קשר לרבנים הראשיים

bambi123

New member
קשר לרבנים הראשיים

גבירותיי ורבותיי, יש כאן מישהו עם קשר לרבנים הראשיים? לדעתי, משהו שהם יגידו או בפומבי או למי שהולך להצביע על הקיצוץ יכול לעזור. לי אישית אין שום רעיון איך להגיע אליהם אבל אולי יש כאן מישהו או מישהי מהמגזר הדתי/חרדי שיוכל לגשש אצלם? צוות קשר למשפיענים - יש התנגדות?

עמית@

New member
מסכימה- חובה להכניס לעניין את

המפלגות הדתיות ואת הרבנים יש להם כוח שלנו לעולם לא יהיה

bapi

New member
עצוב לי מאוד לומר

שבתור בחורה דתית אני היום קצת מתביישת במגזר היות וכל מה שחשוב להם (לפי מה שניתן לראות עד כה) זה הכסא שלהם במועצות הדתיות. אני לא מבינה איך עד עכשיו לא הקים אף רב צעקה גדולה על כך שהגזרות האלה הולכות למנוע מאנשים רבים לקיים את מצוות "פרו ורבו" שהיא אחת המצוות החשובות ביותר!!! גם אני חושבת שכדאי לנסות לגייס לצידינו רבנים גדולים בעלי השפעה ואני אנסה למצוא דרכים להגיע אליהם.

טלי אבג

New member
לדעתי הסיבה היא...

שהרבנים לא מספיק מעודכנים. הופתעתי לגלות כמה רופאים בטוחים שגזירת הקיצוץ בענין הטיפולים בוטלה. אני מאמינה שגם הרבה מהרבנים חושבים שהגזירה בוטלה ואולי לכן לא שומעים אותם. לעניות דעתי חיבים לארגן מפגשים עם הרבנים על מנת לידע אותם את המצב אני בטוחה שהם יעשו ככל יכולתם. נראה לי שהצוות שקשור לקשר עם גורמי מקבלי ההחלטות מתכנן את המפגשים האלו. (אפשר לברר עם עמי)

kasa

New member
אכן, נראה לי ששום דבר עוד לא מגובש

גם במשרדי הממשלה. אתמול דווח בחדשות ערוץ 1 כי כנראה שלא יהיו קיצוצים נוספים בבריאות ובחינוך (יחד עם ביטול העלאת שכר הסטודנטים).

המאמינה

New member
אני יכולה לעזור

לבעלי יש קשרי עבודה עם עו"ד מקורב מאד לרב עובדיה יוסף. אני אשמח להעביר אליו את מה שיידרש.

יכולה לנסות להגיע לרבנים הראשיים

אם ישלחו לי באימל עצומה, אני מאמינה שאצליח להגיע אליהם, מפרסמת שוב את האימל שלי, [email protected]

רחל5

New member
הנציג של מכון פוע"ה העלה את העניין

אולי באמת כדאי שאדבר איתו שוב על הנושא. האם הדבר בסמכות צוות פוליטי? בינתיים אני משמשת כאשת קשר למכון פוע"ה, עם הרבה עזרה מידידים. אז אפשר לפנות אלי בעניין, אם יש עניין...

טלי אבג

New member
הי רחל,

נראה לי שאכן הדבר בסמכות הצוות הפוליטי. (צריך לברר עם עמי) גם אני יוכל לעזור בקשר עם רבנים כשאקבל אור ירוק. לענין מכון פוע"ה יש להם מכתב שאמור לעבור אלינו- ותכננתי לקפוץ אליהם מחר, אם את אמורה ליצור איתם קשר עדכני אותי, חבל שנלך לשם שנינו. אגב לפי איך שדיברתי עם הרב בנימין דוד, הם מאוד מעונינים לעזור אך עשה להם רושם שאולי זה לא טוב שנתארגן ביחד מאחר וטוב שיהיה כמה מוקדי כוח ולכן מוטב ליצור קשר עם הרבנים בנפרד ממכון פוע"ה (לפי איך שהבנתי מהם הם יעשו את זה בין כך ובין כך -לבד)

רחל5

New member
אליך התכוונתי כשאמרתי "ידידים"

אני אשת קשר טלפונית בלבד. את זו שמעבירה פיסית את החומר... תודה על העזרה!

bambi123

New member
רבנים

אני לא בקיא בכל הניואנסים של הרבנים השונים, מי משפיע יותר על חברי הקואליציה ומי יכול לעורר הדים חיוביים לכיוון שלנו. בכל מקרה אני חושב שאם פוע"ה יוכלו לעזור זה יהיה נחמד ויעיל כי לדעתי אם הרבנים הראשיים יגידו משהו וישמיעו את קולם, גם אם לא בתקשורת, למרות שמאוד עדיף שכן, זה יכול לקדמנו מאוד.

neta2

New member
אפרופו רבנים.. מה עם בית דניאל?

המרכז ליהדות קוסרבטיבית? יש טעם לערב גם אותם?

למעלה