קשר עין

אנבלrh

New member
קשר עין ../images/Emo22.gif

האם בנסיעתכם אתם נוהגים ליצור קשר עין עם נהגי הפחיות? אתם חושבים שזה עוזר במניעת תאונות? אני בד"כ משתדלת תמיד ליצור קשר עין במיוחד אם מדובר במצב שבו אני אמורה לקבל זכות קדימה, זה כמובן מלווה גם בצפירות, אבל אני נוטה לסמוך גם על המבט. אתם חושבים שאם היה קשר עין זה אומר שזה גם נכנס להם לראש שיש קטנוע לפניהם? אני רואה כאן הרבה "פרצופים" מוכרים

אהוד א1

New member
לא לסמוך על המבט!

בכלל,בכביש אל תסמכי על אף אחד חוץ מעל עצמך.

אנבלrh

New member
אני בהחלט סומכת על עצמי

אבל אני גם טורחת להוסיף לכך אקסטרה זהירות בצמתים ע"י מבטים וצפירות.

ixmix

New member
אני משתמש.

בקשר עין - במיוחד בזמן תנועה צפופה - יוצר קשר עין עם נהג לפני שאני נכנס לו לנתיב, או אם איני בטוח שראה אותי ולא יסטה לכיווני. כמו כן ברמזור, אם אני עוקף פקק מנתיב שמסומן לכיוון מסוים ומשתלב - (נאמר עוקף פקק על נתיב שמאלה ומשתלב חזרה לנתיב ישר) - יוצר קשר עין לפני ההשתלבות לוודא שנראיתי. ואחרי כל זה, וצפצופים, וזעקות - אני עדיין שקוף לפעמים.

אנבלrh

New member
נכון, ובגלל זה שאלתי

כי למרות שאני יוצרת קשר עין עם הנהגים עדיין יש בי את ההיסוס הזה שמא הם לא התוודעו אלי לחלוטין, למרות שלמען האמת יש לציין שהאוזניים והזנב שהיו על הקסדה (עכשיו נשאר רק זנב משנפלה אוזן אחת - סוס כותב פה?...) משכו הרבה תשומת לב כך שלא פיספסו אותי. בכל מקרה בזמן נסיעה אני משתדלת שלא לעשות את זה, כי זה אומר להסית את העיניים מהכביש וזה לחלוטין לא מומלץ.

tygger

New member
קשר אוזן יותר טוב.

האגזוז שלי קודח להם באוזן והם יוצרים קשר כדי לראות מאיזה מגיעה המשאית (אם אני בגז סגור) או מאיזה כיוון מפגיזים הפעם (אם אני בגז חצי פתוח). אם זה גז מלא אז הם כבר עוצרים לגמרי ומחפשים מחסה.

למעלה