קשר של שנים.. ואם לא יוצא מזה משהו?

קשר של שנים.. ואם לא יוצא מזה משהו?

זה נושא שעלה סתם בין החברים אצלנו... זוג שבקשר שנים, ושניהם בשנות ה20+ , גרים ביחד בערך שנה, מה הסיבה להמשיך את הקשר כרגיל ללא חתונה, הרי "לא נהיים צעירים יותר", יש הרבה שאומרים שמתחתנים שיש הרגשה או משהו... שנים ביחד...עדיין אין הרגשה!??!?! לדעתי האישית זה דפוק להיות נגיד אחרי גיל 22 בקשר נגיד 4 שנים (סתם דוגמא) לגור ביחד והכל ואפילו לא לחשוב על חתונה... אני יודעת שהחברה עכשיו מודרנית וזה מקובל להתחתן בגילאים מאוחרים אבל בשביל מה זה טוב?!!? אני מדברת מתוך מקרים ששמעתי, לדוגמא זוג היו ביחד מגיל 19 עד 25 => 6 שנים!! ולא חשבו על חתונה.. וגרו ביחד... ופתאום נפרדו!!! לא חבל....??? ועוד מקרה בן דוד שלי כבר קרוב לגיל 30 ויש לו חברה 4 שנים וגרים ביחד, ורק (או אולי גם) בגלל לחץ של הורים התחילו לדבר על חתונה... למה זה קורה?!?!?! לא חבל על השנים? אני לא אומרת שצריך על ההתחלה להתחתן או משהו אבל אחרי שתיים-שלוש ביחד זה כדאי, לא?

ת מ י מ ה

New member
למה אבל לעמוד עם זמנים

יכול להיות שבגילאים מאוחרים וואלה צריך לעשות קווים אדומים אבל לפי דעתי להיות 6 שנים ביחד בגיל 22 לא צריך לרוץ לחופה צריך להרגיש את זה מקשר צריך שיצא אהבה לא חובה טבעת (לפי דעתי) ובנוגע לחבל לא חבל שהם היו 6 ביחד מתחתנים ואז היחסים היו עולים על שרטון נקודה למחשבה לא הכל לבן ושחור במיוחד לא במערכת יחסים

Cobe Anan

New member
ושאלה שהיא ממש משמעותית:

מה זה בעצם חתונה? מה זה נותן? חתונה היא לא אמצעי, היא ביטוי לאהבה. זה כמו שתגידי שזה טיפשי לצאת כמה חודשים ולא לשכב, כי אז ביזבזת כמה חודשים.. נכון שבאיזשהו מקום רובנו נכנסים לקשר עם ראייה לעתיד משותף, אבל זה פשוט לא חובה, זאת רק הטבה.

לא בתכנון שלי להתחתן בקרוב...

סתם העלתי משהו למחשבה על הזוגות שבגילאי 20 (המאוחרים) והם שנים יחד ולא חושבים להתחתן... אני פשוט לא מבינה כאלה!!! יש לי עוד שירות צבאי לפניי ואוניברסיטה והמון... דיברתי בכללי...!!! פשוט אני לא מבינה זוגות כאלה (כמו בן דוד שלי הבאתי עליו דוגמא למעלה)

Piren

New member
מי קבע

שצריך להתחתן? זה יעד ששמת לעצמך? להתחתן? למה שהם יתחתנו?

זכוכיות

New member
ושוב, למה כן?

כדי לעשות משהו צריך סיבות כדי לעשות אותו, ולא כי אין סיבות לא לעשות אותו. אני לדוגמא לא מתכוונת להתחתן, מבחינתי מגורים משותפים ומשק בית משותף זה הטופ, אני לא חושבת שאני צריכה "למסד" אהבה, זה הדבר שהוא הכי אינטימי והכי "שלנו" שיש, למה לי להכניס פנימה מערכת חוקים?

Zoharrr

New member
אני חושבת שאפשר להכיר רק

שנה ולהתחתן. אבל מי אמר שהאנשים האלו רוצים להתחתן עכשיו? או בכלל? אני רוצה יום אחד להתחתן,אבל אחרי הבגרויות,השירות לאומי,התואר,העבודה,הדירה. גיל 26 נשמע לי ממש אחלה לזה. זה לא אומר שעד אז אני אשאר לבד... אני אהיה בקשרים כי זה עושה לי טוב ולא כי אני בונה על חתונה. וסביר להניח שככה רוב האנשים חושבים... על מה שקורה עכשיו ולא על החתונה בעוד אלוהים-יודע-כמה-שנים.

נגעת לי בנקודה רגישה

זה כאילו סיפרת את הסיפור שלי אני הייתי עם בחורה שלוש שנים גרתי איתה שנה התארסנו ונפרדנו אחרי שנה אז זה ממש לא קשור אם הם גרים ביחד זה תלוי בהרגשה שלהם

אני לא קשורה עכשיו למה שהעלתי פה

וכתבתי מקודם שאני עוד לפני שירות צבאי ... יש לי חבר אבל אני קטנה (18 וחצי)! פשוט הבאתי את הדוגמא והנושא אמרתי בגלל בן דוד שלי בעיקר... כבר בן 30 וחברה 4 שנים... לא חבל על השנים האלה שאפשר לבנות משפחה (כי קריירות יש כבר לשניהם..) אז אני פשוט לא מבינה למה הם מחכים...=/

את ענית בעצמך

הבאת מקרה שאחרי 6 שנים הם נפרדו. ואם הם היו מתחתנים? אז היה כת` להם בת"ז גרוש/ה לא חבל?

למעלה