קשר מרחוק

lovehurts

New member
קשר מרחוק

חברה שלי טסה לדרום אמריקה לפני שבועיים. חודש וחצי לפני הטיסה, החלטנו ביחד להיפרד. יום לפני שהיא טסה החלטתי שזה לא מה שאני רוצה ושאנחנו צריכים להישאר ביחד. חברה שלה סיפרה לי גם שזה גם לא מה שהיא רוצה, ולכן החלטתי לדבר איתה על זה. בדיעבד התברר לי, שבחודש וחצי האלו, שאני שכנעתי את עצמי שזה לא הדבר הנכון לעשות, היא שכנעה את עצמה את ההיפך, ובסופו של דבר כן נפרדנו. אבל הפרידה הזו היא ממש לא פרידה קלאסית, אנחנו מדברים המון, כל השיחות שלנו נשארו אותו דבר ("אוהב/ת", "מתגעגע/ת" וכו'). שנינו יודעים שאנחנו רוצים אחד את השני, אבל שנינו מאוד מבולבלים. ברור לנו שאנחנו עדיין אוהבים, אבל העובדה שלא נהיה ביחד 4 חודשים, מפריעה לה. אני אמרתי לה שאני מוכן להתחייב, ושאני לא מחפש אף אחת אחרת, והיא אמרה לי אותו דבר (חוץ מהקטע של ההתחייבות). אני ממש לא יודע מה לעשות, וכל רגע שעובר, אני משתגע מהחוסר וודאות הזו. הפחד הגדול שלי הוא שהיא משחקת בי עכשיו, ופשוט שומרת אותי על אש חמה (למרות שהיא ממש לא מסוג הבחורות האלו). כמה שזה קשה וכואב לי, אני שוקל להגיד לה, הכל או כלום, או שנפרדים לגמרי ומנתקים כל קשר, או שחוזרים. עצתכם?

magenta73

New member
אין לך מה ללחוץ עליה, עכשיו

כשהיא בטיול. תן לה להינות. תן לה למצוא את עצמה. תן לה את החופש שהיא צריכה ומחפשת. וחופש לא קשור דווקא לגברים, כן, חופש קשור להוויה, למחשבה... לחוויה. אתם בכל מקרה לא תהיו ביחד ארבעה חודשים, אז מה זה משנה מה הסטטוס? אולטימטומים לא עובדים. אני לא מאמינה בהם. תן לה חופש, ולכשהיא תחזור, תעשו את השיחה המתבקשת. אני לא חושבת שהיא משחקת. היא פשוט נמצאת במקום אחר, בזון אחר. אם היא אמרה שהיא לא מחפשת אף אחד אחר, תאמין לה. שיהיה בהצלחה.

אז למה בדיוק היא מתחייבת

אם לא לא מתכוונת לשמור על נאמנות? ומה היה קורה אם הייתם נשואים והיית נרא למילואים גם אז הוא לא הייתה שומרת על נאמנות? אם היא באמת הייתה רוצה אותך, היא הייתה שומרת על נאמנות.

למעלה