קשר שביר וחזק באותו זמן, זקוק לטיפים:

קשר שביר וחזק באותו זמן, זקוק לטיפים:

הי

הודעה ראשונה שלי כאן. בפעם הראשונה מזה הרבה זמן הצלחתי ליצור קשר זוגי, היא בחורה מאד דומיננטית וישירה, אני יותר שקט עם הבלחות.
דיברנו בהתחלה על להביא ילד ואז התחלנו לנסות זוגיות, מדייט לדייט הקשר התהדק אבל במקביל אנחנו גם חשים גם שונות אנרגטית,אנחנו אוהבי חיות מושבעים וחולקים מטרות משותפות.

מה שאני יודע שהיא אישה לחיים ואני מאד רוצה אותה, שלשום שינינו את הסטאטוס בפייסבוק ל״במערכת יחסים״ אבל כשאנחנו לבד כיף לנו אך מורגש שמשהו חסר.

היא מצידה לא מתביישת להזכיר חתונה,בית משותף,מדברת הרבה על זוגיות וילדים (שאני מאד רוצה) אפילו הציע לי להצטרף אליה לטיול שיתרחש רק באפריל!

אני שיכור מאהבה אבל קשה לי להביע רגשות,אני פולט שטויות לפעמים ובטון האנרגטי שלי קיים חוסר ביטחון.
לדעתי היא שמה לב לכך ומתחילה להתרחק קצת ממני ואני מתחיל לחשוש שכל רגע דברים עלולים להיות שבירים והיא תאמר לי אולי״שמע,אני חושבת שאנחנו צריכים לדבר...... אני מרגישה אחרת עכשיו.......אולי בכל זאת זה לא מתאים לנו.....אני מחפשת דברים שונים בגבר.....אתה לא מספק לי את הצרכים״

אני אכול ולא ישן טוב בלילה, מה דעתכם?

mayconet

New member
היי

לפי מה שאתה מתאר, זה נשמע שהפחדים שלך לא ממש קשורים למה שקורה ביניכם. זה יותר נשמע כמו משהו שלך שצריך לתת לו תשומת לב, ולא לאפשר לפחדים הללו לחבל בקשר ביניכם.
אתה מתאר מערכת יחסים יפה, עם מטרות משותפות, ולכן לא ברור ממה נובע הפחד הזה מדחייה.
בהצלחה לך.
&nbsp

למעלה