קשר למחלת הנשיקה

רחלית

New member
קשר למחלת הנשיקה

במחקר חדש שנערך באנגליה נמצא שמי שחלתה במחלת הנשיקה (מונונוקלאוזיס) בסיכון גבוה יותר לחלות הט.נ. אני אישית חליתי המחלת הנשיקה לפני כ 18 שנה! שתהיה שנה טובה לכולם - הלוואי ותהיה טובה מקודמתה

anat11

New member
1. קשר למחלת הנשיקה; 2. יומולדת

1. הייתי שמחה לקרוא עוד מידע על זה. גם לי היתה מחלת הנשיקה. עשר שנים בדיוק לפני שקיבלתי את מתנת הטרשת. אמא שלי, בתחושות הבטן האימהיות שלה, משוכנעת כבר שנים (מאז האבחון שלי) שיש קשר בין הדברים. ממש לפני ימים ספורים שאלתי בענין הזה שאלה באתר הרפואי ישראלי אינפומד ואם הם יענו, אני אשתף אתכם בתשובה. 2. מזל טוב לי. היום, יחד עם שנה האזרחית החדשה, אני חוגגת יומולדת (שוב בת 18, מדהים לא?). ובמלים אחרות - בת 34. המשך שבוע טוב לכולם, ענת

אורית...2

New member
1.גם לי היה !!! 2.יומולדת שמח ../images/Emo65.gif

גם לי היתה מחלת הנשיקה !!!
אבל אצלי היא היתה ממש לא הרבה שנים לפני שגילו את "הטרפצת"...(כדיברי סיאמית....) שנה או שנתיים לפני... וענתוש יום הולדת שמח !!! אני מצטרפת לכל מה שאת מאחלת לך ...!!!

RomiVais

New member
ענתי - יום הולדת שמח!!! ../images/Emo65.gif

למה לא אמרת לנו קודם?? לרגע חשבתי שאני שכחתי והרגשתי רע, אבל את לא כתבת לנו כשערכנו את תאריכי ימי ההולדת... לא נורא - עדיף מאוחר מאשר לעולם לא!!
אז ענתי, המון המון המון מזל טוב ליום הולדתך ה- 18
מאחלת לך את כל מה שאת מאחלת לעצמך - ועוד!!! המון שמחה, בריאות ואושר ושכל משאלותיך יתגשמו!!! קבלי
גדולה ממני רומי

anat11

New member
תודה לכולם על האיחולים

עכשיו חזרתי מבילוי סוף היומולדת (מסעדה איטלקית ואח"כ עברנו לקינוח ל"סטפן בראון"). לא אני קבעתי את תכנית הערב אלא חברות והיה אחלה. היה שם גם מישהו שנראה לי שהיה קצת קליק... אבל ממש לא ברור אם יהיה משהו, מה גם שהוא לא גר בארץ וחוזר מחרתיים לארצו. אבל גם פלירטוט קל ביום ההולדת זה לא ענין של מה בכך...
. זרי הפרחים שקיבלתי היום (3.5) גם הם עשו לי טוב על הלב (טוב, אני ידועה כ"חולה על פרחים", גם זה סוג של מחלה כרונית...), וכנ"ל הטלפונים, המיילים והברכות האלקטרוניות שהגיעו מרחבי תבל וגם מהארץ. כמה נחמד שיש חברים. עושה נעים. שתהיה לכולם שנה בריאה ומאושרת, ענת

RomiVais

New member
איזה כיף ענתי!!!!! ../images/Emo13.gif ../images/Emo8.gif

אני מבינה שהיה לך יום ממש כיפי - בדיוק מה שקיוויתי בשבילך!!
ששנה זו תמשיך בצורה חיובית ושמחה זו מכל ה-
רומי

סיאמית

New member
יומולדת שמח, מתוקה!!! ../images/Emo23.gif

את קטנה ממני ב-4 חודשים... לעומת זאת, את מזל גדי - כמו ~א~ שלי!!! מזל מצויין
אז יומולדת שמח לך, יקירתי! בריאות אושר אהבה
ו

Dalia M

New member
../images/Emo3.gifאיזה יום נהדר ליום הולדת../images/Emo41.gif../images/Emo39.gif

ענת, מ ז ל ט ו ב !!! למה יום נהדר
גיסתי, למשל, נולדה ב-31.12 ובכל פעם היא צריכה לומר את שנתלידתה ומרגישה שנעשה לה עוול!!!לך יש
מזל. אז באמת
גדול. דליה

Navva

New member
קשר לאבעבועות רוח ../images/Emo35.gif

האם יש מידע מבוסס על הקשר בין אבעבועות רוח וטרשת נפוצה. פעם שמעתי מה שהו כזה, אבל לא פגשתי עדיין בשום מידע מבוסס. אני חליתי באבעבועות כאשר הייתי בת 17 (מאוחר לכל הדעות).

סיאמית

New member
היתה לי מחלת הנשיקה ../images/Emo25.gif

כשהייתי בת 14 (לפני 20 שנה...) מעניין, ואני מצטרפת לתחושות הבטן של אמא של ענתי!

RomiVais

New member
מישהו יודע איך קוראים ל.......

למחלת הנשיקה בלועזית?? רציתי לשאול את אמא שלי לגבי זה אבל לא היה לי מושג איך קוראים למחלה בלועזית. ואולי אמא של ענת אכן צודקת ויש קשר בין השניים...... ?? לילה טוב ויום נפלא לכולם, רומי

אורית...2

New member
אני אכתוב לך בעיברית ....../images/Emo3.gif

היי רומי... זה שם ממש ארוך ,ויש לי אותו רשום בדיוק , ןאם נורא נורא תתעקשי אני אהפוך בשבילך את הארון ואמצא לך...רק תגידי.... השם הוא - אינפקשיין מונו נוקלאוזיס- אם תרצי בלועזית ...תגידי.

אורית...2

New member
בלועזית....../images/Emo20.gif ויש את 2 המחלות...../images/Emo12.gif

אז ככה !!! זה נגיף ממשפחת ההרפס herpes שבמשפחה שלו יש כמה נגיפים ... 1.ה epstein- bar- virus גורם למחלת הנשיקה שהיא ..infection monoucleosis 2.ו.........יש גם באותה משפחה ....את הherpes zostetr שגורם ל....אבעבועות רוח !!!(למי ששאלה...) ואבעבועות רוח זה ה- varicella, וגם לשלבקת חוגרת ( זה מאותה משפחה ) בקיצור משפחה ענפה...עם שתי המחלות שחיפשנו !!! (יש עוד...אבל זה מה שמעניין אותנו ...) אני משאירה את המחברת לידי למי שיהיו עוד שאלות...........ביי !!!

RomiVais

New member
אוריתוש - תודה רבה!! ../images/Emo13.gif ../images/Emo24.gif

לגבי מחלת הנשיקה, בזכותך יכולתי לשאול את אמא שלי, היא רק שמעה את השם בלועזית וכבר ידעה על מה אני מדברת. אמא שלי לא חלתה במחלת הנשיקה, אבל כן באבעבועות רוח. תודה רבה לך על המידע, זה תמיד טוב לדעת עוד משהו. יום נפלא לך ולכולם, רומי

Dalia M

New member
אמרתי לך שאת ה../images/Emo47.gif?

אוריתי יקרה! יש בכלל מה שהוא שאת
לא יודעת
כל מה שמישהו שואל - את תמיד יודעת! את
נהדרת!
מלכת הכיתה, לבטח כתתנו!!! תיכף אכתוב לך על נועם
שלך, דליה

מיכל75

New member
מחלת הנשיקה

היתה לי מחלת הנשיקה בגיל 17. לפני חודש כשהייתי אצל הרופא ואמחנו אותי כחולה אז הרופא שאל אותי הרבה שאלות כמו מאיפה המשפחה שלי במקור? והאם היתה לי מחלת הנשיקה ? אז כנראה שיש קשר.ביום רביעי יש לי תור אז אני אשאל אותו. מיכל

RomiVais

New member
היי מיכל, מה שלומך? ../images/Emo42.gif

אני שמחה לראותך שוב איתנו. אולי באמת יש קשר בין מחלת הנשיקה וטרשת - אני אשמח אם תכתבי לנו מה הרושא שלך אמר לגבי זה. שיהיה בהצלחה בתור ביום רביעי, ותמשיכי לעדכן אותנו... שיהיה לך שבוע נפלא ביותר, רומי

למעלה