, במיוחד לזוגיות

זה מאוד קשה להיות בקשר כזה ובדרך כלל לא שווה את זה, אף אם את חושבת שזה שווה את זה אין בררה אלא להסתדר עם מה שיש עם כל הקושי. כמובן שמרחק הוא לא משהו שקשור למאפיינים טובים או רעים של הצד השני אבל זה עדיין קושי חיצוני מאוד גדול.

Berethor

New member
בנוסף הוא לא עונה להודעות

בין אם משום שהוא עסוק או בין אם הוא אדיש עליך וטיפוס לא חברותי, זה מוסיף לבעייתיות, שאפילו מרחוק בקושי יש לכם קשר.

KhaIeesi

New member
הוא בהחלט שווה את זה

אבל אני מרגישה תקועה. מרגישה במערכת יחסים ולא בו זמנית :\

הוא אמור לחזור בסופו של דבר ואני גם מקווה אולי לבקר אותו באמצע הדרך. אבל בין הימים זה קשה...

Berethor

New member
ההרגשה שלך מוצדקת

כי את באמת נמצאת בזוגיות שהיא לא בדיוק זוגיות, יש לך חלק גדול של לבד בא למרות שאת טכנית בזוגיות. בנוסף גם המרחק העצום וזה שאתם בקושי מדברים גם במסרים מוסיף לתחושה הזאת. זה גם בדיוק הסיבה שהרבה אנשים יגידו שזה לא שווה את זה, להיות בקשר בתדירות כל כך נמוכה ובמרחק כל כך גדול. זה בהחלט קשה מאוד לשמור על קשר כזה, את צריכה לקבל צל"ש על זה.

evanescent

New member
קצת תוהה

אם את מאיזור המרכז בישראל ויש בינכם הפרש של 10 שעות זה אומר שהוא בחו"ל?

Berethor

New member
כן ישראל היא מדינה קטנה יחסית

אבל עדיין לא נעים לנסוע שעות בשביל פגישה, במיוחד שזה כל פעם אותו סיפור.

Berethor

New member

כנראה אמצעי התחבורה שלה לא כאלה יעילים, או שהיא סתם מגזימה כדי להמחיש יותר את הקושי.

למעלה