קשר ממרחק, אפשרי?

skeep

New member
קשר ממרחק, אפשרי?

קשר היא מילת קסם בצ´טים שלנו. רוב גדול מהמצ´וטטים ששומעים את המילה הזו (קוראים אותה יותר נכון), מגיבים בצורה שנראית אוטומטית לחלוטין, כאילו מדובר בכשל של המחשב...יאללה ביי. זה הגיע יחד עם הווינדוז? שיחה מתישה לאורך זמן תעזור בסופו של דבר להכיר מישהו שלא רואה בקשר מילתץ גנאי. אולם המילה "ירושלים" מרתיעה רבים. זה רחוק, אין אוטו, מה אתה עושה שם? יש פיגועים, יש ערבים, אתה דוס? הם רק חלק מהתגובות שאני מקבל. בסופו של דבר העניין הוא שקשר בין מישהו מהמרכז למישהו מירושלים מצטייר בעיני רבים כבלתי אפשרי, ולא רק בגלל שירושלים ממוקמת מעבר להרי החושך. מה דעתכם?

.m

New member
ספוילר| זהירות - קיטש... |

אני מאמינה שאהבה יכולה לנצח הכל. והמרחק בין ירושלים לת"א (ואיזור המרכז בכלל) הוא באמת לא כזה גדול. גם המרחק בין "ירושלמים" ל"תלאביבים" לא... בעיני זה רק משאיר יותר מקום לגעגעים, ואז כל פגישה הופכת ליותר מיוחדת
השאלה פחות איפה אתה גר, ויותר האם הפרטנר בצד השני של המסך מעוניין ב
... סקיפ יקירי, לחיים דרכים משלהם, היה סבלני והבחור הנכון יגיע...
mai

../images/Emo22.gifנכון...קיטשי...אבל אפשרי, לא?../images/Emo23.gif

אני גם חושב שאם יש אהבה, אז היא לא אמורה להיות תלויה בדבר. גם מרחק לא צריך להיות מכשול - במו גם גיל, מוצא, גזע,דת, נטיה מינית...
אז נכון שזה נשמע אולי קיטשי ולא מחובר למציאות, אבל ככה אני חושב. הכל תלוי בשני האנשים - כמה הם חזקים וכמה הם אוהבים וכמה הם מוכנים להשקיע בקשר שלהם. ובקטע של החלאות שעוזבים אותך ברגע שאתה אומר "קשר" - הם כנראה לא שווים את הקרינה שאתה סופג מהמסך באותו רגע. מוכר גם לי. וזה ממש מעליב. ובקשר לירושלים...עיר מאד מיוחדת....ו...כן...זה קצת מסובך להשאר בקשר כאשר אחד גר במרכז והשני בירושלים, אבל כמו שכתבתי מקודם - תלוי כמה הקשר חזק וכמה הם באמת מעוניינים בו. אוףףףף...איזה סיבוך, אהבה... טוב, זה הכל לעכשיו....כל טוב!

.m

New member
יקירי, |הדגש|הכל|סדגש| אפשרי ../images/Emo23.gif

Yaniv-DC

New member
משנה היקר, תסביר לכולם

מהכרותך איתי, איך אפשר קשר מרחוק, הרבה מעבר ל"ירושליים-ת"א"
והנה ציטוט ממאמר שכתב עלי פעם המרמלד: מיניות? מפוקפקת. יש חבר. בפלורידה. מתראים פעם בשבועיים מה שמוכיח שהאהבה עזה מקילומטרים רבים. חבר שלי רחוק ממני בס"ה בערך 1000 מייל (1600 ק"מ)...... וסתם ככה... בתור פרומו לעצמי, עם תחילת שיבתי אל הפורום... המאמר המלא. כמה עידכונים: סבן ושוקולד כבר לא תרומה שלי, שותפתי להנהלה התחלפה, תמונה מעודכנת תראו כאן. שלומות.

skeep

New member
אתם כולכם חמודים מאוד

וצריך לדאוג ש"חסוי" ירגע ולא יעשה שטויות.

לירוי25

New member
מה את דיג´ימון?

צא כבר מהעולם הוירטואלי ותתחיל לטעום מהחיים האמיתיים! מי מחפש קשר בצ´אטים???

לירוי25

New member
כי הייתי לפני ארוחת צהרים...../images/Emo78.gif

ועכשיו ברצינות - מה הקטע של לקטר על משהו שאתה גורם לעצמך במודע? זה כמו ללכת באופן קבוע ל"אאוט" ולקטר שהומואים מגעילים אותך! נמאס לך מגברים שמחפשים רק זיונים ואף אחד שם לא רציני מספיק? אז למה לעזאזל להכנס לשם??? זה שבן אדם בוחר להשאר בארון, סבבה! אבל ביקור במועדון או בית קפה של גייז לא מוציא אותך משם!

inbale

New member
ירושלים - ת"א????

חהההההההההההההההההההההההההההההההה הלוואי שלי היתה הבעיה הזאת
זאת באמת לא בעיה..הכל ענין של גישה.

SBK

New member
קשר

"ירושלים" הרבה שמות לה. בעידן הצ´ט היא לפעמים קצור ל-´בעצם לא כל כך התכוונתי למשהו רציני´ ו/או ´אני כאן כי אין לי, כרגע, משהו אחר לעשות´ וגם ´אני לא מת עליך אבל את(ה) היחיד בחדר או היחיד שמדבר איתי כרגע´ ולעיתים ´חבל על הזמן והפוזה, אני לא בלודיני-עיניים כחולות-שרירי-בגיל-מצב משפחתי-זין בגודל- אקטיבי/פסיבי- .......(מחק את המיותר או הוסף את החסר). אולי זו תוצאה של הקלות (הברוכה?) של ההתקשרות הוירטואלית. כבר שמעתי בצ´ט אחד שאמר, כשנשאל מאין הוא: "אנחנו בסייברספייס, תגיד לי מאיפה (איך) אתה רוצה אותי ואהיה משם (כזה)". לא אתפלא אם מיקומו של בן השיחה שלך באותו רגע מאפשר לו/לך להפגש על כוס קפה שתביא/יביא מהבית והקפה יהיה עדיין חם. כמובן שאני חייב לסייג את דברי, לפעמים הקושי הוא אמיתי ובעיקר כשנכנס גורם ה"כאן ועכשיו". צריך להפנים את הידיעה שלא כל המשתתפים באים עם אותה פתיחות ורצון אמיתי להכרות ויצירת קשר או שמשמעות הקשר שונה מאדם אחד לשני. צ´ט אינו שונה במהותו מכל צורת תקשורת אחרת בין אנשים. הוא רק מאפשר חבישת מסכה עבה יותר. אני גר במרחק גדול יותר מזה שבין תל אביב לירושלים ולכן אני יכול "להתנחם" ברעיון שהמרחק הוא באמת הגורם המפריע ובכך למנוע את התסכול וכאב הלב שאני קורא במכתבך.
יוסי

.m

New member
היי יוסי ../images/Emo39.gif

שמחה לראות שקיבלת את ההזמנה והצטרפת אלינו. מקווה שתשאר. (אלי אחראי על ה
...) mai

.m

New member
../images/Emo96.gif - אלי אחראי על ה- ../images/Emo96.gif

אלי פלס

New member
טוב, אחרי שמאי עדכנה אותי...

אני מתנדב להכין לך קפה. איך אתה שותה אותו?

MARMELAD

New member
אפשרי ואבו אבוה

אם יניב ובן יכולים - אז גם אנחנו. השאלה היא באיזה סוג של קשר מדובר. אם שינ בני הזוג הם מהחבר´ה ההורמונליים שחייבים כל יום זיון אחד לפחות - אז מומלץ לגור כמה שיותר קרוב כדי למנוע בגידות. אם מדובר על קשר הכולל גם רגשות ולא רק סקס, אז כן, אפשר גם לקיים קשר של פעם פעמיים בשבוע. כמו שבצבא הסתדרנו - גם היום אפשר. הכל שאלה ל עד כמה אכפת לך מהבחור ההוא, ועד כמה אתם סומכים אחד על השני. ולגבי ההבדל בין ירושלים לת"א: אני עד גיל 15 גרתי בירושלים. היום אני בת"א. הרבה יותר נוח לי בת"א. לא רואה את עצמי עובר לירושלים - בשום סיטואציה. נוח לי שיש לי פיצוציות 24 שעות, שיש הומואים ולסביות בכל פינת רחוב, שיש מוניות שירות ולא אוטובוסים עם כל מיני אנשים שאני לא מכיר, שיש מועדונים, דאנס בארים, בתי קפה - ולא רק האומן והחגיגה של באבט. אבל... אם היה לי חבר בירושלים - הייתי מתרגל גם לזה. מסתבר שלאהבה אין גבולות.

למעלה