קשר על אש קטנה

קשר על אש קטנה

אני בת 31, התחלתי לפני מס, חודשים עבודה חדשה. הכרתי שם מישהו שמיד היה בינינו קליק וניכר שהיה ענין משותף, בן 34. אך למרות שהיו פלרטוטים הדדיים, הרגשתי שכלום לא קורה הוא כאילו הלך צעד קדימה ושניים אחורה. כך שלא היית בכלל בטוחה אם אני מוצאת חן בעיניו, או שסתם הוא נחמד אלי. לפני כשבועים חלה תפנית, דיברנו והוא הזמין אותי לדייט. לאחר הדייט התנשקנו והיה ברור כי יש משהו רומנטי בינינו. לאחר הפגישה הוא נסע מהעבודה לשבועיים לחול ושוב חזרה ההתנהגות המוזרה. לא התקשר אלי משם, לא כתב סמס רק שלח לי מיילים שנשלחו גם לחברים שלו ותארו את הנסיעה, ז"א אפילו לא מייל אישי. ניסיתי לייחס זאת לעובדה שהיתה רק פגישה אחת לפני הנסיעה ועוד לא נוצר קשר חזק. הוא חזר לארץ, ובמשך 3 ימים לא יצר איתי קשר, עד שהתקשרתי אליו. בשיחה ניסיתי לרמוז לו בעדינות שההתנהגות שלו נראית לי מוזרה ושאלתי אותו אם הוא ירד למחתרת. הוא מצידו היה נחמד בשיחה, הזמין אותי שוב לצאת נפגשנו והיתה פגישה נחמדה. אני הייתי מצפה שיתקשר למחרת, או לפחות אחרי יומיים, אך בנתיים עברו 3 ימים ואין ממנו תגובה. יש לציין כי הוא מוצא חן בעיני והייתי מעונינית להמשיך להפגש איתו, אך לא בטווחי זמן של פעם בשבוע -10 ימים. לשם הרקע יש להזכיר הוא אף סיפר לי על מישהי שהוא יצא עימה במשך 3 חודשים והם היו בקשר אינטנסיבי עד שכמעט גרו אחד אצל השניה. לדבריו זה היה קשר רע, כי הם לא התאימו והוא נשאב לקשר מאוד אינטנסיבי בלי שהיה קשר טוב שאלתי: האם הציפיות שלי לקשר יותר אינטנסיבי סבירות? האפשרות שהוא יתקשר אלי פעם בשבוע נראית לי מוזרה, בעיקר לאור גילנו ולאור העבודה שלדעתי אי אפשר לפתח כך קשר ואינטימיות. מה לדעתכם עלי לעשות: להתעלם מההתנהגות שלו ולהפגש איתו שהוא יוצר קשר? לתת לו הנחות בשל הקשר הקודם שהיה בו ואולי יצר לו טראומה מקשר אינטנסיבי? לדבר איתו על זה? לתת לזה זמן אולי זה ישתפר? להפסיק את הקשר? אשמח לקבל עצות.

"אש קטנה "

אם את עדיין לא מאוהבת או חושבת שאת מאוהבת, אז תיפגשי איתו אבל אל תסגרי לעצמך שום אופציות. (ותדאגי שהוא יידע מזה) אם את מאוהבת(או חושבת שאת כזו) תמשיכי את הקשר כך עוד שבוע שבועיים ואז תנסי להיות יותר אינטנסיבית במידה והוא עדיין יהיה נחוש להשאיר אותך על "אש קטנה" כנראה שהוא יותר בענין של פלירטוטים מאשר לקשר רציני יותר ואז <צר לי להיות בעמדת ורדה רזיאל> תחתכי וכמה שיותר מהר! אני יודעת שזה קל לתת עיצות, אבל אין פה עיצה אחת שנתתי לך ושלא יישמתי אותה על עצמי! בהצלחה!

עמית2436

New member
אני יכול להגיד לך

שאחרי ההזדמנות הנוספת שתתני לו תגלי שאין לך מה לחפש עם אחד כזה אני פשוט בשלב שאחרי השבועיים , כועס על עצמי שזילזלתי כ"כ בי ונתתי למישהי לעשות ממני סמרטוט . בואי ואתן לך שתי עצות שיחסכו לך כאב ראש : 1. מה שדפוק בקשר של חודש ידפק יותר בקשר של חודשיים ולא יחזיק מים לשנה 2. אם אין לך שום טריגר לשינוי במע' יחסים , כנראה שלא יהיה שינוי , נניח שהיית יכולה לשנות משהו בינכם (אם הייתם יותר זמן ביחד) אז הייתה לך סיבה להאמין שאם מישהו מכם יעשה את הדברים אחרת , הדברים ישתפרו (נניח, את אומרת לו להוריד את הקרש באסלה והוא מתחיל להוריד אותו). אל תתני הנחות לאנשים שמוצאים לנכון לדבר איתך פעם בשבוע , זה מזכיר לי ניווט שבו חשבתי שאני במקום מסוים במפה ובסופו הטיולית אספה אותי מבית לחם הגלילית ,יש מקום כזה . אז אם את לא רוצה למצוא את עצמך מקלידה על המחשב ב2:30 בלילה (זה סוג של בית לחם הגלילית) חפשי לך מישהו שלא רוצה הנחות אלא רוצה רק אותך, בלי סייגים אני מבטיח לך שהוא מחכה שתמצאי אותו בהצלחה.

למעלה