קשר עם מבוגרים למול קשר עם אותו גיל

77771

New member
קשר עם מבוגרים למול קשר עם אותו גיל

האם יש מיקרים שבהם ילדי P.D.D מתייחסים באופן כמעט נורמלי למבוגרים ולעומת זאת אינם מתייחסים לילדים בני גילם? תודה

ניבית2

New member
בהחלט!

הבן שלי מתקשר עם מבוגרים ממש נהדר, ברגע שיש לו מענה ויחס אז מרגיש בסביבה מוגנת. זה נובע מהעובדה שהמבוגרים מקנים חמימות סובלנות והבנה. ואילו "הילדים הרגילים" לא מבינים את ילדינו ובצדק, זה חריג זה מוזר, אין סבלנות וכו'. בן כמה הילד שלך ?

אמא נ

New member
קשר עם מבוגר

הילד שלי בן חמש ועדיין הקשר שלו עם מבוגרים הרבה יותר טוב מעם ילדים. מבוגרים מנסים להבין אותו בעוד שילדים לא מבינים אותו או מה לא בסדר איתו. הקשר שלו עם ילדים הוא רק מרחוק . ז"א - נהנה לראות אותם קופצים ורצים אך לא משחק איתם.

אמא נ

New member
הקשר למבוגר

הילד שלי בן חמש ועדיין הקשר שלו עם מבוגרים הרבה יותר טוב מעם ילדים. מבוגרים מנסים להבין אותו בעוד שילדים לא מבינים אותו או מה לא בסדר איתו. הקשר שלו עם ילדים הוא רק מרחוק . ז"א - נהנה לראות אותם קופצים ורצים אך לא משחק איתם.

נונינה1

New member
ההבדל הבסיסי בין מבוגר לילד הוא ...

שהמבוגר מנסה להתאים את עצמו לילד וילד אחר מנהל מערכת יחסים "שוויונית" עם ילד אחר. הילדים שלנו זקוקים להתאמה הזו בגלל הרגישויות שלהם, והילדים האחרים לא נותנים להם את ההתחשבות הזו..... גם אצל הבן שלי היתה קודם התייחסות למבוגרים, ועם הזמן והעבודה, החלה התקרבות לילדים. עדיין במשחק עם ילדים יש הרבה מה לשפר ולעבוד, אבל הגיע הרגע בו הוא כבר רצה את חברתם וזה שינה את כל התמונה, כי לפני שהוא העז לנסות היה מאוד קשה לעבוד על הנושא, ועכשיו עובדים המון.

למעלה