קשר משפחתי.

• פותח הנושא שם
  • פורסם בתאריך

שם

New member
קשר משפחתי.

אבא שלי, קיבל מסבא שלי, בקבוק של סינגל מאלט בשם cardhu (סדר גודל של 50$ אני חושב). אני מחכה בכיליון עיניים לפתיחה החגיגית. יש למישהו משהו לומר על מנת לחזק או להפריך את ציפיותי? התכוונתי לבדוק ב``single malt almanc`` שגנבתי (מאבא שלי, שגנב אותו מסבא שלי שקרוב לוודאי גנב אותו מאיזו חנות משקאות), אבל כוונותי נקטעו באיבן כי אישתו של החבר הכי טוב שלי התקשרה עכשיו ואמרה שהם בחתונה והוא איבד את הכרתו מרוב שתיה. אז אני הולך לעזור להביא אותו. אגב בירה טייבה היא 10.

שם המושיע בדרכים,

הקארדו הוא סינגל מאלט קליל וחביב. נחשב, לטעמי ולמיטב ידיעתי גם לדעת אחרים, די בינוני באיכותו. הוא מיושן 12 שנה ומקורו באיזור ספייסייד בסקוטלנד, ליד נהר הנוקאנדו, סמוך למזקקות טאמדו ונוקאנדו המייצרות מאלטים יותר מעניינים לטעמי. צירפתי עבורך לינק לביקורת מאלטים של מייקל ג`קסון, היא מסודרת לפי האלף בית, כך שאת הביקורת על קארדו תמצא באות C, מן הסתם.

mingusit

New member
קרדו זה מה

שנותנים לאורחים שהם רק קצת שתיינים ולא מתכוונים להשקיע בהם יותר מדי, אבל רוצים בכל זאת לשמור על השם הטוב כמארחים עם אלכוהול שווה... חשבתי, חשבתי וזה כל מה שיש להגיד עליו. מה שכן, יש לו את הבקבוק הכי חמוד על המדף. (-8

שם

New member
סיפור בהמשכים

אם מישהו התפנה מנהרות הנוסטלגיה שדלמעלה, יש לי השלמות. החבר היקר שלי (זה שהלכתי להציל) הקיא 7 פעמים. אחרי שניסו עליו כל מיני שיטות וודו (רייקי, הילינג וכו`), ואחרי ההקאה ה8 אנשים מסוימים נכנסו לפאניקה (טוב,נו, אולי היה מקום לקצת פאניקה, אחרי הכל הוא היה אפור- צהוב - כחלחל לסירוגין) ופינינו אותו לבי``ח. הוא הקיא עוד כמה פעמים, קיבל אינפוזיה, השטתה קצת, ובעיקר קיבל על הראש מכל הפולניות שסבבו אותו. שלומו טוב, תודה. הוא היה כבר שוכח את כל האירוע אם לא אותן פולניות. הcardhu איכזב כמו שצפו המאסטר ומינג`. מתקתק, ``מאוזן``, קצת חסר הכבול, בקיצור קל לשתיה ולא מעניין מדי. יש ב``אברלור`` כמה תוצרות יותר טובות ללא ספק. הsingle malt almanac חזר לבעליו הכמעט חוקי. מי שלא שמע יש עכשיו בגעש ומחר בירקונים טעימות של צרפתיים. אני שוב טס לאיזור יוון והאיים (הפעם לא עבודה) אז אשמח להמלצות.

למעלה