קשר עם האקס

noale32

New member
קשר עם האקס

שלום לכולם, אני לא בטוחה שזה המקום המתאים לדון בעניין אבל אני אנסה.. האם אתם חושבים שאפשר לשמור על קשר חברי אמיתי עם האקס ? או שזה לא ממש אפשרי ותמיד יישארו משקעים ? לאחר הפרידה (שהייתה ביוזמתו ) החלטנו שנשתדל לשמור על הקשר ביננו. יש לנו חברים משותפים וזה נראה יותר פשוט להמשיך כך .. נראה לי שלא אין בעיה עם המצב (הייתה לא חברה חדשה זמן קצר אחרי שנפרדנו) אבל אני חושבת שעליי זה לא משפיע באופן חיובי. אני מוצאת את עצמי מחפשת סימנים למה שהיה ביננו ונראה לי שזה לא ממש בריא.. מה לעשות ? אני מאוד מחבבת אותו וכיף לי לדבר איתו אבל אולי זה לא ממש טוב לי.. כדאי לנסות "לקרר" את הקשר או לחכות שעם הזמן דברים ישתפרו ביננו ? תודה וחג שמח

זכוכיות

New member
אני חושבת שזה אפשרי

אבל רק במצב שבו שני הצדדים נמצאים בפאזה אחרת. את, בברור, לא בפאזה אחרת... אז קל זה לא יהיה. אולי תקופת קירור באמת תעזור. בכל אופן לי יש כמה ידידים טובים שהם גם אקסים. עם אחד החברים הכי טובים שלי הייתי שנתיים וחצי, והיום אנחנו רואים בזה עניין כל כך רחוק והזוי ושנינו כבר עברנו מאז מערכות יחסים אחרות והתאהבנו ונפגענו ורצינו ובכינו וכו' וכו'... ואני לא חושבת שאיש מאיתנו מחפש סימנים למשהו שהיה כאן פעם, זה עולה רק אם זה קשור בצורה ישירה למה שאנחנו דנים בו, ואין לנו שום בעיה גם להתייעץ אחד בשני בכל מה שקשור לענייני רומנטיקה ושות'.

במידה ואת חשה עדיין משהו כלפיו

ממש לא. להתנתק ואם כבר לחזור להיות בקשר זה רק לאחר שהתגברת עליו.

aviavram

New member
את כותבת בעצמך שהדברים התקררו

אז מה השאלה יש עוד רבים בים את לא צריכה להעניש עצמך ולהדבק כמו מסטיק מצאי חדש שיענה לכל צרכיך לאורך זמן

bioc1

New member
מנסיון. לא מומלץ.

תשאלי את באז באז...הייתי משגעת אותו כל פעם שהאקס היה נכנס למסנג'ר ואם הוא היה פונה אלי אז בכלל הייתי מתחרפנת...

../images/Emo6.gif

JBR

New member
מכירה את המצב מקרוב

ממליצה לך להתנתק למרות החברים המשותפים, לפחות עד שתעברי הלאה באמת!

yuli c

New member
אומר זאת כך...

אני מאמינה שיש הבדל מאוד גדול בין שני אנשים שהגיעו להבנה שגם אם הקשר הרומנטי בינהם לא צלח יש להם הרבה במשותף והם מוצאים לנכון לשמור על קשר לבין מקרה שבו עקב זה שיש לכם חברים משותפים הוחלט כך. על כן זה נשמע לי כמו מקרה קלאסי בו יש צורך ב"תקופת צינון" אני חושבת שרצוי שתלכי אם ההרגשה שלך ואם הבנת שזה לא בריא לך, תשמרי מרחק, אני בטוחה שהחברים יבינו.

JustAFriend

New member
שומר נפשו יירחק...

כמעט תמיד תד אחד יהיה באשליה שיש סיכוי להחיות את הקשר... זה יגרום לצד זה (במקרה זה את) "להתקע", בלי יכולת לפתח קשר חדש. בעניין זה אני ממליץ לך על הספר "פנויים לקשר".

נתק מיידי

קשר עם אקס שסיים את הסיפור בלתי אפשרי. האם את מזוכיסטית? אם לא תחליפי מספר טלפון ותברחי על נפשך. קשר עם אדם שאהבת והחליט לסיים מותיר משקעים קשים ולא מאפשר לך להמשיך הלאה הביטי אחורה בזעם וקדימה בערגה ביי

cheshire9

New member
אני בקשר קרוב

עם כמעט כל האקסיות שלי ..... אחת אפילו אחרי 25 שנה (מהצבא......) . אחרת כבר 20. לא מעט . אבל נכון שבדרך כלל צריך תקופת צינון והתאוששות. וחשוב מאד לא להזדיין איתו בינתיים ! אחר כך אפשר לראות אם עדיין יש משהו ואם רוצים להשאר ידידים.

למעלה